Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kermit said: ben kararımı değiştirdim 20 30 kişilik bi şirket kurardım ama nasıl şirket müdür ve yönetici benim diğerleri eleman 10 tanesi tetikçi 20 tanesi torbacı salardım caddelere 20 kişiyi tohumlarına paramı saydım zehirlesinler milleti nüfusumuz azalır hemde işsizlik felan azalır. bkz jack london cinayet şirketi dfgh. Torbacısız ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 O Ali Baba'nın sahibi geldi masamıza baktık kuruyemişleri tazeliyo dedik abi biz yedik böyle çatır çutur da bu tabaklar kaça geliyo? '300-300 bişi diil' dedi geçiştirdi...hesap geldi herkes dumur dedik acaba kişiye özel nargile mi var burada kullandığın senin oluyo. Sorduk orada genç bi dingil var bu hesap nasıl bu kadar geldi diye adam bir saymaya başladı...aman Allah'ım! Herifin 300-300 dediği şey 3 milyonmuş (o zamanın parası). İçecekler falan zaten yan dükkanlara oranla yine pahalı nargilesi desen o da pahalı(ama çok güzel nargilesi var). Bir diğer anım bundan tam 4 sene evvel baktım küçük nargile seti bi halta yaramıyo büyük boy alayım dedim hiçte fiyat araştırmadım olsa olsa 20 lira fark olur hesaplarındayım. Bu bana dayadı mı 120 ye nargileyi! Geçen sene nargile toptancısı bulduk artık alışverişi oradan yapıyoruz adamın nargile set fiyatı şu son 2 senedir 60 tl zam bile yapmadı herif...Ali Baba utan ulan bi de hacı takılıyosun dümbük! Oh ulan rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 DVD'ci açarım. 5 milyon temiz çekim dvd, hiç yoksa günde 200 tane satıyosun. Kiralama da var yanında. Ordan oyun olayına da girer korsan rekoru kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 aslında nargile kafenin yanında küçük bi baraka kurup orada da dvd satılabilir doğru diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ulan satığın cd nin yrısı zaten zabıtaya rüşvete gidiyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar