Reksa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Dartanian said: Obsesifik kırılan bi vazoyu tamir edebilir misin? Hayır İşte benim kalbimi de kırdın ama tamir edemezsin... AHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH. tolganın yeni nicki, cCc_DaGLaRDa_GeZeR_İsYaNKaR_SeRSeRi_cCc.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Sen karışma beyhan artık lütfen. Yok Merve baksana hala inanamıyorum ya. HEM BEN SANA İÇMİCEKSİN DEMEDİM Mİ asdsadsaf
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ama bu kadar üstüme gelme :( sen kırdın ilk başta beni alkole verdim kendimi.. üzüosun üzüosun sonra içme olcak iş mi bu
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 88 yılından beri izmirdeyim,çok da memnunum halimden.Amacım okul bitince birkaç sene dolaşıp (yurtdışı veya ist.) tekrar izmire dönmek...
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 obsesifik said: ama bu kadar üstüme gelme :( sen kırdın ilk başta beni alkole verdim kendimi.. üzüosun üzüosun sonra içme olcak iş mi bu Şimdilik tamam içme artık.Daha sonra tekrar konuşucaz ama bu konuyu.. @reksa: Haklı olabilirsin sanki lan ilk defa aynı fikirdeiym senle :(
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 izmir baya dandik aslını söylemek gerekirse, hele bir kurtulayım yüzüne bakmayı düşünmüyorum.
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Marl0_on said: izmir baya dandik aslını söylemek gerekirse, hele bir kurtulayım yüzüne bakmayı düşünmüyorum. bende gemlikten.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Marl0_on said: izmir baya dandik aslını söylemek gerekirse, hele bir kurtulayım yüzüne bakmayı düşünmüyorum. öyle deme.yaşamasını bilene güzel.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yeterince açık.kafan çalışıyosa izmirde her boku yersin diyorum.iş de dahil eğlence de dahil coni.
Öne çıkan mesajlar