Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell'in ibb trafik ugulama cinliği

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Hala var mı bilmiyorum ama belediyenin sitesinden nasıl yapılabiliceği vardı ama bir numaraya mesaj atıyorsunuz ve uygulamanın linki geliyordu sms olarak ve indirip doyasıya kullanabiliyordunuz. Hemde bedava!
"ibb sitesi" said:

İBBCepTrafik, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz sunduğu bir hizmetti

link

Turkcell bunu ayda 5 TL / 40 kontör'e hizmet olarak sunmaya başladı. Reklamlar yapılıyor filan.

benim bilmediğim bir farklılığı mı var da bunun için para alıyolar anlamadım...

varsa bilen birileri bilgilendirse sevinirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bedava değildi ki, ilk 3 ay bedava gibi bişeydi zaten ilk çıktığında bile.

Hatta eski tarihli bir haber bu konuyla ilgili;

Trafik Uygulamasını 1530a TRAFIK yazıp göndererek yükleyebilirsiniz.

Mesajı gönderdiğinizde cep telefonunuza link içeren bir mesaj gelecektir. İlgili adres linkine tıkladığınızda Trafik uygulaması telefonunuza indirilmeye başlayacaktır. Uygulama indirilmesi tamamlandıktan sonra kurulum işlemini yapabilirsiniz. Daha sonra telefon modelinize göre Java uygulamalarının yüklendiği klasör altından uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

2008 sonuna kadar abone olunduğunda aboneliğin başladığı tarihten itibaren ilk 3 ay ücretsizdir. İlk 3 ay sonrası Turkcell aboneleri ÖİV ve KDV dahil aylık 5 YTL/40 kontör üzerinden ücretlendirilir. Uygulama kullanımında aboneler GPRS kullanımından ücretsiz faydalanacak ve ek bir ücret ödemeyceklerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bedava belediyenin sağladığı hizmet. linkte de yazıyor. bende kullandım yani ki arkadaşım hala kullanıyor. avea kullanıcısı

edit: benim verdiğim linkte yazmıyor bu?
said:
İBBCepTrafik, Türkiye ve dünyadaki tüm operatörlerin şebekelerinde çalışan bir uygulamadır. Turkcell, Vodafone ve Avea kullanıcıları bu uygulamadan faydalanabilirler.

link
Sosyal ağlarda paylaş

Butun operatorlerde ayda 5TL/40 kontor , neyin tartismasini yapiyorsunuz anlamadim ki ? 2008 sonuna kadar TRCELL kampanya yapti , bedavaya kullandirdi daha ne istiyorsunuz , AVEA da hep ucretli .. Su an da cesitli kampanyalar araciligiyla ucretsiz olarak veriyor TRCELL - IPhone kampanyasi , Nokia bilmem ne kampanyasi - Avea Blackberry kampanyasi ..

Herhalde yazilanlarda birsey kacirdim ben , kampanyali IPhone kullanicisisiniz ona ragmen mi para istiyorlar nedir ?
Sosyal ağlarda paylaş

Heralde anlatamadin . Bende Avea kullanicisiyim ayrica bedava diye birsey yok , 40 kontor oduyorum.

IBB said:

İBBCepTrafik ücretli midir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bütün vatandaşlarımızın İBBCepTrafik'i rahatlıkla kullanabilmeleri için uygulamanın sabit bir fiyat üzerinden dağıtımı için operatörler ile anlaşmış bulunmaktadır. İBBCepTrafik'i kullanabilmek için kullanıcılar operatörlerine aylık ÖİV ve KDV dahil 5 YTL/40 kontör ödeyerek uygulamayı sınırsız olarak kullanabileceklerdir. Bunun haricinde operatöre başka hiç bir iletişim bedeli ödenmeyecektir. Uygulamanın indirilmesi sırasında da herhangi bir iletişim bedeli operatör tarafından alınmayacaktır.

TURKCELL ile yapaılan anlaşma gereğince TURKCELL 2008 yılı boyunca İBBCeptrafik'ğin ücretsiz kullanmasını sağlamıştır. Ayrıca 2009 yılı başlangıcına kadar uygulamayı kuranlarada 1 yıl daha ücretsiz kullanım imkanı tanınmıştır.

İBBCepTrafik'in ve içerdiği verilerin tüm ticari kullanım hakları İstabul Büyükşehir Belediyesi'ne aittir.

Su metinle TRCELL in uygulamasi arasinda bir celiski goremedim ben , o yuzden anliyamadim itirazini

Edit : Evet bi ara butun TRCELL lilere bedavaydi sanirim bu hizmet ama dedigim gibi TRCELL in kiyagiydi bu.Su an bitirmis heralde - senden anladigim kadariyla - E bunun adi da cinlik degil bence , aylardir ucretsiz kullandirdilar zaten , su an da diger operatorlerle ayni ucreti talep ediyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...