Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

23 yaşından sonra yazılım sektörüne bulaşmak.

kimlandracula

Öne çıkan mesajlar

Şimdi şöyle bir durumum var benim.Bu sene okulu dondurup Amerika'ya teyzecmin yanına yerleşicem.(Özel okulda okuyorum ve çeşitli maddi sıkıntılar yüzünden böyle olmak zorunda)
Teyzemin eşi bir yazılım şirketinde teknik destek bölümünün şefi olarak çalışmakta.
Beni de bu işlere sokup hem orda kalıcılığımı garantilemek hem de doğru düzgün para kazanmamı sağlamak istiyor.(orda da tanıdık vasıtasıyla girilebilmekte evet)
Sorun şudur ki hiç bir alakam ya da bilgim yok bu işte.Orda 1 sene boyunca beni eğiteceklerini ve bunun yeterli oalcağını düşünüyor kendisi.
Ancak hiç bilmediğim bir konu olduğu için kendime güvenim ''sıfır'' şu an.Bu işle ilgilenen arkadaşların görüşlerini almak istiyorum açıkçası.
Yapılabilitesi nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

kaç olm kaç! kurtar kendini..

hiç olmazsa youtube falan yasaklarından vs kurtulursun. teyzen derse ki "a a! bu da kimlandracula? bizim evde bir oda daha boşmuş! bak sen hiç de farketmemişiz!!!" so who you gonna call?

direk bana haber veriyorsun.. toner falan değiştirmeye gelirim hemen
Sosyal ağlarda paylaş

sirketin ne sirketi oldugu, teknik destek bolumunun tam olarak ne is yaptigi gibi sorular onemli.

teknik destek diyince bilgisayar kurmak da var isin icinde, koda dalip sabahlara kadar debug etmek de.

bi de hic alakam yok demissin. 23 yas gec degil hicbisey icin, ama tanidigim butun programcilar kucuk yaslardan beri yazilim ile ilgileniyolar. yani simdiye kadar "kod yazmak istiyorum ulan!" diye dellenip biseyler yapmadiysan bu yazilim isinde pek fazla memnun olmayacagin anlamina gelebilir, iyi dusunmek lazim. sevmeyen insanin yapabilecegi bi is degil cunku.

"yurtdisi, yazilim, oha super" diye atlama bence hemen. cok guzel bi firsat da olabilir, elinde de patlayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...