Othranx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 seg 55 ekran 90 telefunken 63 ekran 50 ikea televisyon sehpası, 10 uydu 20 dvd player 20 sandalye x3 30 koltuk x2 50 elektrikli süpürge 50 regal çamaşır makinesi 150 auer doğalgazlı ocak 100 2 kişilik ikea çekyat-koltuk 150 ikea tek kişilik çekyat 75 bilgisayar masası x2 10 10 tartı 10 dumbbell x2 3kg 15 ikea spot ısığı 10 ikea gece lambası 10 ikea sallanan sandalye 15 ytl kargo sizden, ya da tarabyaya gelip alabilirsiniz istediklerinizi , bekliyorum artık daha da düşüremiyorum fatura ödemem lazım aaaaaa deliriyorum sanırım:S herşey sorunsuz über çalısıyor nolur 10 ytl lik şey için de resim istemeyin benden, ama toplu almak isterseniz resim yollarım. niye satıyorsun gibi sorular sormayın lütfen sadece alacaksanız mesaj yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 gece lambasıyla sallanan sandalyeye talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 garage sale ne la hacı? sit-com yerine bir doz çocuklar duymasın, yalancı romantik falan yazıyorum sana:P:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 cinnet topiği bu, yargılamaz mısın ! =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 olm iice spotçuya dönmüşün :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Uydu yörüngede mi, biz mi göndericez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ahha siz kuruyorsunuz uyduyu fırlatıyorsunuz evet.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sallanan sandalye hala duruyorsa, ona televizyon sehpasına ve belki tekli çek yat a talip olabilirim. resim istemeyin demişsin ama, görmeden de olmuyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 telefunken 63 ekran 50 elektrikli süpürge 50 bilgisayar masası 20 satılmıştır hayırlı olsun alan arkadasa(pati dışı satış oldu gerçi ama olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 oo,baba fiyatlar çok kelepirmiş,ev dizicek olsam toptan atlardım valla,alana da satana da hayırlı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 aga benim kafeye uyarmı o çekyat yatıcak yer yok koltuklar rahat tamamda her gece her gece olmaz. nası rengi mengi? bide böle büyük bi küllük varmı outdoor tipi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tekli çekyat ve çiftli çekyat rezerve olmusturxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 satılanlar arasına mekik sehpası : 50 ytl de girmiştir unutmusum koymayı. bunu daha fazla indirmeye kıyamıyorum o yüzden 50 ytl verin alın lütfen xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sandalye x3 :30 ytl olan seg televizyon :90 ytl uydu alıcı:20 ytl koltukx2: 50ytl 3 yıl garantili regal çamaşır makinesi: 200 ytl (bunu da arttırdım çünkü herşeyi çok ucuza veriyorum bari buradan alabileyim birşeyler istedim,hem çok temiz makine hem de 3 yıl garantisini buldum o yüzden çook uzun işinizi görür) tartımız 10 ytl ve çok şekerdir:D dumbbellar 3 er kg: 15 ytl ocak zaten auer 3 yıl garantili alalı 2 ay oldu:100 ytl http://img299.imageshack.us/my.php?image=dscn0966.jpg bir tek dvd oynatıcının resmini koymadım sanırım ama o da saba ve kutusu vs herşeyi var tam takım.=) hadi resim koyduk artsın satışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 daha ne kadar düşüreyim ühüh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 seg 55 ekran 90 ikea televisyon sehpası, 10 uydu 20 dvd player 20 sandalye x3 30 koltuk x2 50 bilgisayar masası 10 tartı 10 dumbbell x2 3kg 15 ikea spot ısığı 10 ikea gece lambası 10 ikea sallanan sandalye 15 ytl ya acilliğinden dolayı şöyle bişey yapıcam, televizyon + bulaşık makinesi= 300 alana bu yanındaki herşeyi veriyorum beyler, artık bi tane alan olsun ya of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ankarada olsan uyduyu alırdım beue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 seg 55 ekran ikea televisyon sehpası, uydu dvd player sandalye x3 koltuk x2 bilgisayar masası tartı 10 dumbbell x2 3kg ikea gece lambası ikea sallanan sandalye çamaşır makinesi satılmıştır umarım bir sorun cıkmayacak da cumartesi arkadaş gelip alacak. geriye ocak vs kaldı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 çekyatlar tekrar satılıktır, hem de en acilinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bilgisayar masasını görebilirsem iyi olur yani merak ettim nası bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar