Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Kardeşlerim şimdi numarayı gösterme desemde özel numara yazıyor ararken göster desemde ne yaparsam yapiyim böyleymiş bunu nasıl düzelttirebilirim bi yeri arayıp ayarlattırıyormuşsunuz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 #31#0533XXXyyyz şeklinde aradığında numaran gözükmüyor diye hatırlıyorum, tümden bütün aramalarda numarayı görünmez yapabildiğin bir şey daha vardı ama hiç mi hiç hatırlamıyorum[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 yok işte normal aradığımdada özel oluyor öyle * bilmem ne bişi yazmıyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bu sorunu müşteri temsilcilerini arayarak halledebilirsin bence .[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 nosu kaç oranın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ben bilmiyorum bi bilene sormak lazım[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 nokia larda numaramı gizle gibimsinden bişi vardı sanırım bi yerinde[signature][hline]icq:163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Kullandığın servisete (tcell telsim vs) numaranı gizledi isen cep telefonunda ne yaparsan yap numaran özel numara olarak görünür. Bunun için müşteri hizmetlerini araman lazım. Sanıyorum tcell'inki 444 0 532 idi.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 tmm sağolun bir deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 yahu o dedigin numaraya girdim kontor yükleme şeyi orası:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 yane o hep gizli kalcak öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 neden öyle kalsın abi telefon menüsünde arama ayarlaına gir orada karıştır biraz giden aramalarda no mu gizle seçeneği var onu hayır diyeceksn muhtemelen açık kalmıştır o bende oradan ayarlayabiliyorum telefonumu gayet rahat[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Eğer hattın açılışında ya da daha sonradan global Bilgi (Turkcell Musteri hizmetleri) yi arayıp numaranızı gorunmez yaptırdıysanız o zman telefon ayarları içersinden numaranızı gorunur kılamazsınız. Eğer tekrar numrayı gorunur kılmak istiyorsanız 444 0 532 yada 444 0 535 numaralı telefonu arayıp yaptırmanız gerekiyor. Eğer numaranız gorunur ise ayarlardan gorunmez kılmanız ise mümkün. Tersi yukarda da anlattığım şekilde mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Arkansis in dediği gibi yapmadım işte o dediğin numarayıda arıyorum kontor hattı fln çıkıyor anlamaıdmkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 girdim 132 bilinmeyen numara ve başka birşeyi için demişti iptali için girdim süper şifremi istedi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 tmm beyler düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar