stinger Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bir program varmış , Baldurs Gate 1 i 2 nin grafikleri ile oynayabiliyormuşsun.Bende gaza geldim oynamak için ama hangi program bu bulamıyorum.Bilen arkadaş varya yardımcı olabilirmi?
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hatırlatmayın öyle planecape baldursgate falan, zaman yok zaten veriyonuz gazı. lord of murder shall perish..
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 eneee yaktınız beni alacağınız olsun =P
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Zamanında nasıl yapıldığını anlatmıştım burda: http://forum.paticik.com/read.php?35,3844452,3866443
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 eşeğin aklına karpuz kabuğu kaçırıyorsunuz off baldur boxset nerde şimdi ara dur
stinger Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Baya güzel olmuş.Daha önceleri haberim yoktu. Ama bazı subclasslar abartı kaçmış gibi.Heralde direk baldurs gate 2 için tasarlandıkları için öyle oldu.Totemik druid açayıp dedim , spirit bear bütün köyü kesti.Daha Gorionla konuşmadan level atladım.
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Onların hepsi baldur2 de yalan olan classlar salla gitsin
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 lol evet bırak dağıtsın sonra çok çekecek nasıl olsa :P
stinger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 orası öyle :).Dual class yapmayı düşünüyorum ama ilersi için. Dual class figter vs olursa iş yapar gene. Neyse hele bir finaller bitsinde bakacaz çaresine :) Kaede said: Onların hepsi baldur2 de yalan olan classlar salla gitsin
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 boşver kensai-mage i filan, Ben monkla oynuyorum şu an:)
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Sorcerer oynaması çok zevkli BG'de esas... Comet yağdırmak falan. Power Word: Kill'le ejderha öldürmüşlüğüm var, "öl" dedim öldü, o derece yani asdsadfasdf (şahitlerim var yazsam tam olucakmış sonuna yalnız bu cümlenin)
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Monthius said: Sorcerer oynaması çok zevkli BG'de esas... Comet yağdırmak falan. Power Word: Kill'le ejderha öldürmüşlüğüm var, "öl" dedim öldü, o derece yani asdsadfasdf (şahitlerim var yazsam tam olucakmış sonuna yalnız bu cümlenin) ejderhasın bütün heybetinle falan, derken içeri 6 tane eleman giriyor, bi tanesi öne çıkıp öl diyor. gülmekten ölmüştür :P gerçi en son eklenti paketinde karakterler bayağı bir abarıyordu demi-god modunda dolaşıyorlardı.
eight Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Iwd:2 de bir türlü öldüremediğim yeşil dragonu disintegrate le öldürmüştüm ben tek seferde. Bu da böyle bir anımdır.
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Luxor said: Monthius said: Sorcerer oynaması çok zevkli BG'de esas... Comet yağdırmak falan. Power Word: Kill'le ejderha öldürmüşlüğüm var, "öl" dedim öldü, o derece yani asdsadfasdf (şahitlerim var yazsam tam olucakmış sonuna yalnız bu cümlenin) ejderhasın bütün heybetinle falan, derken içeri 6 tane eleman giriyor, bi tanesi öne çıkıp öl diyor. gülmekten ölmüştür :P gerçi en son eklenti paketinde karakterler bayağı bir abarıyordu demi-god modunda dolaşıyorlardı. ToB bitirmiş karakterimi import etmiştim, demi-god'ı geçtim tanrı bile olmuştu yani. :P
stinger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Lower resistance çok sevdiğim bir büyüdür. Ejderleri yada başka resistance lı karakterlerin resistancı düşürüp,öldürücü büyülerle öldürmek için birebir.
fenris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 e şimdi bg1 de familiar summonlayınca mage in birinci lvl da 20 hpsi filan mı oluyo? 2 deki büyüler filan var mı?
stinger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Familiar denemedim ama 2 deki herşey var , subclass vs dahil. fenris said: e şimdi bg1 de familiar summonlayınca mage in birinci lvl da 20 hpsi filan mı oluyo? 2 deki büyüler filan var mı?
stinger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Aranızda Shapeshifter/fighter deniyeniniz oldumu? Randıman alınacak gibi duruyor.
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Hmm onu denemedim ama Ranger ın Archer kitini de tavsiye ederim. Sharpshooter gibi herşeyi indiriyordu mübarek.
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ya bu tutu denilen şey 800x600 yapiyor değil mi ? ben widescreen mod denedim g3ün icewind dale de hiç sorun olmazken bg 1 de sürekli crash oldu. bilen eden var mıdır? tam rpg havaları var kaçırmayayim o.O
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 wide screen gaming için çok bişi bulamamıştım ben http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=16497 tırt oluyor böyle.
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 O değilde BG1'de Wild Mage oynamanın keyfi bambaşka. Bir büyüyle bütün paranın kaybolması ilk oyunda fena koyuyor :D
Öne çıkan mesajlar