Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldurs Gate 1 i 2 nin Grafikleri ile Oynamak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir program varmış , Baldurs Gate 1 i 2 nin grafikleri ile oynayabiliyormuşsun.Bende gaza geldim oynamak için ama hangi program bu bulamıyorum.Bilen arkadaş varya yardımcı olabilirmi?
Mesaj tarihi:
Baya güzel olmuş.Daha önceleri haberim yoktu. Ama bazı subclasslar abartı kaçmış gibi.Heralde direk baldurs gate 2 için tasarlandıkları için öyle oldu.Totemik druid açayıp dedim , spirit bear bütün köyü kesti.Daha Gorionla konuşmadan level atladım.
Mesaj tarihi:
orası öyle :).Dual class yapmayı düşünüyorum ama ilersi için. Dual class figter vs olursa iş yapar gene. Neyse hele bir finaller bitsinde bakacaz çaresine :)

Kaede said:

Onların hepsi baldur2 de yalan olan classlar salla gitsin
Mesaj tarihi:
Sorcerer oynaması çok zevkli BG'de esas... Comet yağdırmak falan. Power Word: Kill'le ejderha öldürmüşlüğüm var, "öl" dedim öldü, o derece yani asdsadfasdf (şahitlerim var yazsam tam olucakmış sonuna yalnız bu cümlenin)
Mesaj tarihi:
Monthius said:

Sorcerer oynaması çok zevkli BG'de esas... Comet yağdırmak falan. Power Word: Kill'le ejderha öldürmüşlüğüm var, "öl" dedim öldü, o derece yani asdsadfasdf (şahitlerim var yazsam tam olucakmış sonuna yalnız bu cümlenin)

ejderhasın bütün heybetinle falan, derken içeri 6 tane eleman giriyor, bi tanesi öne çıkıp öl diyor.
gülmekten ölmüştür :P gerçi en son eklenti paketinde karakterler bayağı bir abarıyordu demi-god modunda dolaşıyorlardı.
Mesaj tarihi:
Luxor said:

Monthius said:

ejderhasın bütün heybetinle falan, derken içeri 6 tane eleman giriyor, bi tanesi öne çıkıp öl diyor.
gülmekten ölmüştür :P gerçi en son eklenti paketinde karakterler bayağı bir abarıyordu demi-god modunda dolaşıyorlardı.

ToB bitirmiş karakterimi import etmiştim, demi-god'ı geçtim tanrı bile olmuştu yani. :P
Mesaj tarihi:
Lower resistance çok sevdiğim bir büyüdür. Ejderleri yada başka resistance lı karakterlerin resistancı düşürüp,öldürücü büyülerle öldürmek için birebir.
Mesaj tarihi:
Familiar denemedim ama 2 deki herşey var , subclass vs dahil.

fenris said:

e şimdi bg1 de familiar summonlayınca mage in birinci lvl da 20 hpsi filan mı oluyo?

2 deki büyüler filan var mı?
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ya bu tutu denilen şey 800x600 yapiyor değil mi ? ben widescreen mod denedim g3ün icewind dale de hiç sorun olmazken bg 1 de sürekli crash oldu. bilen eden var mıdır? tam rpg havaları var kaçırmayayim o.O
  • Yeni Oluştur...