Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 diğer telefonlara çıkmaması çok saçma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 battlenet account merge yapmamız lazım dimi bunu kullanmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evet merge yaptım üstüne denedim demin oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben kurmaya korkuyorum acikcasi telefon sapitir servise gider v.s en guzeli anahtarlik ondan kullaniyorum memnunum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kaybedersen anahtarlığını görürsün sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Acaba hem telefon hem anahtarlık beraber calısabilecek mi? Diğer telefonlar için çalışma devam ediyormuş herhalde 1 aya falan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Iphone versiyon kaç olması lazım. App storedan indirmeye çalıştım ama not compatiable dedi bana şimdi itunes tan atmayı denicem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben herşeye inat gidip aldım kendime normal authenticator aletini. daha güvenli geldi öylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Aynen. Ama normaliyle merge oluyorsa bunu da alayım. Fazla authenticator göz çıkarmaz. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 2 acc. ekledim, telefonla deneme yaptım her ikisi icinde sorunsuz calısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Anahtarlık vardı, iptal edip Mobile Authenticator'ı kurdum. Ekstradan yanımda zımbırtı gezdirmek hoş olmuyordu, daha iyi oldu böyle sanırım. Tek canımı sıkan nokta battle.net ile accountu merge edince 3 haneli kullanıcı adım gitti mail adresim oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Absolut said: Acaba hem telefon hem anahtarlık beraber calısabilecek mi? Diğer telefonlar için çalışma devam ediyormuş herhalde 1 aya falan çıkar.Ayni anda ikiside oluyormu kullanan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aldigim gune lanet ediyorum kac defa bulamadim diye oyuna giremedim bi yolu yok mu boktan kurtulmanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Aynı anda ikisi olmuyo diye biliyorum galiba öyle bişey okumuştum. Bende yaz gelince alıcaktım o anahtarlık olandanda bu çıkınca iyi geldi valla tık diye yükledim. Evet acc name gidince kötü oldu ama olsun en azından güvenli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hem token hemde mobile versiyon aynı anda çalışmıyor birini disable etmeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bende sabah merge ettim artık tuş olmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Privhunter said: Aynı anda ikisi olmuyo diye biliyorum galiba öyle bişey okumuştum. Bende yaz gelince alıcaktım o anahtarlık olandanda bu çıkınca iyi geldi valla tık diye yükledim. Evet acc name gidince kötü oldu ama olsun en azından güvenli..Sonucta elektronik cihaz gider diye yuklemiyorum walla anahtarlikla takiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Revell said: hem token hemde mobile versiyon aynı anda çalışmıyor birini disable etmeniz lazım.peki mobile gecsem ona birsey olursa anahtarliga gecebilirmiyim sadece web sitesine girerek gunlerce ugrastiricak birseyse hic bulasmicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Yanıılmıyorsam o siteye girmek için key lazım yani onu kaybedince girmesi nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Absolut said: Yanıılmıyorsam o siteye girmek için key lazım yani onu kaybedince girmesi nasıl bilmiyorum. evet ole. muhtemelen kayıp unuttum ayagı falan cekiosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Oda dogru managment kismindada soruyor of pof afra tafra anahtarlik devam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bu programi kullanabilmek için galiba wireless lazim. Peki wireless olmayan bi yerde nasil oyuna gircez bunu aktive ettikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 sadece ilk kez acc a eklerken internet erişimi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Hmm güzelmiş o zaman sevgili komşumun modemini açmasını bekliyeyim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 manve said: Bu programi kullanabilmek için galiba wireless lazim. Peki wireless olmayan bi yerde nasil oyuna gircez bunu aktive ettikten sonra. edge?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar