kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Disease said: Valla özel okul konusunda diyiceğim tek şey özel diye 10 15 milyar bayılmaya hiç gerek yok o kadar dandik özeller varki piyasada bende şahsen onlardan birinden mezun oldum devlette okusam daha iyiydi eminim . Robert saint blabla sürüsü liseler kazanılmadığı sürece devlet okuluna gitmesi daha hayırlı çocuk için . Hatta lisede özele yatırılcak parayı saklayıp üniversitede güzel özellere göndererek değerlendirmek daha akıl kârı bi iş diye düşünüyorum olay özel okul değil en iyi eğitimi vermek. varsa özel okuldan daha iyi eğitim veren devlet okulları tabiki gönderirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 açıkçası ben çocuğun kendi hatalarını yapmasına izin verilmesi gerektiği düşüncesindeyim. Yani ocuk yetiştirilirken hareketlerinin yaratacağı olası sonuçlar çocuğa söylenmeli, ardından seçim hakkı yine ona bırakılmalıdır. yanlış tercih dahi yapsa karakterinin gelişmesine daha pozitif etki yaratacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bknz: Süper Baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ne diziydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bence ,çocuğunuz nasıl bir hayat yaşıyorsanız,o hayat tarzında yetişecek,mesela 5 yaşındaki çocuğuma florensia da ,aoc dan fırsat buldukça char kasıyorum,o 40 lvl oldu ben daha orda kendi çöp accountumla 10 lvl olamadım,yani aynaya bakın,ve baba olduktan 5 yıl sonra,çocuğunuzla aynada kendinizi karşılaştırın derim ;) ama dünyanın en güzel şeyi baba olmak,gece karnı ağrıdığında,sırtını sabaha kadar ovalamak ,baba seni (ellerini açarak) bu kadar çok seviyorum demeside,iyiki baba olmuşum demenin en güzelidir yahu:D,inşallah hepiniz hayırlı evlat sahibi olursunuz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bence rahat yaşıcak ama parasını kesicen ara sıra.görsün parasızlık neymiş.zengin piçi olmasın yani baba parasıyla geçinip babasına güvenen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Estel_Anorien said: açıkçası ben çocuğun kendi hatalarını yapmasına izin verilmesi gerektiği düşüncesindeyim. Yani ocuk yetiştirilirken hareketlerinin yaratacağı olası sonuçlar çocuğa söylenmeli, ardından seçim hakkı yine ona bırakılmalıdır. yanlış tercih dahi yapsa karakterinin gelişmesine daha pozitif etki yaratacaktır. özet budur. kesinlikle orta karar diye bahsettiğimiz nokta burasıdır. siz tecrübelerinizi aktaracaksınız ama yaşanmışlıklar olmadan her şeyi öğrenemiyor çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Devamlı sorumlulukları olmalı .Ergenlik döneminde kesinlikle yanında bulunulmalı çocuğun .destek falan olmalı , çocuğun sevmesi için şart.hep destek tam destek yani. Üniversite hayatında biraz kendi ayakları üzerine bırakılıp azıcık para politikası kazandırılabilmeli . Yani dinan'ın dediği gibi her ikisinin de ortası bulunmalı diye düşünüyorum . Çok zor ayarlamaka ama tabi , ben çok zor ayarlardım düşününce. ben rahat istemişimdir babamdan mal varlığımız yerinde olmasına rağmen , o karşıdır buna. ben bu durumda sanırım çocuğumun çok aşırı rahat olmasını istemem , bilemiyorum. ama orta yol bi şekilde bulunabilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 gerektiğinde ağzının ortasına sumsuğu vurabilmeli insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ben olsam çocuk yapmazdım, dünya daha huzurlu bir yer olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 çocuğunuzun böyle: olabilme ihtimali herzaman var... *gerilim müziği* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Asteroth said: Ben olsam çocuk yapmazdım, dünya daha huzurlu bir yer olurdu. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 fede said: gerektiğinde ağzının ortasına sumsuğu vurabilmeli insan Norak said: çocuğunuzun böyle: olabilme ihtimali herzaman var... *gerilim müziği* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Çabuk biri Tunca'nın yeşil saçlı halini bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar