stinger Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bir program varmış , Baldurs Gate 1 i 2 nin grafikleri ile oynayabiliyormuşsun.Bende gaza geldim oynamak için ama hangi program bu bulamıyorum.Bilen arkadaş varya yardımcı olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 tutu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bgtutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hatırlatmayın öyle planecape baldursgate falan, zaman yok zaten veriyonuz gazı. lord of murder shall perish.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Saolun arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 eneee yaktınız beni alacağınız olsun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Zamanında nasıl yapıldığını anlatmıştım burda: http://forum.paticik.com/read.php?35,3844452,3866443 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 eşeğin aklına karpuz kabuğu kaçırıyorsunuz off baldur boxset nerde şimdi ara dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Baya güzel olmuş.Daha önceleri haberim yoktu. Ama bazı subclasslar abartı kaçmış gibi.Heralde direk baldurs gate 2 için tasarlandıkları için öyle oldu.Totemik druid açayıp dedim , spirit bear bütün köyü kesti.Daha Gorionla konuşmadan level atladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Onların hepsi baldur2 de yalan olan classlar salla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 lol evet bırak dağıtsın sonra çok çekecek nasıl olsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 orası öyle :).Dual class yapmayı düşünüyorum ama ilersi için. Dual class figter vs olursa iş yapar gene. Neyse hele bir finaller bitsinde bakacaz çaresine :) Kaede said: Onların hepsi baldur2 de yalan olan classlar salla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 boşver kensai-mage i filan, Ben monkla oynuyorum şu an:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Sorcerer oynaması çok zevkli BG'de esas... Comet yağdırmak falan. Power Word: Kill'le ejderha öldürmüşlüğüm var, "öl" dedim öldü, o derece yani asdsadfasdf (şahitlerim var yazsam tam olucakmış sonuna yalnız bu cümlenin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Monthius said: Sorcerer oynaması çok zevkli BG'de esas... Comet yağdırmak falan. Power Word: Kill'le ejderha öldürmüşlüğüm var, "öl" dedim öldü, o derece yani asdsadfasdf (şahitlerim var yazsam tam olucakmış sonuna yalnız bu cümlenin) ejderhasın bütün heybetinle falan, derken içeri 6 tane eleman giriyor, bi tanesi öne çıkıp öl diyor. gülmekten ölmüştür :P gerçi en son eklenti paketinde karakterler bayağı bir abarıyordu demi-god modunda dolaşıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Iwd:2 de bir türlü öldüremediğim yeşil dragonu disintegrate le öldürmüştüm ben tek seferde. Bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Luxor said: Monthius said: Sorcerer oynaması çok zevkli BG'de esas... Comet yağdırmak falan. Power Word: Kill'le ejderha öldürmüşlüğüm var, "öl" dedim öldü, o derece yani asdsadfasdf (şahitlerim var yazsam tam olucakmış sonuna yalnız bu cümlenin) ejderhasın bütün heybetinle falan, derken içeri 6 tane eleman giriyor, bi tanesi öne çıkıp öl diyor. gülmekten ölmüştür :P gerçi en son eklenti paketinde karakterler bayağı bir abarıyordu demi-god modunda dolaşıyorlardı. ToB bitirmiş karakterimi import etmiştim, demi-god'ı geçtim tanrı bile olmuştu yani. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Lower resistance çok sevdiğim bir büyüdür. Ejderleri yada başka resistance lı karakterlerin resistancı düşürüp,öldürücü büyülerle öldürmek için birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 e şimdi bg1 de familiar summonlayınca mage in birinci lvl da 20 hpsi filan mı oluyo? 2 deki büyüler filan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Familiar denemedim ama 2 deki herşey var , subclass vs dahil. fenris said: e şimdi bg1 de familiar summonlayınca mage in birinci lvl da 20 hpsi filan mı oluyo? 2 deki büyüler filan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Aranızda Shapeshifter/fighter deniyeniniz oldumu? Randıman alınacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Hmm onu denemedim ama Ranger ın Archer kitini de tavsiye ederim. Sharpshooter gibi herşeyi indiriyordu mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ya bu tutu denilen şey 800x600 yapiyor değil mi ? ben widescreen mod denedim g3ün icewind dale de hiç sorun olmazken bg 1 de sürekli crash oldu. bilen eden var mıdır? tam rpg havaları var kaçırmayayim o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 wide screen gaming için çok bişi bulamamıştım ben http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=16497 tırt oluyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 O değilde BG1'de Wild Mage oynamanın keyfi bambaşka. Bir büyüyle bütün paranın kaybolması ilk oyunda fena koyuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar