Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyede İlk!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şuan www.uotr.net için hazirlamakta oldugum bir projem var.Eger bu projeye katkıda bulunmak istiyorsanız ve script yazabiliyorsanız...Bana ulaşın...

Projem şu : Sitemizde script siparişi verilecek,script siparişi vermek istiyenler girecek detayı yazacak nasil bir dizayn istiyo ne istiyo item mi menumu falan filan çok detaylı olacak ve o bize gelecek bizde en geç 5 gün içinde yazacaz olmadı tarih verecez

Bu işler bedava olacak tabi.Siz scripterlardan destek bekliyorum ben php kodlamasını bitirmek üzereyim bu işin test'e sokacam ama scriptlerdan destek bekliyorum...
Teşekkürler.

Msn adresim : [email protected][signature][hline]Uotr Sphere Scripting
Eski bir Çin atasözü der ki:
Chonk Sonk Tung,Chenk.
Mesaj tarihi:
+Fake accountlar
+"EFSANE SURVER GERİ DÖNDÜ" topicleri
-Scripting öğrenmeye çalışan insanlar[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..

Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 01 Haziran 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
Hazirciliga yeni bir boyut kazandirmak ve ortaya yeni yeni admin bozuntulari salmak...
Baggio haklı suyunu çıkarmazlarsa güzel olurdu[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım ( Büyücü )
Mesaj tarihi:
Paticik scripts'e atmissa bir sorun yok yani altina scripted by xx yazmadıgı sürece kendi adını yazmadıgı sürece sonucta script paylastırıyoruz gerek bizim siteyle gerek paticikle[signature][hline]Uotr Sphere Scripting
Eski bir Çin atasözü der ki:
Chonk Sonk Tung,Chenk.
Mesaj tarihi:
said:
Delinquent, 01 Haziran 2004 19:41 tarihinde demiş ki:
Proje guzel de insanimiz guzel degil..

Ne demek insanlarımız güzel değil yaw ben bir Türk olarak seni kınıyorum kelimelerinizi biraz seçiniz lütfen
Mesaj tarihi:
guzel bir proje.adamakıllı is yapmak isteyenler icin de faydalı olacaktır.[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
Güzel bir fikir sunmuş arkadaşımız ancak bu yeni başlayanların zaten gelişmemiş araştırma ruhunu daha da körelteceği kanaatindeyim. Bence böyle bir uygulama olmasa daha iyi olur.
Mesaj tarihi:
bizim insanlarimiz haziri cok sever proje mantik olarak iyi bir proje ama gerek yok onunda civigini cikartirlar 2 gune.

bide artik elestirimi desem veya nasil anlarsan :) su sitenin rengini siyah yapma :) cok ic karartici.[signature][hline]inanilmaz olana inan..
Mesaj tarihi:
said:
TheCoder, 02 Haziran 2004 08:47 tarihinde demiş ki:
Biz hep dedik ya biz size balık tutmayalım balık tutmayı öğretelim şimdi bu proje diyorki biz size balığı tutalım pişirelim sofrayı da kuralım sadece yiyin..

Menüde sadece balıkmı var ? :-P[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..