Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbulda kafe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dworgian said:

bigün gidelim orda oynayalım dicem de hepimizin server fln farklı

lvl 1 char açıp beynimizi akıtalım bi serverda

sadece wow deil dota cod l4d gears of war ve bir sürü oyun var beraber oynanıcak. :D
Mesaj tarihi:
hmmm ilk kez duyuyorum ben avcılarda oturmama rağmen bir gün gelip çayını içerim :P.genelde dota oynamaya felan kafeye gidiyoruz arklarla birde senin kafende oynarız bir gün :)
Mesaj tarihi:
cado said:

hmmm ilk kez duyuyorum ben avcılarda oturmama rağmen bir gün gelip çayını içerim :P.genelde dota oynamaya felan kafeye gidiyoruz arklarla birde senin kafende oynarız bir gün :)

twisty ile benden başka avcılarda oturan yok sanıoduk valla :) gel ama çayı boşver buz gibi kola var :) dotacı bol burda bi ara turnuva yapmayı dusunuyoruz.
Mesaj tarihi:
CusTodeM said:

Cenx yazın her zaman bi lan party döner stress atmak için okul vs.. bu seferde sizde yapalım abi bizi ağırlarsan süper olur bence.

zaten kafeyi açtım ama dier hayalimde pati ailesini şöyle bi organizasyonda ağarlamaktı. hani böyle bir mevzu olursa kar amacı gütmeden güzel şeyler hazırlayacağıma emin olabilirsiniz :)
benim deil bizim kafemiz abi sonuçta kaç senedir beraberiz.
Mesaj tarihi:
Ahahaha düşünsene adam bakıyo tam boss kesicez, bunlar wipe yerse iki saat daha otururlar diyip çaktırmadan internetin fişini çekiyo :P

Avcılar olmasa bi dahaki lan parti direk cenxin mekanda olsun diycem de, metrobüsle bile 1 saat falan sürüyo kköyden. Asyada oturanlara ters kalıyo
Mesaj tarihi:
MelihMercan said:

valla ben adresi aldım :) kız arkadasım avcilarda sokakta fln kalırsam gunun birinde kafendeyim direk :P

ohoo sen dısarda kalıcanda gelıcende. :D
kız arkadasını beklerkende gel sen en ıısımı :P
Mesaj tarihi:
axedice said:

Ahahaha düşünsene adam bakıyo tam boss kesicez, bunlar wipe yerse iki saat daha otururlar diyip çaktırmadan internetin fişini çekiyo :P

Avcılar olmasa bi dahaki lan parti direk cenxin mekanda olsun diycem de, metrobüsle bile 1 saat falan sürüyo kköyden. Asyada oturanlara ters kalıyo

ahahahahah
Mesaj tarihi:
Darklight1903 said:

kadikoy tripte ustune kapatiyolar da sabaha kadar kaliyo mu bilmiyorum acikcasi.

24 saat açık şiddetle tavsiye ederim iyi mekan iyi bağlantı herşeyden önce çok çok iyi müşteri kitlesi
  • Yeni Oluştur...