dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 aha bi lame daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 aha bi lame daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 irin cik aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bacım kızma,ben dostum,pipim yok sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 saeros sana cop dedi dostum, ben olsam topic acardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 arkadaşın sen üzülme diye böyle şeyler yazmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 dory said: saeros sana cop dedi dostum, ben olsam topic acardim. sonunda ünlü olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Saeros said: sonunda ünlü olucam ne diyorsun sen kadin? anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 irin said: .edit yok koy o mesajı yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 vaniLLe said: Saeros said: sonunda ünlü olucam ne diyorsun sen kadin? anlamiyorum. beyim burda post kasılmıyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Saeros said: vaniLLe said: Saeros said: sonunda ünlü olucam ne diyorsun sen kadin? anlamiyorum. beyim burda post kasılmıyor yalnız kadinim, rahat ol sen kasma kendini. <3 bakiniz cok güzel anliyorum karilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ruhumun düzlüklerinde at koştur nil, evimin direği ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Kızlar şöyle kızlar böyle demem, söyleyenide sevmem ama genel olarak tüm tanıdığım kızlar' ın en zayıf noktası birine çok kolay bağlanabilmeleri. Bu kız isterse çok güçlü olsun isterse çok pısırık olsun hepsinde bu huy var nedense. Artık arkadaş edinme isteklerimi yoksa kendilerine duydukları özgüvensizlik mi denir buna bilmiyorum. Yani canım ciğerim bildiğim 10-20 yıllık dostlarımdan bile yeni tanıştıkları insanlar yüzünde çok kazık yedim çok hayal kırıklığı yaşadım. Bunu da 1 kıza hitaben söylemiyorum gerçekten 10 larca deneyimim oldu bu konuda. Buradan vardığım kanıda gerçekten ama gerçekten tüm kızların nankör nankör nankör ve nankör olduğudur. Banada bi kız çıkıp açıklasın şimdi ben mi çok bahtsızım hayatım boyunca ailemden olsun dışardan olsun hangi kız hayatıma girdiyse nankör çıktı yoksa bu sizin dna nızda fln mı var? 2-3 satırla demek istediğim anlaşılmaz ama bu nankörlük konusunu hangi kıza anlattıysam hepsi hak verdi çoğu da nankör olduğunu kabul etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kimse dememiş ben diyim bari türk kızları çok rerörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 iyi de tüm insanlar nankördür zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yüce Michel de Montaigne çok güzel demiş imzada da görüldüğü üzre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Saeros said: iyi de tüm insanlar nankördür zaten olabilir ama ben nankör değilim özellikle çok sevdiğim insanlara karşı. Bu da beni saf yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 gerekli koşullar sağlanırsa nankörlük yapabilirsin sen de gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 burdan da belirtmek istiyorum... ayın beş günü kanayıp da ölmeyen canlıdan korkacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 conanın sözü değil mi lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Vingthor said: kimse kimseyi anlamak zorunda değilde işte. anlayamıyorum diyip hatunlara kıza kıza saçmasapan bir hal alındığının farkında değil genel olarak erkek ırÇı. sen kendini bir anla sonra geç hatunmuş bilmemneymiş Ardeth said: vaniLLe said: hangi hatun gelip surda erkekleri anlayamamak diye topik aciyo? siz cok anlasildiginizdan degil merak etmeyin. Erkekleri anlamak basit de ondan, bkz: http://forum.paticik.com/read.php?13,3668208,3668979 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kazım said: irin said: .edit yok koy o mesajı yerine el kol yapma bana allahını görursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hşşş ayrılın not: hepsi nankör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 indir o eli önce bi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 irin said: kazım said: irin said: .edit yok koy o mesajı yerine el kol yapma bana allahını görursunben ateistim , kozmozu göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar