kimlandracula Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Şimdi şöyle bir durumum var benim.Bu sene okulu dondurup Amerika'ya teyzecmin yanına yerleşicem.(Özel okulda okuyorum ve çeşitli maddi sıkıntılar yüzünden böyle olmak zorunda) Teyzemin eşi bir yazılım şirketinde teknik destek bölümünün şefi olarak çalışmakta. Beni de bu işlere sokup hem orda kalıcılığımı garantilemek hem de doğru düzgün para kazanmamı sağlamak istiyor.(orda da tanıdık vasıtasıyla girilebilmekte evet) Sorun şudur ki hiç bir alakam ya da bilgim yok bu işte.Orda 1 sene boyunca beni eğiteceklerini ve bunun yeterli oalcağını düşünüyor kendisi. Ancak hiç bilmediğim bir konu olduğu için kendime güvenim ''sıfır'' şu an.Bu işle ilgilenen arkadaşların görüşlerini almak istiyorum açıkçası. Yapılabilitesi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 dillere baglı olarak bence gayet kolay ögrenmesinde bişey yok zaten yazılımları pek (genel olarak) asıl sorun ustalasması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 valla yazılımdan filan anlamam ama fırsat güzel göründü. koş git bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Fırsat güzel hakakten.Tabi gidip te becerememek var.Hiç te alakam olmayan bir topik sözkonusu. En azından 1 senelik aşamadan sonra şirkette çaycıdan daha işeyarar olmam lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bir yıl eğitim demişler hem, çok hoş çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kimlandracula said: Fırsat güzel hakakten.Tabi gidip te becerememek var.Hiç te alakam olmayan bir topik sözkonusu. En azından 1 senelik aşamadan sonra şirkette çaycıdan daha işeyarar olmam lazım :)e beceremezsen noolcak ki? kesin dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Beceremessem ordaki insanlara ayakbağı olucam fazlasıyla.1 senem boşuna gidicek.Orda başka işlere de yoğunlaşabilirim ama tabiki hiç birinde bu işteki kadar destek almıycam ve hazıra konmıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 1 senen boşa gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 çok güzel bi gelecek bu senin için.. eğitimini aldığın mesleği yapsan da aynı şey olacak ki hiç birşey bilmiomuş gibi olcaksın gene.. aldığın eğitimin iş hayatında uygulaması bambaşka çünkü. bazı sektörler için öyle en azından yazılım olayını bilmem de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 teknik destek olduğu için kolay olur, ar&ge olmadığı sürece zorlanmazsın.. bence olur yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 c# seçtim.Ufaktan bir bulaşayım bakalım neler olacak. Bir arkadaşım önerdi bolca metaryel bulabileceğim adreslerle beraber.Hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kaç olm kaç! kurtar kendini.. hiç olmazsa youtube falan yasaklarından vs kurtulursun. teyzen derse ki "a a! bu da kimlandracula? bizim evde bir oda daha boşmuş! bak sen hiç de farketmemişiz!!!" so who you gonna call? direk bana haber veriyorsun.. toner falan değiştirmeye gelirim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Zaten yazılım sektöründe her zaman projeye yardımcı olacak, basit ve orta düzeyli proje kısımlarını yaparak diğer yazılımcıların üzerinden yük kaldıracak usta olmasına gerek olmayan kişilere ihtiyaç vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bir yıl eğitim demek sana bi çok hata lüxü verir insanoğluda hata yapa yapa tecrübeyle bi olayı en iyi şekilde kavrar diye düşünüorum.. süper fırsat arkana bile bakma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 "Turkiye'de kalinca ne yapacaksin ?" diye sormak istiyorum. Hic birsey yok burda. Ozellikle bilisim konusunda. Yuru git sansini dene, hayatini kurtar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sirketin ne sirketi oldugu, teknik destek bolumunun tam olarak ne is yaptigi gibi sorular onemli. teknik destek diyince bilgisayar kurmak da var isin icinde, koda dalip sabahlara kadar debug etmek de. bi de hic alakam yok demissin. 23 yas gec degil hicbisey icin, ama tanidigim butun programcilar kucuk yaslardan beri yazilim ile ilgileniyolar. yani simdiye kadar "kod yazmak istiyorum ulan!" diye dellenip biseyler yapmadiysan bu yazilim isinde pek fazla memnun olmayacagin anlamina gelebilir, iyi dusunmek lazim. sevmeyen insanin yapabilecegi bi is degil cunku. "yurtdisi, yazilim, oha super" diye atlama bence hemen. cok guzel bi firsat da olabilir, elinde de patlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben bi an bile düşünmeden giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bence atla. elinde patlasa bile kaybedeceğin bişey yok gibi. "amerika da bir yıl yazılımla uğraştım" ın havası olur hiçbişey olmasa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 İstiyosan git kesin. Çok güzel bir fırsat. 1 yıl eğitim de varmış mis gibi. Olurda gitmezsen beni gönder yerine :]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hiç alakan yoksa, bayağı bir araştır öyle git. İnsan işi değil çünkü yazılımla uğraşmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sevmese bile 1 sene yada 2 sene sonunda nolcak abi başka iş mi yok US te :p gider kütüphanede, pizzacıda başka yerde çalışır nolcak,kalacak yerde problem değilmiş daha ne :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 23 yasina kadar ne sektorundeydin? sanki 20 yil bi sektorde calismista, sektor degistiriyomussun gibi yazmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 elini korkak alıştırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sorulacak soru değil bak.. bana deseler basar giderim finalleri falan bırakıp.. dondururum burada yüksek lisansı. olmadı orada olduğum süre içerisinde kuralları öğrenir ve kendi işimi yaparım lol o da olmadı bulunur bişiler atla deve değil.. leap of faith değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar