Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Sparkcaster said: frostmourne drop olmaz, mümkünatı yok yani Şu oyunda mümkünatı olmayan hiçbirşey görmüyürum ben. Herkes ilidanı da kimse kesemez uççak kaççak diyolardı ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bende gelırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 cenx said: bende gelırım Off 2 üst posttan sonra harbi kahkaha attırdı bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 illidanı biz kesmiyoruz zaten maiev e yardım ediyoruz o kesiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Devilmanta said: Sparkcaster said: frostmourne drop olmaz, mümkünatı yok yani Şu oyunda mümkünatı olmayan hiçbirşey görmüyürum ben. Herkes ilidanı da kimse kesemez uççak kaççak diyolardı ne oldu? blizz ayıp etti o konuda bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bu arada ben birşey sorablirmiyim. şimdi bu epik http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/may/algalon_25_9901_2.jpg Bu da legendary http://www.wowhead.com/?item=46017 öylemi. Blizzard senin kafana sıçim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bunun tartışmasını başka bi topic de yapmıştık, blizz proc un fark yarattığını söylüyor ( ki furious gladiator mace i de aynı heal a sahip) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ya adamlar dio hep olayı equip inde . onu bufflarlar ona göre imba olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Hodir'den düşer düşmez alıyorum bu bebeği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 http://www.ensidia.com/media/upload/news/2009/06/03/algalon-big.jpg dusenner bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bu arada methoda kapak olsun ASFASFASFASFSDFASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Adamlar tecavüz etti Ulduar'a ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Benim anlamadığım bu adamlar bugün server açılır açılmaz direk Algalon'a mı gitmişler yoksa gerekli bossları kestikten sonra mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 PvP iteminde gem yok ama. buna birde mor gem patlatıp 9+5 sp'de ordan alınca harbiden şaka gibi oluyor. Tamam diğerinin equip bonusu elbette önemlide sorun şu, o kadar kasıp guildde zar zor 1 kişi onu alacağına. Bu ve benzeri hard mode dropları alır geçer insanlar. Nerdeyse legendary'nin olayı hard kesemeyen guildleri sevindirme amaçlı olmaya doğru gidiyor. yazık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 munken in kungenin altı olduğuna dair şüphelerim ortadan kalktı şu ss le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Legendary, YoggSaron Hard Mode istiyor ama? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Lootlar biraz iyi ewet, :) hoş oldu gören herkesin kesememesi daha bi güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 o mavi socketa sta gemi takarım ben pvp yaparım macele lol o degil de ensidia çok rörörö bence taktikleri aldılar 10 man hemen girip kestiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 pekaziz said: Benim anlamadığım bu adamlar bugün server açılır açılmaz direk Algalon'a mı gitmişler yoksa gerekli bossları kestikten sonra mı? dündür bu olay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Gangren said: Legendary, YoggSaron Hard Mode istiyor ama? :P Hadi canım? Devilmanta said: pekaziz said: Benim anlamadığım bu adamlar bugün server açılır açılmaz direk Algalon'a mı gitmişler yoksa gerekli bossları kestikten sonra mı? dündür bu olay ya Yok bugün ya, server açılır açılmaz, Flame Leviathan --> XT-002 Deconstructor --> Kologarn --> Algalon diye kesmişlerdir 1-2 saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kologarna bile gitmelerine gerek yok galiba =) ondan önce sağa doğru gidiosun çünkü hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 @Gangren Sen diyince tekrar baktımda http://www.wowhead.com/?quest=13629 bu questi veriyormuş. Hard mode sayılmaz bu ya. Sadece 1 tane keeperın yardımını almamak yetiyor. 3 keeperlı yogg o kadarda zor değil. @Mortis Aaa harbiden. sadece 2 boss kesip gidiliyor, doğru diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bizimkiler de su ulduar i farm a baglasada bende girip item alsam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Algalon world firstü aldıklarına göre bu hafta full alone in the darkness deneyebilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar