toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Selamlar. BS Player'de wmv dosyalarını acmaya calısırken codec yok ya da dosya bozuk hatası alıyorum. dosya bozuk değil, wmp'de oynatabiliyorum. codec olarak da klite codec pack yuklu durumda. ayrıca bs playerın seceneklerinden baktıgımda formatlarda wmv secili durumda. ikinci bir sorun ise bazı filmlerde insan sesleri cok az geliyor. diger tüm sesler normal sekilde duyuluyor ama insan sesleri yok. problemi cozmemde yardımcı olabilirseniz sevinirim. tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Bunu hep söylüyorum, tekrar söyleyeyim, BS Player en kötü video oyatısılardan biri. SMPlayer'ı kullan. Çalıştırmadığı format yoktur (ben görmedim), ses, video için özel ayarları vardır, düzeltebilirsin yani sorununu (ki bunda öyle bir sorun yaşamazsın). İzlediğin her videoyu kaldığı yerden ona özel yaptığın ses, video ayarlarıyla izlemeye devam edebilirsin. Post-processing ve resize (tam ekran yapma falan) yetenekleri türünün en iyisidir. Gerçekten de tam ekran yapınca videonun diğer playerlara göre daha kaliteli olduğu görünüyor. Codec de istemez harici. http://smplayer.sourceforge.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 2. Sorun equlaizer'dan falan oluyor olabilir dicem yada ses kartı sürücüsü falandır belki. Ama BS player hakkaten kötü ya ben Zoom player tavsiye ederim ben ama Gerge'nin tavsiyeside iyiye benziyor.O hatırlama özelliği güzel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Bende acikcasi artik km player yazmaya utaniyorum her player ve codec basligina. smplayer a da +1, km player in diger tercih edilebilir kankasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 k lite kullanıyosan fdd video decoderden wmv için codeci ayarla açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar