Havlu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 BabacumMostors said: filmde edvırd görünür görünmez duyulacak şekilde "ipne vampir" diyerek tepkimi ortaya koydum adamlara para kazandirarak cok guzel tepki koymussun ildeniz helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Ben birinci filmden daha kötüsünü yapabileceklerini gerçekten düşünmüyordum adamlar başarmış. Yakup'un werewolf olduğunu öğrendikten sonra sürekli üstsüz gezmesi nedir abi? Hangi dünyada yaşıyor kendisi sdf? Filmin sonunda da koca sinema salonunda sessizlik oldu önümdeki kadın sevinçten el çırparken ben anırarak güldüm, biraz utanç vericiydi tabii. Azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Havlu said: ahahaahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kardeşimin söylediğine göre sadece o şortlar kalabiliyomuş üzerinde dönüştükten ve geri dönüştükten sonra. o yüzden çıplak yani ama evet komikti o olay. bi de orta karar bi film yani berbat, re-za-let değil. hani /b/nin falan fanboylara karşı 1 vermelerini anlarım da yorumlarda niye kötülenmiş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Sylian said: http://roflrazzi.files.wordpress.com/2009/11/celebrity-pictures-stewart-pattinson-you-gay.jpg mauahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 BabacumMostors said: filmde edvırd görünür görünmez duyulacak şekilde "ipne vampir" diyerek tepkimi ortaya koydum bir de alis hani italya da "evet gördüm heterö hötörö olacak" diyor ondan sonra edvırdla bu vampir sevicinin ormanda koşma sahnesi geldiğinde salon kahkahalara boğuldu sanki sahnede cem yılmaz var ve şuursuzca gülüyoruz Babacum için kumite kararı (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Alice'i yalarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bu kristen stewart çok mu tatlı karar veremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Zeppelin said: bu kristen stewart çok mu tatlı karar veremedim.. tatlı değil sadece kaşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Popeye said: BabacumMostors said: filmde edvırd görünür görünmez duyulacak şekilde "ipne vampir" diyerek tepkimi ortaya koydum adamlara para kazandirarak cok guzel tepki koymussun ildeniz helal olsun e abi bilet beleşdi zaten birsi para kazandırmıştı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 laf edenlerin hepsi gitmiş/gidecekler ya o baya komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 parçala beni edvırd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 e daha iyi ya işte izledik ona göre konuşuyoruz "tellaklar hötöröf değil!" diyerek filmi izlemeden isyan bayrağı açmıyoruz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Kinkaudonau said: Zeppelin said: bu kristen stewart çok mu tatlı karar veremedim.. tatlı değil sadece kaşar bu ne demek ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 filmi izlemeden isyan bayragini aciyorum! yeni nesil kizlar karin kasi olmadan olmaz diyolar artik!!11birr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Bu mudur ya bir karın kası mı olay. Karın kaslı olunca ne oluyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Wispy said: Bu mudur ya bir karın kası mı olay. Karın kaslı olunca ne oluyor yani işte türk erkeğinin isyanı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Bella said: laf edenlerin hepsi gitmiş/gidecekler ya o baya komik. gitmedim gitmeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Kinkaudonau said: Zeppelin said: bu kristen stewart çok mu tatlı karar veremedim.. tatlı değil sadece kaşar Kitaplarını okudum. O karakter kaşar falan değildi. Gerçi filme bukadar kaşar olarak uyarlanmasını ve yeşil çamdan çıkmış sahnelerin nerden geldiğini ben de çözemedim o ayrı konu. Bella said: laf edenlerin hepsi gitmiş/gidecekler ya o baya komik. Biryere gittiğimizi de nerden çıkardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ahahaha ürkütücüler cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Filmi izlemedim, izlemeyeceğim de yanlız internette inanılmaz /b/ materyali buluyorum: http://www.shrani.si/f/1j/dM/Axw3xr3/vampire-vs-faggot.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 çok kötü bitti film. o kadar da para bayıldık, mecburen 3.süne de gidecez şimdi, pirates of the craibbean dead man's chest gibi bişrey oldu. jacobın yavaş davrandığı için toplamda 3 kez öpüş(e)memesi de yan koltuktaki kızlar tarafından dizlerine vurularak tepki gördü. haklı buldum hatunları ama, bu kadar da yavaş davranma be birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bella said: laf edenlerin hepsi gitmiş/gidecekler ya o baya komik. ilk film overrated olmadan izlemiştim, bana çerez bir film gelmişti. vampir kavramının içine ettiği her halinden belliydi. ikinci filmde torrente düştüğünde bakacağım tabi ki, ne varda bu kadar olay oluyor diye. ama sinemaya gidip para vermek mi? imkansız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar