RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 4 yıldır istedigim belkide en cok seydi , dövme yaptırmak.. ama biliyordumki yaptırcagım seyden okadar emin olmalıydımki aklımda en ufak bi suphe kalmamalıydı :) 5 ay oncesine kadar bakmadıgım tasarım sitesi , dövme modeli sitesi kalmadi , hepsini tukettim..sonra belkide en dogru olanda karar kıldım, kendim tasarlamaya karar verdim dövmeyi .. dövme yaptırmayı dusunen herkeze burdan tek bi lafım var , kendiniz tasarlayın abi , yaptırdıktan sonraki aldıgınız zevk , haz , mutluluk gercekten priceless.. dipnot 1 : dövme icin mastercard. dipnot 2 : taksim / gate tattoo da tahsin abi ye yaptırdım, şiddetle tavsiye ediyorum , gate deki herkez kafa dengi çok ii insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bian anımsattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 neden direk yukleyemedimki seninki gibi :D, bi sn duzeltiyim resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 sen beğendiysen sorun yok hayırlı olsun =) benim de direk aklıma ice wind dale geldi. süperdir ya o da. bilmiorum ondan mı esinlendin de dövmenin ayrıntıları da iyi yapmış inşallah mürekkep adam gibidir de solmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 benim aklıma gondor'un ak ağacı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ahahahah şmdi git ve o kızın işini bitir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 dart bırak peşimi :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 benim aklıma o ağacın altı geldi. hatırlar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHSHDASD sesli güldüm of ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Dynun said: sen beğendiysen sorun yok hayırlı olsun =) benim de direk aklıma ice wind dale geldi. süperdir ya o da. bilmiorum ondan mı esinlendin de dövmenin ayrıntıları da iyi yapmış inşallah mürekkep adam gibidir de solmaz =) saol :) esinlenme yok , murekkep en kalitelisinden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 güzel olmuş... ama yazıları pek okuyamadım. yaz hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ABDEZ TUTMAZSIN GAYRI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 too weird to live too rare to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ginaly said: ABDEZ TUTMAZSIN GAYRI. bunu bekliyordumda senden beklemezdim :X :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 niye dinsiz miyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ağacın üzerine baş harflerimizi kazıyalımmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 @ginaly istatistikci grafikci agasın sen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 elesso said: ağacın üzerine baş harflerimizi kazıyalımmı :)-D dasuhhuaasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ordaki yesil yaprak askimizi simgeliyo yaprraaaaaaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 vaniLLe said: ordaki yesil yaprak askimizi simgeliyo yaprraaaaaaam. O AGACI BAGRINA BASAR MISIN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 RaidenXelRu said: @ginaly istatistikci grafikci agasın sen :( grafikle islam arasında çatışma mı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ŞAGA LAN BANANE ABDEZDEN HİÇ NAMAZ NEYİM KILMIOM Kİ ZATEN BEN EHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Abi karikatur yaptilar. O da grafik. (hehir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 MADBOY said: O AGACI BAGRINA BASAR MISIN ? hyr.. dal rüzgari affetse de kirilmistir artik bir kere...........,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kıro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar