Eralp Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kermit zayıfmış, demek ki o da yemeye üşeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yoo ben gayette adam gibi yerim yemekte bünyeden dolayı kilo alamıyorum senelerdir 60 kilonun üstünü göremedim 59 um şu anda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 weightgainer al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kermit said: Lyvanna_Dolores said: kermit said: üşenmiyosanız üşeniyosan aç kal birader mal mal besinler yiyerek. ha sen dolabındaki domatesi salatalığı doğramaya peyniri zeytini reçelide çıkarmaya üşeniyosan asalaksınız siz. off ne ağır yemişim lafı bilaaader falan yakışıyo mu LAN bir bağyanla böyle konuşmak. ayrıyeten hasta olma ihtimalimizde yok hiç haa halsizlik filan. ayıbetmişin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 haksızsın laflar hazırlattırma kendine sus haksızsınız. haksızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yanağından kan damlayan bi insan olsamda(!) bu çirkin tutumuna rağmen doğru söylediğin için haddimi bilsem evet abi ya çok haksızım valla eşeklik bende diyebilseydim.Nedir yahu bu gereksiz (komik) sinirin.'laflar hazırlatma' da neyin nesi hazırlasan ne olur ki LAF..lakırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bak hala konuşuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yazılanları okumadım ve bence kermit haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 (: sen beni güldürdün kermit allahta seni güldürsün ne haddime yahu benim hala konuşmak ! xD (vallahi sesli sesli güldüm saol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 allahta değil, Allah da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sen hala burdamısın ? sana git yemek hazırla diyen olmadımı daha hemen gidip biber dolması yapıyosun nası yapıcağınıda anlatıyorum. dolmalık biberlerin sap kısmından yuvarlakcana kesiyosun. içlerindeki çekirdekleri (tohum) artık her neyse boşaltıyosun. kaşıkla yada başka bişiyle. sonra içlik kısmına gelirsek az salça az kıyma az pirinç rendelenmiş soğan biraz maydonoz küçük küçük kesilmiş. bunları karıştırıyosun bi kap içinde. birazda tuz ve baharat ekliyosun. daha sonra kaşık yardımıyla biberlerimizin içini dolduruyosun. tencereye biraz sıvı yağ ve salça ekliyosun çok az. daha sonra açık kısmı yukarı gelcek şekilde koyuyosun biberleri biraz su ekliyosun pişmesini bekliyosun. isteğe göre malzeme eklenebilir tabi. yanına birazda yoğurt çıkartıyosun mis gibi hazırlanışı yarım saat yemekten aldığın zevk bi ömre bedel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hiç mi bişi bilmiyonuz ? ben öğrenciyken misafirim çok olurdu yüzsüz olurlardı ya karnımız acıktı derlerdi. haşla 4 5 tane patates büyüklüğüne göre tabi sonra doğra ufak ufak az soğan az maydonoz az marul az kara lahana (isteğe göre domates salatalık da sevmem ben) doğra karabiber ve tuz ekle az da yağ ekle. üstünede limon sık al sana patates salatası. patatesleri suya koyman 1 dk. patatesleri soyman 5 dk malzemeleri yıkaması doğraması 5 dk patates haşlanırken ki süreyi saymıyorum o sırada otur pc başında bekle al sana max 15 dk da mis gibi öğlen yemeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 edit yanlış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 zeytinyağlı enginar dolması yapacam kermit zorlama artık ! hastayım tek yaşıyorum diyorum. ben hastayım sen bendende hastasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 BloodyBeast said: seni alan yaşadı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kermiti yani seni deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 alan yaşadıyla felan değil sınırlı gelen parayla her gün dışardan yemek yemeye kalksaydım ben öğrenciyken ay sonun getirmeyi bırak her ay baya bi içeri girerdim onu yeerine düşündüm ki dışardan yiyeceğim parayı hesapladım günlük olarak ve aylık o paraya mutfak alışverişimi yaptığımda yemediğim yemekte yoktu canın köftemi çekti yapardım ve dışardakilerden daha iyi olurdu annemin tarifiyle ha pizza çeker canın orası ayrı söylersin şu bu çeker söylersinde aylık belişrin belliyse dışardan yemek saçma abur cubur işide bünyeye zarar . gençlerde sivilce yapar dengesiz beslenme vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ben kahvaltıda şuan (şuanda kahvaltı evet) knorun kremalı tavuk çorbasını içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 son 3-4 aydır falan kahvaltı diye knorr çabuk çorba tüketiyorum sadece. arada bir üşenmezsem krep yapıyorum. arada bir dediğim de 1 kez. geçen hafta üşenmedim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Eskiden bu Microsoft World deydi galiba? Ataç kardeş vardı. Böyle gelir gider. Yazı ile ilgili bir şey derdi. Bence ginaly daha iyi. Bence Microsoft World ginaly diye bir bot türetmeli. Üstad ne zaman görsem yanlış düzeltmedesin. Ataçlar çöpe, ginalylerin yükselişi(Bu da programın sloganı olsun bari :P ) :D ginaly said: allahta değil, Allah da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 nedemek la ataç? sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yahu yok mu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ataç diyo küfür etmiş gibi sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 "Urgunta Wolfer" said: Eskiden bu Microsoft World deydi galiba? Ataç kardeş vardı. Böyle gelir gider. Yazı ile ilgili bir şey derdi. Bence ginaly daha iyi. Bence Microsoft World ginaly diye bir bot türetmeli. Üstad ne zaman görsem yanlış düzeltmedesin. Ataçlar çöpe, ginalylerin yükselişi(Bu da programın sloganı olsun bari :P ) :D ginaly said: allahta değil, Allah da. Hani Excel'e Excell diyen çok duydum da Word'e World diyen ilk kez duyuyorum. Hacı sen bambaşkaymışsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kermit said: alan yaşadıyla felan değil sınırlı gelen parayla her gün dışardan yemek yemeye kalksaydım ben öğrenciyken ay sonun getirmeyi bırak her ay baya bi içeri girerdim onu yeerine düşündüm ki dışardan yiyeceğim parayı hesapladım günlük olarak ve aylık o paraya mutfak alışverişimi yaptığımda yemediğim yemekte yoktu canın köftemi çekti yapardım ve dışardakilerden daha iyi olurdu annemin tarifiyle ha pizza çeker canın orası ayrı söylersin şu bu çeker söylersinde aylık belişrin belliyse dışardan yemek saçma abur cubur işide bünyeye zarar . gençlerde sivilce yapar dengesiz beslenme vs. kermit ramazanda nerde olcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar