Gallant Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Logitech in kablolu, siyah, ergonomik, optik mouse++klavye kiti var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 var 1-2 tane: www.logitech.com sorun şu ki ben varolanlar arasından birini beğenemedim.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ben gittim wireless desktop aldim, nette felan mukemmel, tv ye baglayip 8 m uzaga cekip araba yarisi oynarken hic dert degil, mouse u da func kullanirsan cok iyi, yani mukemmel degil.. 5 gun felan mx700 kullandim o kesinlikle daha iyiydi, ama 2 frag az olsun 50$ cebinde kalsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 bende tavsiye etmem kablosuz mouse'u. ms in setleri çok güzel hatta ms'in kablolu setide var. sanırım bu kablolu http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9160&productid=bd25021[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar