Garadia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 GM battı ama onuda düşünmek lazım opeli zegna söylemişti bi yerde sanırım kanadalı bir firma almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 magna diye bi kanadalı firma aldı galiba opeli. sizden mi saklıcam yahu alın bu arabayı düşünüyorum hatta ciddi ciddi http://www.sahibinden.com/14_000_de_2007_model_opel_astra-10WQQaXQQ13620630WQQpXQQdisplayitem hah şunu da ekleyeyim , ben bu işe yeni megane almak için çıktım sonra gittim bayiye konuştum , hem otomatiği 2010 modellerde çıkacak hem de elimde araba yok dedi adam. yeni megane dan sonra diğer opsiyonlara yöneldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bir soru daha asr ve esp beraber gelen sistemler midir yoksa bir arabada asr olupta esp olmayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 2007'nin makyajlı kasa olması lazım. Muhtemelen 2006 çıkışlıdır bu. İç mekan da rahat bi 70 bin kullanılmış gibi duruyor. Normalde direksiyon bu kadar parlak siyah değildir. Büyük ihtimalle temsili fotoğraf koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Şu astranın metalik gri ya da mavi rengine ne kadar cok hasta varmıs su zamana kadar başka rengini görmedim arkadaş yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Selam, Yeto said: bir soru daha asr ve esp beraber gelen sistemler midir yoksa bir arabada asr olupta esp olmayabilir mi? ASR: anti patinaj sistemi ESP: elektronik stabilize programı Eskiden ayrıydı ama artık beaberce geliyor diye biliyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evet, eskiden ayrı ayrı teknolojilerdi bunlar, ama artık hepsi birbirleriyle etkileşimli çalışmaya başladı. o yüzden yavaş yavaş bütün halinde bulunuyor arabalarda bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar