Starscream Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bi black sabbath yazdı yetişemedim neydi o? edit: hangi parça anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 http://www.paticik.com:8000/played.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ICY 404 Resource Not Found icy-notice1: SHOUTcast Distributed Network Audio Server/Linux v1.9.8 icy-notice2:The resource requested was not found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Played @ Song Title 00:23:23 Pain Of Salvation - Dryad Of The Woods Current Song 00:16:51 Orange Tulip Conspiracy - Fall Creek 00:12:48 Black Sabbath - Planet Caravan 00:08:49 Journey - Wheel In The Sky 00:04:46 Whitesnake - Fool For Your Loving 00:01:07 Aeon Spoke - No Answers 23:54:44 Gordian Knot - Mutterspache 23:50:53 Head Control System - It Hurts 23:46:01 Guthrie Govan - Waves 23:42:43 Queens Of The Stone Age - First It Giveth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 1. Blue Öyster Cult - Burnin' for You 2. The Doors - Break on Through 3. The Doors - Riders on the Storm 4. Slayer - Disciple 5. Spiral Architect - Cloud Constructor 6. The Ark - I Bleed 7. Kyuss - Catamaran 8. Queens of the Stone Age - First It Giveth 9. Guthrie Govan - Waves 10. Head Control System - It Hurts 11. Gordian Knot - Muttersprache 12. Aeon Spoke - No Answers 13. Whitesnake - Fool for Your Loving 14. Journey - Wheel In The Sky 15. Black Sabbath - Planet Caravan 16. Orange Tulip Conspiracy - Fall Creek 17. Pain Of Salvation - Dryad Of The Woods 18. Smv - Thunder 19. Guthrie Govan - Wonderful Slippery Thing 20. Estradasphere - Mekapses Yitonisa 21. Phil Collins - Phil Collins - A Groovy Kind 22. Queens Of The Stone Age - In The Fade 23. Kyuss - Demon Cleaner Dinleyen herkese teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 efenim, hororlar ve yeyeyeler yeni albümler çıkardılar, ki bu ikisi en beğendiğim güncel gruplar olmakla beraber son albümlerini sevmedim :( sevmeye çalışarak tekrar tekrar dinliyorum, radyoyu da alet ediyorum, olayım budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 istek yapamayruz yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 istek almıyorum ben genelde, üşeniyorum :P efenim 2. albümün son parçasıyla iki albümü de dinlemiş olduk. aralarından sevmeyi başardığım 3 tanesini yine çalıyorum şimdi. sonra da vampire weekend albümü koydum, onu dinleriz. ama araya bi de tv on the radio attım. ööle işte. müzik dinliyorum hazır, size de dinletelim diye tüm çabamıs :P ciddi yayın yapmak isteyen varsa buraya msg ya da pm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 guzel yayın ama horhorlar berbatmıs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 albüm sahiden berbat ama çaldığım parça iyi bence. önceki albüm ise basbaya ve dümdüz NEFİSti. ühü. neyse efenim, vampire weekend albümü de bitti, şimdi de tigtinglerin albümünü çalacağımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 YEY diyelim senin yayınlara Ema, Yeto Ema Yayını. Playlist hazırlamaya üşenen WJ'in hazin sonu, komple albüm çalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 albüm dinlemek zevktir, müzik dinleyicisi albüm dinler. peh! diğer yandan tabi o kadar berbat bi wj'im ki albüm bitti, televizyonu açtım, başka şeylerle ilgileniyorum filan. yayını kapatmayı unutmuşum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ege muzigi sevenler, gelin bakiim super bi album gecti elime onu caliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 harun kolçak çalacaksan gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 eluveitie'nin yeni albümünü çalıyorum ilgilenen gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 http://www.imm3moria.org/v4/images/covers/Eluveitie-Evocation1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ben de ilk kez dinlemiş oldum da, olmamış pek, eski albümlerle alakasız, metalsiz salt folk olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Playlist bitti, dinleyenim yok ama şafıla aldı tüm arşivi otomatikman. Girerseniz riskleri bilerek girin yani =) daha online dururum heralde, girmek isteyen olursa yayına çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 selam! http://www.paticik.com:8000/listen.pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar