Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korku filmi istirem

Flassh

Öne çıkan mesajlar

mulgear6 said:

mono said:

nileppezdel said:

Ben zombi filmi istiyorum. Çok acil zombi filmi ya da o tadda film izlemem lazım. Şu anda The Happening izliyorum o kadar acınası durumdayım. Bu tip insanların vahşileştiği ya da direk zombileştiği kıyamet senaryolu film lazım. Önerilerinizi bekliyorum. Resident Evil demeyin. Saygıla :)

Dead Snow oneririm, enteresan olmus.
Evil Dead 2 yada eskilerden :D

dead snowu indiriyorum simdi ve aynı şekilde deli gibi zombi filmi istiyorum
night of the living dead izliyorum ben de simdi 68 yapımı dfg

Özentimsin olm =(
Sosyal ağlarda paylaş

onerildimi bilmeyoaeam ama,
zombi furyasina 'Dead Set' diziside eklenebilir, 5 bölüm..ingiliz yapimi..bbg evi ortamlarinda patliyor.

aha esas türkiyede de cekimleri yapilan, yabanci kökenli bitane zombi filmi giricek bu ara vizyona bilmiyorum nasil olacak, ama arkadaslarim figuran olarak oynadilar 3 ay once, çesmede..

ogrenim adini yazarim :)
Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

Paranormal Activity i izleyen var mı nasıldır acaba?
izlemeyi planlıyorum.

izledim .. sakin izleme demek istemem ama cok kotu, sefil bir amerikan 3. sinif korku filminden kotu.

rezil. hic korkunc degil, urkutucu bile degil, tek bir sahne var onuda bir yerden izle iste.

o korkanlar bence baska bir filmden cekilmis sonra buna montaj edilmis. o derece bayici bir film. amerikan kulturunude biliyoruz zaten herseyi abartirlar.

1/10
Sosyal ağlarda paylaş

i am legend dandik ya. cok palavra abi. ben oyle zombili, hayaletli filmleri sevmiyorum. yasananlar gercek olmalı, yani gercekten yasanabilecek seyler ile korkutup, gerebiliyorsa hosuma gidiyor. buna uygun tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. istedigim sey gece uyuyamamak falan degil yani, belirsiz cinayetlerin oldugu bi film falan da olabilir. ama yeter ki yaratık, zombi falan olmasın.

örnek vermem gerekirse saw, awake, hannibal.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

i am legend dandik ya. cok palavra abi. ben oyle zombili, hayaletli filmleri sevmiyorum. yasananlar gercek olmalı, yani gercekten yasanabilecek seyler ile korkutup, gerebiliyorsa hosuma gidiyor. buna uygun tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. istedigim sey gece uyuyamamak falan degil yani, belirsiz cinayetlerin oldugu bi film falan da olabilir. ama yeter ki yaratık, zombi falan olmasın.

High Tension'i izle kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Guinea Pig-Flower of Flesh and Blood gory tarzı, yani bol kanli pskopat flim,efektler manyak begenirseniz buyrun bunun gibi Faces of Death ve Cannibal Halocaust flimleride var onlarada bakın AMA UYARIYORUM PİSKOLOJİK YIKIM YAŞABİLİRSSİNZ DİKKAT !!!

+18

http://www.satanspace.com/m_pictures/guinea-pigs-flowers-of-flesh-and-blood.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Küçükken resident evil 3 oynadıgımdan emindim ben dünyanın bir yerine zombiler olduguna. O yüzden hala severim zombieli korku filmlerini, ama her zombili korku filmi çekilmez, 28 gün sonra vs vs güzel bunlar, azıcık koşturucaklar, braaaainzzz diye geznler baya tırt.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

diaboliq said:

Paranormal Activity i izleyen var mı nasıldır acaba?
izlemeyi planlıyorum.

izledim .. sakin izleme demek istemem ama cok kotu, sefil bir amerikan 3. sinif korku filminden kotu.

rezil. hic korkunc degil, urkutucu bile degil, tek bir sahne var onuda bir yerden izle iste.

o korkanlar bence baska bir filmden cekilmis sonra buna montaj edilmis. o derece bayici bir film. amerikan kulturunude biliyoruz zaten herseyi abartirlar.

1/10

korkmu$$un hocam sen zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...