SwZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 -Bir işcinin 600 tonluk press makinasinin arasindan emeklemek suretiyle gecerek ucundaki 2450 santigratlik firinda sigarasini yakmaya calismasi -Kurtarmaya gelen ambulansın suratınıza parketmesi -Traş olurken berberin "rahatlatır" güdümlü boynu aniden sağa sola çevirme hareketi sonucu boynun kırılması -Kafasında mermer kırdırmaya çalışan medyatik karatecilerin travma sonucu ölümü -Kurban bayramında kaçan koçların boynuzları dötünüze başınıza sokması sonucu ölüm -Mideye kaçan sineği öldürmek için ağza sheltox sıkmak suretiyle ölüm -Bi arabaya 11 kisi binip viyaduge ucmak (olmuştu İstanbul 'da) -Katda olmayan asansore binme tesebbusu -Balkona 50 kişi çıkılması sonucu balkonun çökmesiyle oluşan toplu ölüm. -Ormanda zehirli mantarlari ailece yiyerek anaa ne guzel diyip aksama evde ölü bulunan turk ailesi -Yatagındakı tahtakurusu veya bilimum haşeratı öldurmek ıcın yatagı ilacladıktan bıraz sonra uykuya dalarak gocmek -Elektrik diregine yaslanip ayakkabisina kacan tasi cikartmak icinayagini silkelerken elektrik carptigini sanan yardimsever bir laz tarafindan kafasina kurek, kalas vb vurularak olmek -Denizcilik isletmesinin gazientep tankerinde gecen bir olay: geminin ücüncü mühendisi kontrol icin geminin buhar kazanina girer (kimseye haber vermemistir). daha sonra isgüzarin biri "niye bu kazan kapagi acik" der ve kapagi kapatir akabinde gemi sefere cikar. -Yolda mutlu mesut yürürken kafaya balkon düşmesi -İşkence sonucu intihara meyil gosterip ayakkabi bagcigi ile kendini asarak olmek -Para cekmek amaciyla girilen bankamatik gisesinde elektrik carpmasi sonucu ölüm -Trafik kazasindan yarali olarak kurtarilip, hastaneye kaldirilirken ambulansin kaza yapmasi sonucu ölüm -Bir marangozhanede çalışan işçiler iş çıkışı üzerlerindeki talaşları kompresör ile temizlemektedirler. bu arada arkadaşına yardımcı olan işçi A şaka olsun diye, B nin neticesine doğru hava tutar. buna içerleyen B "öyle şaka olmaz böyle olur" diyerek hava tabancasını alır ve A nın makatına sokar. bağırsakları patlayan A hastane yolunda hakkın rahmetine kavuşur. -Balkondan aşşağı işerken* çişin elektrik tellerine gelmesi ve eletrik çarpması sonucu ölüm. -Nüfus sayımı nedeniyle bom boş olan otoyolda bir sayım görevlisinin bariyerlere girmesi sonucu ölümü. -Aynı işyerinde biri gündüz bir gece vardiyasında olmak üzere çalışmakta olan baba oğuldan; biri mobylette motor ile işe gitmekte diğeri ise bir başka mobilette ile eve dönmekte iken, yol üzerindeki sert bir virajda karşılaşmaları ve birbirlerine selam vermek isterken çarpışıp beraberce ölmeleri. -Kafalar güzel bir şekilde tem otoyolunda seyreden bir araçtaki beş kişinin; süper fm'de çalmaya başlayan oynak bir şarkı sonrası aracı sağa çekmesi ve tem'de göbek atmaya başlaması sonucu ölüm. daha da ilginci bu 5 kişiden 3'ünün ölümü ve üçüne de ayrı ayrı araçların çarpmış olması -Kahvede arkadaslarla okey oynarken uzerine inek dusmesi. -Eskiden anlatilan bir lunapark vakasi: parkin 2 kafadar gece bekcisi, su ucan sandelye midir nedir iste onu calistirip bi guzel kurulmuslar... bekcilerin ikisi de butun gece kusarak hakkin rahmetine kavusmuslar.[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Evet açılmıştı, genede hoş olmasada komik.[signature][hline]Hayat acıdır,biberde acıdır,öyleyse hayat biberdir. Noir UO Shard
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 en çok kopartanı (yukarda yazıyomu bilmiyorum okumadım..) -ölüdenizde güneşlenen 3'lünü üzerinden kamil koç otobüsü geçmesi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Frp mastaa senin imzanın kaynağı Zeki-Metin devekuşu kabare 'den "Beyoğlu Beyoğlu" mu? sadece merak(aristo mantıgı dişinda bu repliği bi orda gormustum) :D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 turktur ne yapsa yerıdır[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: Quivalen-soth, 03 Haziran 2004 12:47 tarihinde demiş ki: Frp mastaa senin imzanın kaynağı Zeki-Metin devekuşu kabare 'den "Beyoğlu Beyoğlu" mu? o söylemeden ben söyliyeyim.. oaristonun lafıdır..sanırım skolastik düşünceydi(düz mantık)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir
crepuscolo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ehehe bunları okuduktan sonra aklıma türklerin ölümden önce söyledikleri laflar geldi hatta geçen arkadaşlarla muhabbet arasında geçmişti. -camı dışardan silen kadın: yok yok abla sen beni merak etme bana bişi olmaz. akabinde düşer. -deniz de oyun oynayan danalar: ahmet gel bura boyu geçmio walla. ahmet oraya gitmeye çalışırken boğulur. daha süperleri vardı ama aklıma gelmedi şimdi ...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Öne çıkan mesajlar