Griswold Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 http://www.playingforchange.com Dünyanın pek çok yerinden sokak müzisyenleri dahil pek çok müzisyene aynı şarkıyı çaldırıyorlar (pek çok farklı enstrümanla) ve ortaya çıkanı tamamen kameraya alıp komple mixliyorlar. Sonuç gerçekten inanılmaz. Müzisyenlerin hiç biri birbirini görmemiş, tanımıyor. Aslında sırf yazmış olmak için yazıyorum çünkü bu kadar sağlam bir şey gerçekten beklemiyordum, baya başarılı bir iş çıkmış ortaya. Finali falan unuttum ağzım bir karış açık giriş videosunu izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 stand by me nin hastasıyım harika ötesi karesi etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 baya başarılı olmuş yav oha serdar öztop girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ehue serdar girince seyri değişti zaten şarkının :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar