mardox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Login olduğum anda Ensida Realm First! Celestial Defender achievementını aldı, rabbim ne ayağı uğurlu bi insanım :D algalon 25 man down hayırlı uğurlu olsun :P
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 alliance mıydın sen horde san ne düşmüş sorsana üşendim şimdi girmeye
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yogg saron world first yaptiklarinda onlar populerlik icin oyle kastilar biz hard mode vericez ayari diyenlere cakti herifler cevabi euhe
mardox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Sparkcaster said: alliance mıydın sen horde san ne düşmüş sorsana üşendim şimdi girmeye ben anduin, sen de wipus'taydın galiba?
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hayırlı olsun ^_^ doğum günümde kestiler huehue kaçında çıktı tam olarak 3.1 patchi? ne kadar sürdü yani en son bossun kesilmesi yani kalkan da iimiş harbiden kungen almıştır hemen hehe
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Adamlar cidden cevap çaktı, bravo.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bu car$amba 7. resete girdik.(cok emin konu$tum. sanirim yani) vay canina diyoruz sayin seyirciler.
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 İyi iş çıkardılar, Method çoooooooook pis patladı ama bu sefer yazık oldu :p Offhand nedir öyle ya?
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ilk yogg saronu kesitler normal mode da ilk drakeleri onlar aldı ilk hard mode mimironu onlar kesti ilk algalonu da onlar kesti bütün önemli ilkleri yaptılar. Yine farkını koydu ensidia. Artık eskiksi gibi fark yok vs die düşünüodum da harbiden varmış.
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 2. haftanın sonunda inmişti sanırım.
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ek olarak, Blizzard'ın Arthas'ı Algalon gibi yapması gerek diye düşündüm bi anda :p
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 10m Arthas düşünsene ahah komik olur olmaz dimi olmasın 10m arthas marthas :D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 arthas lore eventli olur illidan gibi biz kesmeyiz eğer ölcekse, hatta yogg saron gibi yardım almalı da olur uther vs
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 illidan gelse arthası kesmeye yardım etse malfurion falna la bearber kardeşler barıştı ayağına ehhe
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ashbringer falan ben hala merak ediyorum frostmourne drop olacakmı olacaksa artifact falan mı olacak realm de tek bir tane falan olur heralde
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 frostmourne drop olmaz, mümkünatı yok yani
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Illidan filan diil, Sylvanas eder bence.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 nie mümkünatı yok abi azzinnothları veren skull of guldanı veren adam frostmoure u nie vermesin derler böle böle lich king arthasla beraber öldü zaten frostmourne gücünün çoğunu yitirdi ki öle , frostmourne a gücünü lich king veriodu zaten. arthasla beraber yattara olunca gayet güzelinden legendary die dayarlar.
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 şey de olur cursed verirler questini yaparsın alırsın falan :D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 azzinothları alan outlands in lortu olmuyodu, frostmourne u alan lich king oluyo ama, lich king yenilince frostmourne da yenilmiş sayılacak
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sylvanas gelir, bolvari kurtaririz, muradin gelir, tirion gelir. gelir oglu gelir. jaina da gelir. rhonin gelir, khadgar gelir belki fsdkfjsd.
Öne çıkan mesajlar