Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep Telefonu Özel No

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kardeşlerim şimdi numarayı gösterme desemde özel numara yazıyor ararken göster desemde ne yaparsam yapiyim böyleymiş bunu nasıl düzelttirebilirim bi yeri arayıp ayarlattırıyormuşsunuz bunu
Mesaj tarihi:
#31#0533XXXyyyz şeklinde aradığında numaran gözükmüyor diye hatırlıyorum, tümden bütün aramalarda numarayı görünmez yapabildiğin bir şey daha vardı ama hiç mi hiç hatırlamıyorum[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Mesaj tarihi:
bu sorunu müşteri temsilcilerini arayarak halledebilirsin bence .[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
ben bilmiyorum bi bilene sormak lazım[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
Kullandığın servisete (tcell telsim vs) numaranı gizledi isen cep telefonunda ne yaparsan yap numaran özel numara olarak görünür. Bunun için müşteri hizmetlerini araman lazım. Sanıyorum tcell'inki 444 0 532 idi.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
Eğer hattın açılışında ya da daha sonradan global Bilgi (Turkcell Musteri hizmetleri) yi arayıp numaranızı gorunmez yaptırdıysanız o zman telefon ayarları içersinden numaranızı gorunur kılamazsınız. Eğer tekrar numrayı gorunur kılmak istiyorsanız 444 0 532 yada 444 0 535 numaralı telefonu arayıp yaptırmanız gerekiyor.

Eğer numaranız gorunur ise ayarlardan gorunmez kılmanız ise mümkün. Tersi yukarda da anlattığım şekilde mümkün değil.
  • Yeni Oluştur...