Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16gb PSP Go

Anubisath

Öne çıkan mesajlar

Başarıya başarı da Sony çok pahalıya satıyo oyunları ve Türkiye'de zaten olmadığını zannettiğim ama yurtdışında pek çok yerde çok avantajlı olan 2. el pazarı yok oluyor.

Renklerin siyah ve beyaz olarak çıktığını sanıyorum ama artar ileride.

Fiyatı biraz fazla pahalı. Gerçi ayrıca memory card alınmayacak ve mevcut psp sürümü için 16gblik bir kart almak da son derece pahalı. 250€/£/$ olacak. İnternet siparişi ile daha ucuza bulmak mümkündür herhalde. (fiyat bilgileri tamamen gümrük ve vergi konularında medenileşmiş ülkelere aittir, Türkiye'ye nasıl yansıyacağını bilemem ama ps3 fiyatı civarında olsa gerek.)
Sosyal ağlarda paylaş

bide harbiden pil isi kotu

dual shocktada yaptilar bunu degistirilemiyen batarya geyigi, pilin omru bitince kontroloru cope atiyorsun hadi o ucuz filanda psp de bunu yapmak nasil bri faildir

yanind ayedek pille gezen kac tane adam vardi psp nin pil omru kisa biri biterse digerini takiyorum diye
onuda engellemisler
Sosyal ağlarda paylaş

işte ipod'un ne kadar kötü yanı varsa (değişmeyen pil, küçük ekran, yetersiz kontroller) alıp, ne kadar iyi yanı varsa (dokunmatik ekran) bırakılmış bir sistem. sony böyle büyük bir fail'den sonra taşınabilirlerden elini ayağını çekmese bari.
Sosyal ağlarda paylaş

cok dusundum psp go mu psp 3000 mu diye , 3000 de karar kildim ve 16.000 yene aldim , tgs de 16.800 e indirildi biliyosunuz, %5 vergi dusup aldim. psp go nun sadece download icin olmasi nedeniyle tgs fuarindaki ilgiliye sordum boyle boyle biz turkiye den download edemiyoruz US account i haric dedim, adam vidi vidi cekti 2 kurus ingilizcesiyle bende GO da is olmaz diyip ( ki denedik orada uzun sure ) 3000 i aldim. icinde 5.03 firmware var sanirim, su crack - downloadable games - psp 3000 hk bilgili olanlar bana pm atar mi lutfen- :D
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi baktım, 96 tane yeni oyun eklemişler psn store'a ve bazıları persona ve soul calibur gibi yeni oyunlar, çeşit umd kadar olmasa da artmış biraz. ancak genel olarak pahalı hepsi umd'ye göre ve durum sadece god of war gibi eski oyunlar için sözkonusu değil. soul calibur'u amazon uk'den kargo dahil 30$'a getirebilirken psn store'da 40$. dükkanların stok eritmeye çalıştığı god of war gibi oyunlarda durum daha da beter.

alete neredeyse ps3 fiyatı ödemeniz yetmediği gibi oyunları da %50'ye varan oranlarda daha pahalıya alıyorsunuz ve ne kitapçık, ne kutu var, üstüne depolama derdi de size ait. daha küçük ekran, değişmeyen daha kısa ömürlü batarya, oynayan herkesin söylediği rahatsız kontroller (siteler ve fuarda deneyenler) ve store'a konamayacak umd oyunları kaçırmak da bunun üstüne biniyor.

bana şimdi bedava verseler psp-3000 bozulmadan kutusunu açmam.
Sosyal ağlarda paylaş

benim fay psp bozulsada acmam ben, bozulursa gider 3000 alirim, lise yillarinda mac i olan bir arkadasi cildirtmak icin "yerde bulsam cope atarim" in suyunu cikarmistik
PSP go away icin gercek olmus bu durum ehahaha

souru caribur portable da guzel olmus bu arada, ps3 de olmasina ragmen oynatti kendini yeni modlar, hilde <3 <3 <3
Sosyal ağlarda paylaş

evet hilde için alırım zaten alırsam da 40$ böyle onun süper kombosu mızrak saplama gibi. :/ ucuzlamaz da bu şimdi, amazon'dan alırım belki.

steam gıcır oyunlara %50 indirim çakıyorken psn'in rrp değerinde ısrar etmesi cidden komedi.
Sosyal ağlarda paylaş

hack olayi anlatmaca yassah

sam dovus oyunu seviyormusun?

oan gore al soul calibur u, uzmanlasmasi baya zor teknik terimler combolar frame analizi hede hodo

guzel yani karakter yaratma cok super, oynama tarzi hosuan giden ama cirkin bir karakter varsa yeni karaketr yapip ayni hariketlerle oyniyan bri karakterin oluyor, oyandikca yeni esyalar filan aciliyor ninja maid filan yapabiliyorsun eheh

japonca dublara dokunmamsi olmalari buyuk arti, bleach in ikkaku su hotbloodlarin presnsi hirayama abimizi siegfried oalrak dinlemek, jesus yamato kilik, nanoha talim, wakamoto yoshimitsu filan zevkli (tu)

hikaye modu guzel, ps3 oyunu hatim etmissin muamelesi ile baslatiyordu psp versiyonu oyunu ogrenmek istiyenler icin zorunlu olmus tutorialimsi cogu terimi ogreterek baslatiyor
Sosyal ağlarda paylaş

ya dövüş oyunu severim de becermek konusunda başarısızım hayli, 3d dövüş oyunu daha da zor geldi. tekken denemiştim ps3'te en son, moralim bozulmuştu heh.

evet o karakter yaratma olayını beğendim en çok, ama single player oynama seçenekleri çok kısıtlı diye bağırıp çağırdığı için millet tereddüte düştüm. single player arcade modu yokmuş filan. sadece random dövüşebiliyoruz galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

yok sotry mode gibi birsey koymuslar komik ve eglenceli baya, hemde oyunu ogretiyor birde trial lar koymuslar o kadar

arada acip 10-15dk oynayip kapatmalik olmus tam, hani sokakta filan "ne oyniycam ben simdi?" diye dusunup psp yi acmama kararina giden analr icin iyi olmus

gerci fate unlimited codes ile beraber cikti, onu ogrenmesi cok daha kolay soul calibur a kiaysla ve icerik oalrak SC den daha zengin diyebilirim karakter yaratma olayi haric
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...