nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 mulgear6 said: mono said: nileppezdel said: Ben zombi filmi istiyorum. Çok acil zombi filmi ya da o tadda film izlemem lazım. Şu anda The Happening izliyorum o kadar acınası durumdayım. Bu tip insanların vahşileştiği ya da direk zombileştiği kıyamet senaryolu film lazım. Önerilerinizi bekliyorum. Resident Evil demeyin. Saygıla :) Dead Snow oneririm, enteresan olmus. Evil Dead 2 yada eskilerden :D dead snowu indiriyorum simdi ve aynı şekilde deli gibi zombi filmi istiyorum night of the living dead izliyorum ben de simdi 68 yapımı dfg Özentimsin olm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 off dead snow en kötüymüş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 REC'i izlemeyen izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Three... Extremes http://www.imdb.com/title/tt0420251/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 onerildimi bilmeyoaeam ama, zombi furyasina 'Dead Set' diziside eklenebilir, 5 bölüm..ingiliz yapimi..bbg evi ortamlarinda patliyor. aha esas türkiyede de cekimleri yapilan, yabanci kökenli bitane zombi filmi giricek bu ara vizyona bilmiyorum nasil olacak, ama arkadaslarim figuran olarak oynadilar 3 ay once, çesmede.. ogrenim adini yazarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 dead set'in konu güzele benziyor, bi deniyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 sioman said: gerilim için paranomal activity var. Mümkünse geceleri izliyoruz ve bi güzel geriliyoruz bu da fragmanı kapı kapanıyor AMEN ALLEH diye sıçrıyor izleyici, bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paranormal Activity i izleyen var mı nasıldır acaba? izlemeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Dead Set guzelmis, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 diaboliq said: Paranormal Activity i izleyen var mı nasıldır acaba? izlemeyi planlıyorum. izledim .. sakin izleme demek istemem ama cok kotu, sefil bir amerikan 3. sinif korku filminden kotu. rezil. hic korkunc degil, urkutucu bile degil, tek bir sahne var onuda bir yerden izle iste. o korkanlar bence baska bir filmden cekilmis sonra buna montaj edilmis. o derece bayici bir film. amerikan kulturunude biliyoruz zaten herseyi abartirlar. 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ben izledim paranormal activity, çok beğendim. orphan izleyen var mı arkadaşlar? nasıl bir film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 I am legand var zombili felan tam korku diil ama bazı yerler geriyor adamı harbiden tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 i am legend dandik ya. cok palavra abi. ben oyle zombili, hayaletli filmleri sevmiyorum. yasananlar gercek olmalı, yani gercekten yasanabilecek seyler ile korkutup, gerebiliyorsa hosuma gidiyor. buna uygun tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. istedigim sey gece uyuyamamak falan degil yani, belirsiz cinayetlerin oldugu bi film falan da olabilir. ama yeter ki yaratık, zombi falan olmasın. örnek vermem gerekirse saw, awake, hannibal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 1408 de düzgün bi gerilim filmi, ama paranormal hedeler var filmde. izlemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 toggie said: i am legend dandik ya. cok palavra abi. ben oyle zombili, hayaletli filmleri sevmiyorum. yasananlar gercek olmalı, yani gercekten yasanabilecek seyler ile korkutup, gerebiliyorsa hosuma gidiyor. buna uygun tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. istedigim sey gece uyuyamamak falan degil yani, belirsiz cinayetlerin oldugu bi film falan da olabilir. ama yeter ki yaratık, zombi falan olmasın. örnek vermem gerekirse saw, awake, hannibal. High Tension'i izle kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 dead seti buradan gordum izledim begendim. ingilizlerin zombi olayi guzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 high tension ve 1048 aldım listeye eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Kanuni said: dead seti buradan gordum izledim begendim. ingilizlerin zombi olayi guzel oluyor. aynen inglizler zombi işini biliyolar ama neden? çünkü zombileri at gibi koşuyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mirrors baya iyiydi.Bir de yeni çıkanlardan uninvited,drag me to hell var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaNG Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Guinea Pig-Flower of Flesh and Blood gory tarzı, yani bol kanli pskopat flim,efektler manyak begenirseniz buyrun bunun gibi Faces of Death ve Cannibal Halocaust flimleride var onlarada bakın AMA UYARIYORUM PİSKOLOJİK YIKIM YAŞABİLİRSSİNZ DİKKAT !!! +18 http://www.satanspace.com/m_pictures/guinea-pigs-flowers-of-flesh-and-blood.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 toggie said: i am legend dandik ya. cok palavra abi. ben oyle zombili, hayaletli filmleri sevmiyorum. yasananlar gercek olmalı, yani gercekten yasanabilecek seyler ile korkutup, gerebiliyorsa hosuma gidiyor. buna uygun tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. istedigim sey gece uyuyamamak falan degil yani, belirsiz cinayetlerin oldugu bi film falan da olabilir. ama yeter ki yaratık, zombi falan olmasın. örnek vermem gerekirse saw, awake, hannibal. Küçükken resident evil 3 oynadıgımdan emindim ben dünyanın bir yerine zombiler olduguna. O yüzden hala severim zombieli korku filmlerini, ama her zombili korku filmi çekilmez, 28 gün sonra vs vs güzel bunlar, azıcık koşturucaklar, braaaainzzz diye geznler baya tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 söylendi mi bilmem de. tailand yapımı.Shutter diye bi film var.fotoğraflardan korkmaya başlamıştım o filmden sonra ıshdgfa http://www.imdb.com/title/tt0440803/ şu oluyo linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ingilizlerinki o yuzden guzel , adamlar hem zombi hemde kosuyorlar. zombi olacan sonra bir adami ikiye yaracak gucun olacak ama 96 yasindaki nine gibi yuruyeceksin cok mantiksizmis. nasil yemisim onca sene. o hizla acliktan olurler yahu kimi yakalayabilirsin ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Kanuni said: diaboliq said: Paranormal Activity i izleyen var mı nasıldır acaba? izlemeyi planlıyorum. izledim .. sakin izleme demek istemem ama cok kotu, sefil bir amerikan 3. sinif korku filminden kotu. rezil. hic korkunc degil, urkutucu bile degil, tek bir sahne var onuda bir yerden izle iste. o korkanlar bence baska bir filmden cekilmis sonra buna montaj edilmis. o derece bayici bir film. amerikan kulturunude biliyoruz zaten herseyi abartirlar. 1/10 korkmu$$un hocam sen zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar