Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir isyeri acsaydiniz ne olurdu/ne tarz kisileri ise alirdiniz?

reyou

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

ben kararımı değiştirdim
20 30 kişilik bi şirket kurardım ama nasıl şirket
müdür ve yönetici benim diğerleri eleman
10 tanesi tetikçi
20 tanesi torbacı
salardım caddelere 20 kişiyi
tohumlarına paramı saydım zehirlesinler milleti nüfusumuz azalır hemde işsizlik felan azalır.

bkz jack london cinayet şirketi dfgh. Torbacısız ama.
Sosyal ağlarda paylaş

O Ali Baba'nın sahibi geldi masamıza baktık kuruyemişleri tazeliyo dedik abi biz yedik böyle çatır çutur da bu tabaklar kaça geliyo?
'300-300 bişi diil' dedi geçiştirdi...hesap geldi herkes dumur dedik acaba kişiye özel nargile mi var burada kullandığın senin oluyo. Sorduk orada genç bi dingil var bu hesap nasıl bu kadar geldi diye adam bir saymaya başladı...aman Allah'ım! Herifin 300-300 dediği şey 3 milyonmuş (o zamanın parası). İçecekler falan zaten yan dükkanlara oranla yine pahalı nargilesi desen o da pahalı(ama çok güzel nargilesi var).

Bir diğer anım bundan tam 4 sene evvel baktım küçük nargile seti bi halta yaramıyo büyük boy alayım dedim hiçte fiyat araştırmadım olsa olsa 20 lira fark olur hesaplarındayım. Bu bana dayadı mı 120 ye nargileyi! Geçen sene nargile toptancısı bulduk artık alışverişi oradan yapıyoruz adamın nargile set fiyatı şu son 2 senedir 60 tl zam bile yapmadı herif...Ali Baba utan ulan bi de hacı takılıyosun dümbük!

Oh ulan rahatladım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...