Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Şöyle ekranın hepsini değilde seçtiğim yeri screen shot alıp bir klasöre depolayacak programa ihtiyacım var. Varmıdır böyle bir program ? Baya bi ss alıcam çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 herşeyi onunla yazdım vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 "win + R" type: 'snippingtool' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 oha süpermiş hiç bilmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 denedim şimdide bu program cok hantal . önce alanı seçiyorsun sonra save'e basıp kaydediyosun. ikinci kayıtta ismini bile değiştirmiyor isim değiştirmekle uğraşmak zorundasın. Benim 100 den fazla ss almam lazım o yüzden zor bunla. Bende birşey bulamadım neyse artık Macbook'ta yapıcaz. mac'te apple+shift+4 dedinmi kesme işareti cıkıyo kestiğin kareyi otomatik masaüstüne kaydediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 irfan view picpick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 screen captor diye bişey var tam istediğin şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar