elesso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Olivies said: elaidi said: elesso said: ibnwe oluyomuş çok binenle arkadaşım ağzın dolu galiba. LSADKJFSĞALGJK alışamadım yeni klavyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bisiklet selesi diyince kötü anılarım canlandı 2 ay öyle böyle kullanmak zorunda oldugum ama benim olmayan bir bisiklet vardı.bütün yazımı perişan etmişti.selesi sabit durmuodu ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 selesi düşüp boruya oturan arkadaşım vardı. gençti çabuk atlattı asdzfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 doğurganlığı azaltıyo bisiklet selesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 basurda yapıyormuş lannn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ister zayıf olun ister şişman, ister demirden olsun o sele ister kuş tüyünden, popo ağrımadan bisiklete bindim denilemez. Belli bi açıya gelene kadar baskı yapar loblara, sonra alışır. mhytbusters'a rica edelim araştırsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kulaga kacan bir bocek ismidir. ingilizce ismi earwig ear(kulak)+wicga(bocek). wicga kelimesinin koku ise wegh kokudur. ama agirlik, tasima anlamina gelen bu kokun donusum macerasi ilginc. tasima, hareket anlamina gelen kok, wag, wiggle icin kullanilmis. boceklerin de hareketli oldugu benzerliginden eski ingilizce de boceklere adini vermis. oldukca buyuleyici, earwig ile always kelimelerinin ortak yani oldugunu kim dusunur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 pedli tayt giyin geçer,zamanında ,2 sene önce sigara az içerken yani,itiraf ediyim eşofmanın altına giyiyodum,küçük şehir malum bura,peşime felan düşerler sonra,ahahaha,abi sanki kıçında kremden bir havuz varmış gibi oluyo rahat rahat ,ohh giydim rahatladım:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar