Argoel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Braid türünde bir oyun ama benim daha çok hoşuma gitti.Puzzle tarzı platform oyunlarını hoşlananlar varsa eminim seveceklerdir. Oyunda hem karakteri kontrol edip hemde aynı anda bulunduğunuz ekranı çevirerek ilerliyorsunuz. http://www.gamespot.com/pc/action/andyetitmoves/index.html?tag=result;title;0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bu ücretsizdi diye hatırlıyorum, parayla satmaya başlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Baya güzel bişi bu yav bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 eski degil mi bu oyun ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Tam olarak bilmiyorum eski olup olmadığını.Arattırdım ama bulamadım bende yok diye açıyım dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 eski oyun diye biliyorum, ama yeni satılmaya başladı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 güzel oyunmuş ya. bitirdim 2 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar