BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 allaha sukur hic basima bole bsi gelmedi ama gelse naparim bilmem ya kan gelene kadar vururum sanirim adama buyuk ihtimallede ustune haksiz duruma duserim insalah dava acmistir ama cocuk insallah iettye acmistir davayi ozellikle bu salak sofore deil neden dersen sofor kul sofor bi insna sofor bi kole suru koyun acicaksan iettye devlete belediyeye ki bunun altinda calisan her kul koyun gorucek itlik yapmanin sonucunu yoksa bi koyunun ipini cozmusun cok zaari yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 BonePART said: acicaksan iettye devlete belediyeye ki bunun altinda calisan her kul koyun gorucek itlik yapmanin sonucunu yoksa bi koyunun ipini cozmusun cok zaari yok DAVA'dan bahsediyoruz? Eger ayni ulkeden bahsediyorsak (Turkiye) hicbirsey olmaz ki. Hukuk sistemi duzgun mu ki burada? Beraat eder herkes, gecilir gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Sabahları ve akşamları malesef metrobüs kullanıyorum. Her gün söylene söylene gidiyorum eve. Turnikelerde akbil basıp para alanlardan tutunda şöförlere kadar artist sürüsü olmuşlar. 2 siyle de kavga ettim. 1. neden akbil basan kendini bilmez adam 1,50 tl para alıyo. halbuki 1,30 basılıyo. neden halk otobüsü fiyatlanmasına tabii tutuluyoruz? Bizim bindiğimiz çakma İETT mi? Günde kaç kişiden alındığını düşünülürse cebine ne kadar para attığını da hesaplamak zor olmuyo. Bu olay için beyaz masaya şikayette bulundum. 4 yeri aradım, ve daha sonrasın da 1,30 almaya başladılar. M.köydeki hariç hepsi 1,50 alıyodu binenler varsa bilirler. 2. neden de aktarma. Merterden biniyorum ben; ''Cevizlibağ ve edirne kapıya kadar gider'' yazılı otobüslerden var arada. O gün işim vardı cevizlibağa gitmem gerekti bu boş gelen otobüsler nedense hiç durmuyolar. sanki herkes daha uzağa gidiyo gibi basıp gaza gidiyolar. Neyse yanımda yaşlı bi teyze vardı oda cevizlibağa gidiyodu sanırım zar zor resmen önüne atlayarak durduğumuz bu otobüse 7-8 kişi bindik( demekki o boş giden otobüslerde insanların işine yarayabiliyolarmış ) Teyze en öne bende onun arkasına oturdum. Yolda giderken şöföre ''oğlum bu otobüsler neden sadece cevizlibağa kadar gidiyor'' diye bi soru sordu. Şöför kapısını açtı tek ayağını uzattı kadına öyle bir bağırmaya başladıki. Aktarma denilen birşey var neden zincirlikuyu ya kadar olana binmiyosunuzda bunlara binince ''Laga Luga'' yapıyosunuz bık bık bık söylenmeye başladı. Direk tek hareketimle şöförün önüne atladım otur yerine utanmıyo musun yaşlı başlı kadına bağırmaya kimsin sen artistlik yapıyosun diye bu seferde ben bağırmaya başladım. Böyle suçlu duruma düşmeyeceğimi bilsem çantamla adama kafa göz gircektim. Onun dışında 1 kere de tacize uğradım metrobüste, neden sevgilisi ile öpüşen gence ahlak bekçiliği yapıyolar da doğudan gelen kendi şivesi ile küfür edip tacizde bulunan üstelik çocuğa tokadı yapıştırmama rağmen mevkiisinden çıkıpta neden olaya müdahale etmiyolar? Acayip uyuz oluyodum bu heriflere, bu mektupu okuyunca daha da uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 İnsansız ulaşım dedikleri bu olmalı herhalde.. hakkaten adamın içine hayvanat bahçesi kaçmış. Herifin verdiği tepkiye bakılırsa gençler metrobüste sevişiyolar zannedicez. akepe nin ne kadar kadrolaştığı gözler önünde gerçi.. ama biraz insan taklidi yapabilen birilerini seçselermiş keşke. Llama said: izmirde neden böyle olmuyor yaa bi tane kahraman çıksada böyle davransa izmir'de öyle yapanın bi tarafından kan alırız da o yüzden :) taşı toprağı altın buranın vesselam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Biz lisede kız arkadaşımla çift katlı yeşil iett otobüslerine binerdik her gün. En üst, arkaya geçerdik kimseler olmuyor rahat oluyor diye, sarılırdık öpüşürdük ama normal bence yani. Sonuçta etrafta kimseler olmuyor, senin kanın kaynıyor gençlik yılları vs. Bir gün muavin müsvettesi biri çıktı yukarı, HŞŞŞŞT BİLADER TOPLU TAŞIMA ARACINDAYIZ YAVAŞ OLUN diye bağırmakla yetindi. Benim de yüzüm kızarmıştı nasıl gördüler diye, meğer kamera varmış. Röntgenci milletiz sonra da ahlak polisliği yapıyoruz, vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 pasomu kaybettiğim dönemde 1.50 almak isteyip de peşimden bağıran 20 kuruş peşindeki gişe görevlisine "allah versin" diyerek uzaklaşmışlığım var benimde. bu arada phileas'lar cok komik, phileas arkasında bir mercedes'e bindim bugün, yol boyu 30'la falan gittik şöför üflüyüp püflüyordu öndekinin yavalşığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 nethaber said: Son zamların ardından öğretmen bin 680 YTL, başkomiser 2 bin 187 YTL, uzman doktor 2 bin 210 YTL alacak... Peki İETT Şoförü? En düşük maaşı 2 bin 268 YTL oldu. Yapılan son zamlarla bir kaymakamın maaşı 2699, mühendisin 2268, öğretmenin 1680, başkomiserin 2187, uzman doktorun 2210, hemşirenin 1412, araştırma görevlisinin 1687, şube müdürünün ise 1849 YTL oldu. Ancak, dün gelen yeni bir zam haberi kaymakamdan memura yüzbinlerce üst düzey devlet memurunu kıskandırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptığı zamla en düşük İETT şoförlerinin maaşını 2 bin 268 YTL'ye yükseltti. ee adamlara bu kadar maaş verirsen arsız oluyolar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 valla haberi okuduğumdan beri sinirliyim.Bu tarz olaylara şiddet kullanarak karşılık verme taraftarıyım.Hayır şiddet çözüm değil diyoruz ama adam şu anki sistemle elini kolunu sallayarak gidecek yaptığı şerefsizlik yanına kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Adam zaten direk şiddete başvurmuş, gelip tokadı indirmiş. Ha eleman psikopatın teki olsa öldürüne kadar dövse orda şöförü, aleyhine tanıklık bile yapar ordaki koyun sürüsü. Zaten onların tanıklığına falan kalmaz ya boşa konuşuyoruz, dokunulmazlığı vardı dimi bu iett şöförlerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Böjeek said: Sabahları ve akşamları malesef metrobüs kullanıyorum. Her gün söylene söylene gidiyorum eve. Turnikelerde akbil basıp para alanlardan tutunda şöförlere kadar artist sürüsü olmuşlar. 2 siyle de kavga ettim. 1. neden akbil basan kendini bilmez adam 1,50 tl para alıyo. halbuki 1,30 basılıyo. neden halk otobüsü fiyatlanmasına tabii tutuluyoruz? Bizim bindiğimiz çakma İETT mi? Günde kaç kişiden alındığını düşünülürse cebine ne kadar para attığını da hesaplamak zor olmuyo. Bu olay için beyaz masaya şikayette bulundum. 4 yeri aradım, ve daha sonrasın da 1,30 almaya başladılar. M.köydeki hariç hepsi 1,50 alıyodu binenler varsa bilirler. adam akbili kendi inisiyatifiyle veriyor , öyle birşey yapmaya mecbur değil bırakda iki kuruş cebine girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kazım said: adam akbili kendi inisiyatifiyle veriyor , öyle birşey yapmaya mecbur değil bırakda iki kuruş cebine girsin görünüşe göre adam başı 20 kuruş giriyor cebine. matematik yalan söylemez!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 wow dostum beni utandırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hayır iett de genel karar çıktı bunun için. bilet gişelerinin uzak olduğu noktalar ve iett otobüs şöförleri akbil bulundurmak mecburiyetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kazım said: wow dostum beni utandırdın ağlama değmez hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Böjeek said: hayır iett de genel karar çıktı bunun için. bilet gişelerinin uzak olduğu noktalar ve iett otobüs şöförleri akbil bulundurmak mecburiyetinde. ya bu izmirde de var. kentkartı olmayan vatandaşlar otobüs şoförüne ücret ödüyor, onlar da kendi kartlarını basıyorlar. ama normal fiyatı 1.5 2 katı felan böyle binmek otobüse. kart satmak, bilet parasını peşin peşin almak için bir taktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Sonucunda bişey çıkmasa da bu adamı mahkemeyle uraştırdığın bile yetebilir. Bu artis namus bekçileri iş büyünce süt dökmüş kedi gibi pısarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Böjeek said: hayır iett de genel karar çıktı bunun için. bilet gişelerinin uzak olduğu noktalar ve iett otobüs şöförleri akbil bulundurmak mecburiyetinde.akbili kullandırmak zorunda değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kazım said: Böjeek said: Sabahları ve akşamları malesef metrobüs kullanıyorum. Her gün söylene söylene gidiyorum eve. Turnikelerde akbil basıp para alanlardan tutunda şöförlere kadar artist sürüsü olmuşlar. 2 siyle de kavga ettim. 1. neden akbil basan kendini bilmez adam 1,50 tl para alıyo. halbuki 1,30 basılıyo. neden halk otobüsü fiyatlanmasına tabii tutuluyoruz? Bizim bindiğimiz çakma İETT mi? Günde kaç kişiden alındığını düşünülürse cebine ne kadar para attığını da hesaplamak zor olmuyo. Bu olay için beyaz masaya şikayette bulundum. 4 yeri aradım, ve daha sonrasın da 1,30 almaya başladılar. M.köydeki hariç hepsi 1,50 alıyodu binenler varsa bilirler. adam akbili kendi inisiyatifiyle veriyor , öyle birşey yapmaya mecbur değil bırakda iki kuruş cebine girsin 10 kurusun 20 kurusun pesinden koscaksan sende o zamna orda duran baska birinden rica etceksin basar misiniz akbili benim icin uceretini veriyim diye ordaki adamlar sizden normal bilet parasi aliyor akbl indirimini kullandirmak zorunda degil size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Böjeek said: hayır iett de genel karar çıktı bunun için. bilet gişelerinin uzak olduğu noktalar ve iett otobüs şöförleri akbil bulundurmak mecburiyetinde. istanbul kart alcaksin akbilin yoksa 1400 onun bileti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Prawler said: BonePART said: acicaksan iettye devlete belediyeye ki bunun altinda calisan her kul koyun gorucek itlik yapmanin sonucunu yoksa bi koyunun ipini cozmusun cok zaari yok DAVA'dan bahsediyoruz? Eger ayni ulkeden bahsediyorsak (Turkiye) hicbirsey olmaz ki. Hukuk sistemi duzgun mu ki burada? Beraat eder herkes, gecilir gider. bide pilavyer bu tur davalar uzamaz sahit var gidip bie rapor alicaksin bi hastanede ilk seyde sonuclanir sonucta bldigin basit dayak olayi polis direk alir soforu iceri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 nasıl kullandırmak zorunda değil. o adam orda araç kullanıyoda hayrınamı veriyo sanki akbilini. arkadaşlar o adam oraya bileti olmayanlar akbili olmayan para verip geçebilsin ''GİŞE'' mantığında koyulmuş adamlar. Normalde metrobüslerde ise mecidiye köydeki gibi veya bir metrodaki gibi akbil gişesi olmalı. akbili bileti olmayan insanlar jeton alıp geçebilmeli mesela. Şimdilik bu gişeler daha koyulmadığı için oraya birer adam dikip ellerine akbil veriyolar sadece bu işi yapsınlar diye onlara maaş ödüyolar.o adamların başka bir iş yaptığını gördünüzmü ? bide akbil üstünden kar alsın. nasıl akbilim biletim yok diye mecidiyeköydeki metrobüs gişesi benden 1,30 tl alıyosa bunlarda 1,30 tl almak zorundalar. ama bunlar uyanık tabi 1,50 alıyolar. yok öyle birşey. ben işin 20 kuruşunda değilim yapılanın ayıbındayım. ne oldu o kadar şikayetten sonra kaç ay 1,30 tl almak zorunda kaldılar. hepsi uyarı aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 börekcim , o zaman ne anlamı kaldı iett ile özel halk otobüsü farkının.O adamlar evet babasının hayrına vermiyor akbili ,o 20 kuruş için veriyor.Belediye otobüsü şöförlerine aylık sınırsız yada baya yüksek limitli akbil doldurma hakkı var , onlarda vatandaşa vererek hem 3-5 kuruş ceplerine giriyor hemde millet mağdur olmuyor.Legal birşey değil bir ara yasaklanmıştı hatta , uyarıyı o yüzden almışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 O şöföre vurmak öyle kolay değil.Neden derseniz , bir adam düşünün kendisinin özgüveni o kadar yüksek ve kendi kıçını o kadar sağlam bi yere dayamış ki - biz buna akp belediyeleri de deriz- hiç utanmadan 123121 yolcunun hakkını düşünmeden kontak kapatıp genci tokatlıyor. Ben olsam ben de zor karşılık veririm, yanımda sevgilim apışıp kalmış bi vaziyette.Yine de yardım edenler çıkmış. Alakasız not: Bu ara o metrobüsler neden saatte 3 km/s hızla gitmekte? çok merak ediyorum. Metro deilsin bari büs hizmetini ver be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 wharekaukhau doğru demiş, o an orada adama karşılık vermek kolay bir iş değil, en azından çocuk için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 su postun uzerine usenmesem sevgilimle metrobuse binip sevisicem sonra soforu komaya sokucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar