Daniel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 cep 532 500 69 92 yer ataşehir istanbul fiyat 350 ytl İşlemci : VIA C7-M 1 GHz Bellek (Mb) : 1GB DDR2 Ekran Kartı : VIA CromeX 9 Ses Kartı : HD audio codec Headphone out, Mic-in, Internal mono MIC, Internal stereo speakers Faks Modem : 56K modem Ağ Kartı : 10/100 mpbs Pcmcia : YOK Sabit Disk (Gb) : 40 GB Optik Sürücü : YOK Pil Tipi/Ömrü : 5 Saat Ekran Boyu/Çözünürlük : 7 inc TFT 800x480 İşletim Sistemi : VISTA STARTER Boyutlar : 244mm x 172mm x 28.5mm Geliştirilmiş Portlar : 2 x USB Headphone out, Mic-in, DC-in 1 x RJ-11 1x RJ-45 1 x VGA-Out Wireless : 802.11b/g Webcam : 1,3 MP Bluetooth : YOK Aksesuarlar : Taşıma Kılıfı Diğer Özellikler : Portlar 2 x USB Headphone out, Mic-in, DC-in 1 x RJ-11 1x RJ-45 1 x VGA-Out Chipset VX800U Ağırlık : 1,1 KG Alındığı Gibi Duruyor Hevesle Alındı ama İhtiyaç Kalmadı Takas Tekliflerinde Normal Laptopla Düşünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Baltalamak gibi olmasın ancak sıfır acer bir netbook'un fiyatı aşağı yukarı 600 lira Bimeks hatta : teknosa kullanmamışta olsan 2. el konumunda olduğu için bence fiyatta biraz daha uygun birşeyler yapmalısın diye düşünüyorum. Ben şahsen almayı düşündüğümden link'e tıkladım biraz piyasa araştırması yapıyorum açıkçası Via port'ta 500'e kadar buldum sıfır. İndirim yaparsan eğer ilerliyen dönemlerde görüşebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ben iPhone almak istiyorum. Bunu senden alsam, karşılığında samsung lazer yazıcı versem, sen bana sonra 22" lcd versen, ben de 200 TL daha verip yanında kablosuz klavye alsam olur mu? sen de böylece bunu satmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ben de ses kartına talibim hâlâ ama ödemeyi DVI cable ve yazıcı tonerlerini bandwith ile takas ettikten sonra ADSL üzerinden yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 çılgınsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 seviyorum seni forgiver.. ödememi forgiver'a olan aşkım üzerinden yapıcam. ne de olsa sonsuz, çılgın bir aşk bizimkisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bende senin şu ses kartına olan aşkına bitiyorum sen hepsini almassan mikrofon girişini de ben ayrı olarak satın almak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 arkadaşlar düz bir laptopla takaslamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 dfssdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar