Daniel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Şuan www.uotr.net için hazirlamakta oldugum bir projem var.Eger bu projeye katkıda bulunmak istiyorsanız ve script yazabiliyorsanız...Bana ulaşın... Projem şu : Sitemizde script siparişi verilecek,script siparişi vermek istiyenler girecek detayı yazacak nasil bir dizayn istiyo ne istiyo item mi menumu falan filan çok detaylı olacak ve o bize gelecek bizde en geç 5 gün içinde yazacaz olmadı tarih verecez Bu işler bedava olacak tabi.Siz scripterlardan destek bekliyorum ben php kodlamasını bitirmek üzereyim bu işin test'e sokacam ama scriptlerdan destek bekliyorum... Teşekkürler. Msn adresim : [email protected][signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Bencede çok güzel bi fikir herkes alışveriş yaparsa Canım TÜRKİYEM script olarakda kalkınack şaka bi yana ben bu fikri çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 oncelikle Tebrik ederim bana 2 porsiyon script yazarmisiniz :D[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 tabi yazarız :) teşekkür ederim görüşmek istiyenler tekrar veriyorum msn adresimi : [email protected][signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 hmm zor bir durum kimin o kadar boş vakti var acaba merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 işte o yüzden saglam ve hızlı scripterlara ihtiyacımız var.[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Fikir güzel de sipariş olarak istenilen scriptleri alıp akşam uyku tutmadı yazdım diyerekten konu açma ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Hazirciliga yeni bir boyut kazandirmak ve ortaya yeni yeni admin bozuntulari salmak.. Hic iyi bir fikir degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 +Fake accountlar +"EFSANE SURVER GERİ DÖNDÜ" topicleri -Scripting öğrenmeye çalışan insanlar[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Baggio, 01 Haziran 2004 18:11 tarihinde demiş ki: Hazirciliga yeni bir boyut kazandirmak ve ortaya yeni yeni admin bozuntulari salmak... Baggio haklı suyunu çıkarmazlarsa güzel olurdu[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım ( Büyücü ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bence yanlış bir proje.. insanları bedavaya alıştırıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Proje guzel de insanimiz guzel degil..[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 falla gecende bir kac script yayınlamıstım vede bir arkadasımız oradan almısh paticik script sharing e atmısh bence biraz daha dusunun sonra ben yazmıshtım etmishtim olayları cıkmasın.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paticik scripts'e atmissa bir sorun yok yani altina scripted by xx yazmadıgı sürece kendi adını yazmadıgı sürece sonucta script paylastırıyoruz gerek bizim siteyle gerek paticikle[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xardas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Delinquent, 01 Haziran 2004 19:41 tarihinde demiş ki: Proje guzel de insanimiz guzel degil.. Ne demek insanlarımız güzel değil yaw ben bir Türk olarak seni kınıyorum kelimelerinizi biraz seçiniz lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Sacma sapan milliyetcilik platformlarina cekmeyelim lutfen olayi, Delinquent'in gercekte ne anlatmak istedigini anlayan ve burayi biraz olsun takip eden birinin bu yoruma katilmamasi pek mumkun degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 guzel bir proje.adamakıllı is yapmak isteyenler icin de faydalı olacaktır.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Güzel bir fikir sunmuş arkadaşımız ancak bu yeni başlayanların zaten gelişmemiş araştırma ruhunu daha da körelteceği kanaatindeyim. Bence böyle bir uygulama olmasa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Güzel Proje... Ama Bence Karşılıklı Script Yazmak Değilde, Scp Yazmayı Bilmeyenlere Script Yazmayı Öğretmek ve Sorunlarına Cevap Verme Gibi Bi Proje Daha Güzel Olurdu Zaten Öle Bir Yer Var (Paticik) Ama Olsun ...[signature][hline]Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Arkadaşlar scripter olarak destekde bulunmak istiyenler özel mesaj veya [email protected] msn adresine ulassinlar.[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 up[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 bizim insanlarimiz haziri cok sever proje mantik olarak iyi bir proje ama gerek yok onunda civigini cikartirlar 2 gune. bide artik elestirimi desem veya nasil anlarsan :) su sitenin rengini siyah yapma :) cok ic karartici.[signature][hline]inanilmaz olana inan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 kurun böyle bir takımı işime gelir :)[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: TheCoder, 02 Haziran 2004 08:47 tarihinde demiş ki: Biz hep dedik ya biz size balık tutmayalım balık tutmayı öğretelim şimdi bu proje diyorki biz size balığı tutalım pişirelim sofrayı da kuralım sadece yiyin.. Menüde sadece balıkmı var ? :-P[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [Bu mesaj Korax tarafından 02 Haziran 2004 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ahh korax :)[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar