kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bendende bahset hıyar sanki hoca okuycak o 20 sayfayı araya sıkıştır kermit en iyi diye anlamaz bile bizim arkadaş yapmıştı 60 70 sayfa ödev hazırlamıştı aralara saçma sapan şeyler yazmıştı kabız oldum yazmıştı hatta bi yerde de hoca geçirdi çocuğu okumuyolardır bile çok sayfa olunca düzene bakıp geçer konuya bakar tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 SON YARIM SAATİM SANIRIM, 10 DAKKALIK DA İŞİM KALDI. BİTİYOR LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mutluluk budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 silverhoof said: ne dertniş bee... İçilirr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 arda ben de yazdım 20 sayfa papier (fransızız ya) ama hiç senin gibi paper bitchlik yapmadım.. dota da ekmedim satmadım. cıks cıks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 http://www.decalsusa.com/images/hello%20kitty%20color.GIF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar