Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Kardeşimin ÖSS olay yüzünden kesmiştik interneti. Şu an ise wireless modem veren 1mb sınırsız bağlantılı internet almayı düşünüyorum. ancak 2 yıl mecburi alım vs istemiyorum. TTnetten daha iyi olan veya önereceğiniz bir şirket vs var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 wireless'ı taahhüt imzalamadan veren duymadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ya 3-5 ay olurda 2 yılımı bağlamak istemiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 biri sanırım bağlamıyor 2 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kampanyasız alırsan 2 yıl deil 1 ay sonra bile kapattırabiliorsun güzel kardeşim. yoksa ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 2 yıllık kampanyaları tavsiye etmiyorum 1 ay sonra sözleşmem bitecek çok şükür kapattırcam direk hattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Kampanyalar iyidir aslında yaa. Ben 2007 Haziran'da wireless modem ile bir kampanyaya girmiştim bu ay bitecek işte. 6 ay indirimli kullandık bir de. İyiydi yani ama şartları iyi okumak lazım. Bi de iyi karar vermek. Sözleşmeyi yaptıktan 1 ay sonra "QUİKNETSÜPERHIZLI İNTERNET TÜRKİYENİN TÜM BÖLGELERİNDE" diye bir şey çıkarsa sözleşmeye devam etmek koyuyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar