silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 vergi usul hukuku calısıyorum yarın sınavım var.Tüm kitap dahil ben daha kapagını acmadım bismillah diyerekten gırıyoruz ıse bakalım..Yumurta g..e dayanmayınca olmuyo bu ısler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ben vapurda çalıştm vizelerin çoğuna. bu sefer öyle yapmicam inşallah yareppim dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 :D vapurda çalışmak bir başkadır :P alışkanlık yapar vazgeçmek kolay değildir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 saat 23.08 eve geldim totalde 3 mb tutan bir word dosyası boyunca çalışmam gereken kısım var,sınavım sabah saat 9'da kkthxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 evet ya. vapurda çalışarak ne güzel hallediyodum hepsini, okula metrobüsle gitmeye başlayınca çok pis patladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 öf anca bitirdim. sabah kalkıp bida bakmadan olmaz. türkçe çalıştım bi de. lan ders ingilizce fizik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Derslerin yarısı latince olunca, ezberlemen gereken zitrilyonmilyon şey olunca bi gün önceden başalrsan direk gg bizim bölümde. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 planlı çalışmak gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 evet yok öyle bişey yalan planlı çalışmak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ya bi saat çalış ama çalışcağın şey belli olsun 1 dk öncesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 oyhs bugun cokzel icimde patladı ilk final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 son midterm2 de bi tarafımda patladı 20 gün rahatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 balon said: çoğu öğrenci üniversitede össden daha fazla çalışıyor özellikle mühendislik öğrencisiyse. /agree edit 2 oha yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar