cenx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mamba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Dworgian said: bigün gidelim orda oynayalım dicem de hepimizin server fln farklı lvl 1 char açıp beynimizi akıtalım bi serverda sadece wow deil dota cod l4d gears of war ve bir sürü oyun var beraber oynanıcak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hmmm ilk kez duyuyorum ben avcılarda oturmama rağmen bir gün gelip çayını içerim :P.genelde dota oynamaya felan kafeye gidiyoruz arklarla birde senin kafende oynarız bir gün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 cado said: hmmm ilk kez duyuyorum ben avcılarda oturmama rağmen bir gün gelip çayını içerim :P.genelde dota oynamaya felan kafeye gidiyoruz arklarla birde senin kafende oynarız bir gün :) twisty ile benden başka avcılarda oturan yok sanıoduk valla :) gel ama çayı boşver buz gibi kola var :) dotacı bol burda bi ara turnuva yapmayı dusunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Cenx yazın her zaman bi lan party döner stress atmak için okul vs.. bu seferde sizde yapalım abi bizi ağırlarsan süper olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 CusTodeM said: Cenx yazın her zaman bi lan party döner stress atmak için okul vs.. bu seferde sizde yapalım abi bizi ağırlarsan süper olur bence. zaten kafeyi açtım ama dier hayalimde pati ailesini şöyle bi organizasyonda ağarlamaktı. hani böyle bir mevzu olursa kar amacı gütmeden güzel şeyler hazırlayacağıma emin olabilirsiniz :) benim deil bizim kafemiz abi sonuçta kaç senedir beraberiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Buluşma-Event bölümüne bir açsak mı acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 harbi lan hiç görmemişim allahın her günü avcılardayım hiç haberim olmadı, yazın geliriz kuzenlerle lan için heralde iyi oldu öğrendiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ahahaha düşünsene adam bakıyo tam boss kesicez, bunlar wipe yerse iki saat daha otururlar diyip çaktırmadan internetin fişini çekiyo :P Avcılar olmasa bi dahaki lan parti direk cenxin mekanda olsun diycem de, metrobüsle bile 1 saat falan sürüyo kköyden. Asyada oturanlara ters kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yumuşak koltuk ve 22 inç, oh yeah baby demek kalıyo geriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Cenx le dota oynamayın landan falan abi base deyim adam gene suçu bana atiyor -Neden öldüm ben ? -Neden ? -Senin yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 e senin yüzünden demezsem elektiriği atamıyorum napim :D kadıköye uzak oluyor ama ben bi yolunu bulucam onun... yapıcaz bunu ferah olunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 valla ben adresi aldım :) kız arkadasım avcilarda sokakta fln kalırsam gunun birinde kafendeyim direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 MelihMercan said: valla ben adresi aldım :) kız arkadasım avcilarda sokakta fln kalırsam gunun birinde kafendeyim direk :P ohoo sen dısarda kalıcanda gelıcende. :D kız arkadasını beklerkende gel sen en ıısımı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 axedice said: Ahahaha düşünsene adam bakıyo tam boss kesicez, bunlar wipe yerse iki saat daha otururlar diyip çaktırmadan internetin fişini çekiyo :P Avcılar olmasa bi dahaki lan parti direk cenxin mekanda olsun diycem de, metrobüsle bile 1 saat falan sürüyo kköyden. Asyada oturanlara ters kalıyo ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bana baya bi ters kaliyo normal zamanlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Darklight1903 said: kadikoy tripte ustune kapatiyolar da sabaha kadar kaliyo mu bilmiyorum acikcasi. 24 saat açık şiddetle tavsiye ederim iyi mekan iyi bağlantı herşeyden önce çok çok iyi müşteri kitlesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar