conanx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 arkadaşlar ilk açtığım karakter oldugundan dolayı tahmin etceginiz gibi meslekleri sonradan öğrenmeye çalıştım ve paladin oldugum için bs yle mining öğrendim ama miningte belli bir seviyeye geldim fakat silver ore a ihtiyacım var hangi bölgede bulundugu söylerseniz çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 http://thottbot.com/o1733#A:2 google'dan da silver mine routes diye aratırsan farklı şeyler bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Silverın çıktığı belirli biryer yok. Copper yada tin ore topladığın yerlerde çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Silver, Tin veinlerin yerine çıkar rare olarak. Gold, Iron'ın yerine. gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 teşşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar