Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Sparkcaster said: frostmourne drop olmaz, mümkünatı yok yani Şu oyunda mümkünatı olmayan hiçbirşey görmüyürum ben. Herkes ilidanı da kimse kesemez uççak kaççak diyolardı ne oldu?
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 cenx said: bende gelırım Off 2 üst posttan sonra harbi kahkaha attırdı bu :D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 illidanı biz kesmiyoruz zaten maiev e yardım ediyoruz o kesiyo
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Devilmanta said: Sparkcaster said: frostmourne drop olmaz, mümkünatı yok yani Şu oyunda mümkünatı olmayan hiçbirşey görmüyürum ben. Herkes ilidanı da kimse kesemez uççak kaççak diyolardı ne oldu? blizz ayıp etti o konuda bak :D
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bu arada ben birşey sorablirmiyim. şimdi bu epik http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/may/algalon_25_9901_2.jpg Bu da legendary http://www.wowhead.com/?item=46017 öylemi. Blizzard senin kafana sıçim ben.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bunun tartışmasını başka bi topic de yapmıştık, blizz proc un fark yarattığını söylüyor ( ki furious gladiator mace i de aynı heal a sahip)
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ya adamlar dio hep olayı equip inde . onu bufflarlar ona göre imba olur
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Hodir'den düşer düşmez alıyorum bu bebeği :D
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 http://www.ensidia.com/media/upload/news/2009/06/03/algalon-big.jpg dusenner bu arada
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bu arada methoda kapak olsun ASFASFASFASFSDFASD
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Adamlar tecavüz etti Ulduar'a ya :p
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Benim anlamadığım bu adamlar bugün server açılır açılmaz direk Algalon'a mı gitmişler yoksa gerekli bossları kestikten sonra mı?
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 PvP iteminde gem yok ama. buna birde mor gem patlatıp 9+5 sp'de ordan alınca harbiden şaka gibi oluyor. Tamam diğerinin equip bonusu elbette önemlide sorun şu, o kadar kasıp guildde zar zor 1 kişi onu alacağına. Bu ve benzeri hard mode dropları alır geçer insanlar. Nerdeyse legendary'nin olayı hard kesemeyen guildleri sevindirme amaçlı olmaya doğru gidiyor. yazık resmen.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 munken in kungenin altı olduğuna dair şüphelerim ortadan kalktı şu ss le
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Legendary, YoggSaron Hard Mode istiyor ama? :P
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Lootlar biraz iyi ewet, :) hoş oldu gören herkesin kesememesi daha bi güzel oldu
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 o mavi socketa sta gemi takarım ben pvp yaparım macele lol o degil de ensidia çok rörörö bence taktikleri aldılar 10 man hemen girip kestiler
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 pekaziz said: Benim anlamadığım bu adamlar bugün server açılır açılmaz direk Algalon'a mı gitmişler yoksa gerekli bossları kestikten sonra mı? dündür bu olay ya
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Gangren said: Legendary, YoggSaron Hard Mode istiyor ama? :P Hadi canım? Devilmanta said: pekaziz said: Benim anlamadığım bu adamlar bugün server açılır açılmaz direk Algalon'a mı gitmişler yoksa gerekli bossları kestikten sonra mı? dündür bu olay ya Yok bugün ya, server açılır açılmaz, Flame Leviathan --> XT-002 Deconstructor --> Kologarn --> Algalon diye kesmişlerdir 1-2 saate
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kologarna bile gitmelerine gerek yok galiba =) ondan önce sağa doğru gidiosun çünkü hehe
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 @Gangren Sen diyince tekrar baktımda http://www.wowhead.com/?quest=13629 bu questi veriyormuş. Hard mode sayılmaz bu ya. Sadece 1 tane keeperın yardımını almamak yetiyor. 3 keeperlı yogg o kadarda zor değil. @Mortis Aaa harbiden. sadece 2 boss kesip gidiliyor, doğru diyorsun.
Loex Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bizimkiler de su ulduar i farm a baglasada bende girip item alsam ya
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Algalon world firstü aldıklarına göre bu hafta full alone in the darkness deneyebilirler..
Öne çıkan mesajlar