mardox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Login olduğum anda Ensida Realm First! Celestial Defender achievementını aldı, rabbim ne ayağı uğurlu bi insanım :D algalon 25 man down hayırlı uğurlu olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 alliance mıydın sen horde san ne düşmüş sorsana üşendim şimdi girmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 shield offhand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yogg saron world first yaptiklarinda onlar populerlik icin oyle kastilar biz hard mode vericez ayari diyenlere cakti herifler cevabi euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Sparkcaster said: alliance mıydın sen horde san ne düşmüş sorsana üşendim şimdi girmeye ben anduin, sen de wipus'taydın galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kalkan iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hayırlı olsun ^_^ doğum günümde kestiler huehue kaçında çıktı tam olarak 3.1 patchi? ne kadar sürdü yani en son bossun kesilmesi yani kalkan da iimiş harbiden kungen almıştır hemen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Adamlar cidden cevap çaktı, bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 6. reset olması lazım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bu car$amba 7. resete girdik.(cok emin konu$tum. sanirim yani) vay canina diyoruz sayin seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 İyi iş çıkardılar, Method çoooooooook pis patladı ama bu sefer yazık oldu :p Offhand nedir öyle ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 illidan ne kadar surmustu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ilk yogg saronu kesitler normal mode da ilk drakeleri onlar aldı ilk hard mode mimironu onlar kesti ilk algalonu da onlar kesti bütün önemli ilkleri yaptılar. Yine farkını koydu ensidia. Artık eskiksi gibi fark yok vs die düşünüodum da harbiden varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 2. haftanın sonunda inmişti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ek olarak, Blizzard'ın Arthas'ı Algalon gibi yapması gerek diye düşündüm bi anda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 10m Arthas düşünsene ahah komik olur olmaz dimi olmasın 10m arthas marthas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 arthas lore eventli olur illidan gibi biz kesmeyiz eğer ölcekse, hatta yogg saron gibi yardım almalı da olur uther vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 illidan gelse arthası kesmeye yardım etse malfurion falna la bearber kardeşler barıştı ayağına ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ashbringer falan ben hala merak ediyorum frostmourne drop olacakmı olacaksa artifact falan mı olacak realm de tek bir tane falan olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 frostmourne drop olmaz, mümkünatı yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Illidan filan diil, Sylvanas eder bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 nie mümkünatı yok abi azzinnothları veren skull of guldanı veren adam frostmoure u nie vermesin derler böle böle lich king arthasla beraber öldü zaten frostmourne gücünün çoğunu yitirdi ki öle , frostmourne a gücünü lich king veriodu zaten. arthasla beraber yattara olunca gayet güzelinden legendary die dayarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 şey de olur cursed verirler questini yaparsın alırsın falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 azzinothları alan outlands in lortu olmuyodu, frostmourne u alan lich king oluyo ama, lich king yenilince frostmourne da yenilmiş sayılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sylvanas gelir, bolvari kurtaririz, muradin gelir, tirion gelir. gelir oglu gelir. jaina da gelir. rhonin gelir, khadgar gelir belki fsdkfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar