Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi dili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
puhahahah ulen nerden aklına geliyo bole şeyler[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mesaj tarihi:
ultracım zaten hayvanlars en yaklaş die yapmıo onnarı, kendi cinsleri için yapıolar. sen hiç bi hatuna aşk sözcükleri fısıldarken kucaana atlayan bi kedi gördün mü?[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Mesaj tarihi:
hmmm o yönden bakarsak dooru :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
the doors
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 27 Mayıs 2004 20:18 tarihinde demiş ki:
ters yönden bakarsak?
bir hayvcan sevici besliyoruz demektir:p
p.s alınmak yok[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
puhahah hayvan sevici...
çok kibarsınız..:D[signature][hline]C'mon baby light my fire
the doors
Mesaj tarihi:
iyisiyle kötüsüyle kedi güzel bir hayvandır ve gurrrr şeklinde çıkan mırrrları çok hoşuma gider[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
param olsa alırım[signature][hline]C'mon baby light my fire
the doors
Mesaj tarihi:
said:
Lykastos, 27 Mayıs 2004 20:00 tarihinde demiş ki:
yav çok tahrik edici sesler çıkarıyorlar bizim çöpün etrafında bissürü var grup yapıyorlar sanarsın.Heavvv,meavvv,aouvvv şey gibin hadi bebek yaklaş biraz...yüreğinde hisset beni.al beni...öhöm...kaptırmışım pardon

eheh bu iyiydi harbi.

ha bunnarı niye yapıyolar. erkek geliyo dişiye hadi sevişelim diyor, dişi istemiyorsa tıslamaya böyle ötmeye başlıyor, sonunda kavga çıkıyor.

mart ayında bu sesler daha bir fazla çıkar, hani bilirsiniz.
Mesaj tarihi:
kedilerin %90 ı kulak fetişcisidir[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Mesaj tarihi:
said:
Lykastos, 27 Mayıs 2004 20:00 tarihinde demiş ki:
yav çok tahrik edici sesler çıkarıyorlar bizim çöpün etrafında

Nasıl ya? Bir kedi nasıl "tahrik edici" ses çıkartabilir? lol
Mesaj tarihi:
kedinin dili; pürtüklü olur, kolunuzu felan yalarsa bir süre sonra acıtır.

kedinin dili; bazen uyurken ucu dışarda kalır :-p yanıa gidip feci şeklide oynama hissi uyandırır insanın içinde.

kedinin dili; yavruykene dili kullanmayı/yalamayı tam bilmezler, önüne su/süt felam koyduğunuzda burnunu içine sokup bekler bazen, boulmaması için dikkat etmek lazım.

kedinin dili; kedisine göre değişiyor ama, özellikle ufakken pek iyi kullanamadıklarından olsa gerek katı birşey yerken boğazına kaçabilir çok sık, bu esnada yanına yaklaştığınızda kedi kaçar sizden, paniklemeden parmaklarınızla boğazıyla biraz oynayıp (dışardan tabiki) takılan şeyi yutmasını sağlamanız lazım, dikkat etmek gerekir.

kedinin dili; buda sahibine göre değişir ama, sahibi belli bir süreden sora hangi miyavlamanın ne olduğunu anlar, yemek mi, su mu, tuvalet mi vb. hepsi için farklı tonlar kullanırlar.

kedinin dili; eğer geceleri yanınızda sizinle aynı yatakta yatıyorsa, genelde sabah 5-6 gibi uyandıklarından siz uyandığınızda burnunuzu yalıyor olabilir:p burnunuzun ucu tertemiz olur :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
bi kere okulun bahçesinde oturuyorduk o sırada iki kedi bahçede çiftleşiyordu minik çocuklar geldi kedileri izliolar sonra bi hoca geldi bi çocuk "hocam bu kedi niye diğerinin ustune çıkmış" dedi hoca hemen "hadi çocuklar burda gorulcek bişey yok" diye çocukları uzaklaştırdı :)[signature][hline]the mAD maXimus - msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Obscura, 29 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki:
kedilerin %90 ı kulak fetişcisidir

olay budur!!!
bende diyodum neden bole kulaklarına konuşuyolar..Meğersem konuşmuyolarmış..:p[signature][hline]C'mon baby light my fire
the doors
Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
  • Yeni Oluştur...