Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
feci sux bir sorun bence de. bi ara küçükken feci takmıştım kafaya 10 dk da bir dişimi fırçalıyordum evde 2 günde tüm diş macunu stoğunu tüketmiştim :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Mesaj tarihi:
said:
-coLdwind-, 18 Mayıs 2004 14:15 tarihinde demiş ki:
feci sux bir sorun bence de. bi ara küçükken feci takmıştım kafaya 10 dk da bir dişimi fırçalıyordum evde 2 günde tüm diş macunu stoğunu tüketmiştim :)

dogrudur abi çok kötü bir durum ya bi kurtulsam inşallah yarın bi çözüm bulur doktor ..[signature][hline]Gündüz güneş için
Gece ay için
Gül bahçe için
Sen benim için
Mesaj tarihi:
said:
elma, 18 Mayıs 2004 14:21 tarihinde demiş ki:
abi hemen hitleri kattınız ya olaya ne diyim :)

yüce insan Adolf Hitler :)[signature][hline]Gündüz güneş için
Gece ay için
Gül bahçe için
Sen benim için
Mesaj tarihi:
said:
elma, 18 Mayıs 2004 14:27 tarihinde demiş ki:
allah çarpar :)

ehehe tabiki en yücesi
Mustafa Kemal ATATÜRK[signature][hline]Gündüz güneş için
Gece ay için
Gül bahçe için
Sen benim için
Mesaj tarihi:
...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
yaaaaa ben dişlerimi fırçalamam ağız sağlııma nem wermem 25 yaşındayım we dişlerim bembeyaz o niye[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
dedemin dişleri sarıydı... onun babasının ki de sarıysı... onun abasınınki de sarıydı... onun babasının ki de sarıydı...
vel hasıl babamın ki de sarıydı benim ki de sarı...

ileri derecede orta asya kökenliyim... dişlerim sarıdır ve ben memnunum...

ulan yoksa yoksa... ben ırkçı falan bişey mişyim böle faşomuyum acaba ben?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
eline alıcan fırçayı,
sürcen fındık kadar macunu
her gün 5-10 dakika bastıra bastıra fırçalıycan
1 ay sonra gıcır gıcır oluyor...
Gece gündüz abancan fırçaya-macuna...
gör bak,kimse durdurabiliyormu dişlerini :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Mesaj tarihi:
Dişlerinizin kendi rengi vardır..
Ve ne yaparsanız yapın reklamlardaki gibi bembeyaz olmaz..
Çogu zaten yapma diş..
çeşitli ilaçla beyazlatılıyor diye biliyorm.
Ama çok bi fark etmiyor snrm..
ayrıca ilaçlar da pahalı.dolayısıyla yontem biraz pahalı oluyor..

Bence çok uğraşmayın..
Yatarken 1 kere fırçalamanız yeterli olacaktır..
ve her yemekten sonra ağzınızı çalkalamanız..

Not=annem dişhekimi..
Not2=kimisi günde 2 gün demektedir ama bu macun reklamlarında daha çok tüketim için başvurulmuş bir yontemdir..
Tabi günde 2 günü de savunanlar wardır.Oturup bunu tartışamayacagım.
isteyen 1 fırçalasın isteyen 2..
2 fırçalama dişleri aşındırır diyor annem.
birde dikkat ederseniz diş macunu reklamlarında fırçanın tum kullarına hayvani bir şekilde macun suruyor..
Oysa nohut kadar surmek yeterlidir..
Tüketim toplumu işte naparsınız..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Mesaj tarihi:
evet o hayvani macun olayı çok kıl. ben fındık kadar bile süremiyorum, fazlası rahatsız ediyor. hem fırçalarken, hem sonra.

bende de aynı sarılık sorunu var. annemin ve babamın dişleri sarı, benim de sarı. deli gibi fırçalamayı falan denedim, hatta 2 ay önce dişçimin tavsiyesi üzerine elektrikli fırça bile aldım. her türlü beyazlatıcı macunu da denedim. dişiniz doğuştan beyazsa rengi düzelmiyor demek ki.

ben de böyle bir forum açcaktım, iyi olmuş. bizim semi-doc ne der bu işe, var mıdır fikri acep.

beyaz diş istiyoruz huleyn, fırçalıyoz fırçalıyoz olmuyo. :([signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
Ne kadar fırçalarsanız farketmez..
Dediğim gibi genlerle ilgili..
tabi sigara vs daha da sarartıyor...
Bence bu kadar kompleks yapmayın..
Çok fırçalamak,elektrikli fırçalar,beyazlatıcı(!) macunlar bir işe yaramaz..
Macun beyazlatmaz,temizler..[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun..
-BuKülTablasıKaçıncıKezYattıSigaraAltına?SöyleHerNefesteKaçAdımYanaştımTahtıma?
BıkıktınHaldenAnlamazlarOrdusuylaAynıYereTıkıktınSancılarınaKarşıSenYıkıktınHepBatıktın....
Mesaj tarihi:
bi de buralarda tv reklamlarında, eczanelerde falan görüyorum böyle "white stripes" vs vs..

böyle beyaz kimyasal maddeli band gibi bir şeyler çıkıyor içinden. alıp dişlerin üzerine V şekline yapıştırıp belli bir süre bekliyorsunuz, beyazlatıyor falan diyolar. nedir ne değildir?

dünyanın parası 30 euro'yu en son gördüğüm ufacık kutu.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
1.sayfayı okudum sadece diğer sayfalarda belki söyleyen olmuş olabilir.
sana dişlerini beyazlatman için doktor kontrolünde jel kullanmanı tavsiye ederim. hem zararsız. sadece ilk başta diş etlerin biraz sızlıyor ama sonra 1,2 denemeden sonra alışıyorsun kullana kullana.. ama bu yöntem biraz pahalı idi.[signature][hline]son 32 gün..
Mesaj tarihi:
bence cok kafanıza takıp kompleks derecesine getirmeyin..
Fırçalayın yeter..[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun..
-BuKülTablasıKaçıncıKezYattıSigaraAltına?SöyleHerNefesteKaçAdımYanaştımTahtıma?
BıkıktınHaldenAnlamazlarOrdusuylaAynıYereTıkıktınSancılarınaKarşıSenYıkıktınHepBatıktın....
Mesaj tarihi:
said:
ShekiLChoCuq, 18 Mayıs 2004 21:12 tarihinde demiş ki:
1.sayfayı okudum sadece diğer sayfalarda belki söyleyen olmuş olabilir.
sana dişlerini beyazlatman için doktor kontrolünde jel kullanmanı tavsiye ederim. hem zararsız. sadece ilk başta diş etlerin biraz sızlıyor ama sonra 1,2 denemeden sonra alışıyorsun kullana kullana.. ama bu yöntem biraz pahalı idi.

hmm[signature][hline]Gündüz güneş için
Gece ay için
Gül bahçe için
Sen benim için
Mesaj tarihi:
said:
Mirage, 18 Mayıs 2004 20:05 tarihinde demiş ki:
bi de buralarda tv reklamlarında, eczanelerde falan görüyorum böyle "white stripes" vs vs..

böyle beyaz kimyasal maddeli band gibi bir şeyler çıkıyor içinden. alıp dişlerin üzerine V şekline yapıştırıp belli bir süre bekliyorsunuz, beyazlatıyor falan diyolar. nedir ne değildir?

dünyanın parası 30 euro'yu en son gördüğüm ufacık kutu.

valla beyazlatsın 100 euro bile veririm![signature][hline]Gündüz güneş için
Gece ay için
Gül bahçe için
Sen benim için
Mesaj tarihi:
Bugün 19 Mayıs.Her yer kapalıdır diye gitmedim dişçiye ama yarın gidecem.http://www.ailedental.com/beyazlatma.html
bakın bu link'e nasılken nasıl olmuş eğer tabi doğruysa.[signature][hline]Gündüz güneş için
Gece ay için
Gül bahçe için
Sen benim için
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 19 Mayıs 2004 10:41 tarihinde demiş ki:
ayy üzüldüm şimdi...bn çevremde dişlerimin beyazlığı ile tanınırım ... ama yıllardır da aksatmadan günde en az 1 olack şekilde fırçalarım..1-2 hafta dokunmiim hemen başlar sararmaya..

çok şanslısın ne diim ..[signature][hline]Gündüz güneş için
Gece ay için
Gül bahçe için
Sen benim için
  • Yeni Oluştur...