Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Antimodes52 said: Fahrenheit diye bir oyunda karar kıldım (Indigo Prophecy diye de geçiyormuş) ama içime kurt düşürdünüz şimdi Silent Hill 3'ü de indirmeye başladım. Gerçi Undying oynamış bir insan olarak bir korku oyununun ruhsal durumum üzerinde sahip olabileceği maksimum etkiyi deneyimlemiş olduğumu düşünüyorum ama hadi bakalım :) Kafanı kırarım lan. Önce Planescape , sonra Fallout 1&2. Marş marş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Antimodes52 said: Cray bebeğim Sanitarium en sevdiğim 3-5 oyun arasına girebilir zaten hastasıyım, öyle oyun biliyorsan direk yaz buraya. Ayrıca nerelerdesin lan sen? Valla başka bilmiyorum be gülüm. Sen daha çok biliyormmuşun sen bana öner asıl. ^^ Buralardayım babi ya belli bölümlerde gizliden gizliye takılıyordum.Okulda bitti staj falan yaşıyoruz işte. Seni göremiyoruz asıl hiç, nerelerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 aga eragon'u da dene bir. acaip skindirik bi oyun belki evet. ama multiplayer oynayınca zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kazım said: neverhood yazdık aloo , ulan hiç mi bilen yok be var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Antimodes52 said: hahahahahah ya bak max payne'i de iki kişi oynamıştık mesela gayet mutluyduk. hikaye süper çünkü. half-life 2 de aynı şekilde. fps olmasına rağmen idare etti iki kişiyi. ama fps arıyorum diye bişey de yok, biri mis gibi bi adventure oyunu tavsiye eder, ona da kitleniriz (broken sword 2, monkey island 3, grim fandango, sanitarium kafalarında mesela) Tavsiye ettik işte Runaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 half life modu var 2 kişi single dan oynamanızı sağlıyor fln. hl2 içinde mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Kaede presents TRUE LOVE diye bir oyun var önüne gelene vuruyorsun vurmadıkların sana vuruyor öyle öyle bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar