Miraul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 sabaha kadar wow oynayabilicegim baglantisi sorunsuz makineleri iyi bi kafe varmidir. bjk dan ulasimi kolay olmasi lazim :) ps: adeks ve portakal demeyin plx bjk daki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kusura bakma ama adeks2 ya da kadıköydeki adeks dışında adam gibi yer bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 orda da sabahlanmıyo sanırım rahat sabahlanıcak bi yer yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 sabaha kadar acikmi kadikoy deki adeks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hayır yürü git diyo 11.30 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 internet kafelerin saat 12 den sonra açık bırakması yasak değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 evet yasak işte o yuzden rahat rahat sabahlanmaz dedim ama işte üstüne kapatma vs yoluyla açık tutabiliyolar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kafeme gel sabaha kadar. açık. wowu ultra çozunurlulukte naxta 25 mande 30-40 fps ile oynayabilirsin monitorlerimde 22" + deri geniş koltuklar. ama avcılar biraz kasabilir seni :) metrobus var gerçi sabaha kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Adeks 2 de genelde LAN partylerde açık kalıyor sabaha kadar. İki sene önce Pati LAN partye katılmıştım ANkaradan gelip oraya. Efe(Custo) vardı sağolsun, bayağı eğlendik... Sabaha kadar servisde güzeldi. Kaçak eğlendik tabiki :P Sabahta bigüzel börekçiye gittik sonrada dağıldık. Buluşma Event kısmını takip et, sık sık yapıyo bu tottiriler aralarında. O zaman gidersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 arkadaşların dedigi gibi gece 24den sonra cafelerin acık kalması yasak ama belki gece calısma izni olan yerler vardır.bilen varsa yazsın valla lan party falan yaparsak gidilince gece acık kalması için cafenın dil dökme derdinden de kurtuluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kadikoy tripte ustune kapatiyolar da sabaha kadar kaliyo mu bilmiyorum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Bi ara şu adeks'e burundan sümüğü sarkıtarak pantolonu çeke çeke gidip 'abi 50 kuruşluk oynatıyon mu' demek istiyorum. Kıyıda köşede kalmış kafelerde mahallenin çocukları yapardı o hatırıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kafede sabahlamak da ne rezil bişeydir aslında, ben bi zamanlar sabah oturuyordum o gece gaza gelip sabahlıyordum üstüme kitliyorlardı kafeyi, sonra sabah geliyordu millet akşama kadar da onlarla oynuyordum. sonra resmen zombi gibi eve gidiyordum. yaklaşık 36 saat oynuyordum yani. otobüste uyuyakaldığımı çok bilirim. başta güzel geliyor ama çok yoruyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 derdiniz ne ya.. 36 saat oyun mu oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 gençlik napacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kafe sahibi seni görünce ne mutlu oluyodur =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 adama 150 tl borç yapıp gitmedim sonra 4 5 sene oluyor. ama milyar vermişimdir yıl boyunca o kadar da hakkımız olsun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 O kafede sabahlama işini özellikle yılbaşı geceleri yapan insanlar tanıdım. Hayır derdin nedir hocam giy kırmızı donunu tombala oyna kafede sabahlamak nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kafede tombala oynuodur? landan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 cenx in kafe guzeldir zamaninda sarth3d de wipe yiyerek test ettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 sırf daha fazla oturmak için wipe yediğini anladım ama babacan bi tavırla gülümseyip geçtim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 o zaman hep beraber cenxlere!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 gelinde pastalar börekler açayım size ayıpsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 cenx said: gelinde pastalar börekler açayım size ayıpsınız. Adres ne Avcılarda? Hangi cafe bu? Ama dur reklam olur. E olsun lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bigün gidelim orda oynayalım dicem de hepimizin server fln farklı lvl 1 char açıp beynimizi akıtalım bi serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar