Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 evet dün akşamdan beri mahvolmuş durumdayım. sol gözümü durduramıyorum.sağ gözümde birşey yok. gözümü açamıyorum o kadar.çok mutsuzum nası geçircem bunu nefret ediyorum göz nezlesinden.iğrenç birşey.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 o.O geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsın
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 tylolhot iç geçer belki. yada tylolhot'a bak ozamanda geçebilir
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Geçmiş olsun harbi acaip sinir bişey ya :S
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 1 tane ciproflaksasinli göz damlası alıyorsun(Örnek: Tobrex, Siprogut) Her gün 4 kere(3 damla) damlatıyorsun. Sabahları gözün kapalı uyanırsan ıslak pamukla yavaş yavaş silerek açıyorsun. 3 - 4 güne geçiyor. Lens falan kullanıyorsan bu süre zarfında kullanmıyorsun hatta ve hatta çıkartıp çöpe atıyorsun.
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sağolun,devamlı yüzümü yıkıyorum bir süre rahatlıyorum sonra yine. hayır bir de sol taraftan nezleyim sadece sağ tarafım gayet iyi.burnum falan.tek taraflı yedim.alalal.
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bulaşır diğer tarafa merak etme :D
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Allah razı olsun içim rahatladı.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 pek anlamam bu işlerden ama ıslak bi pamuk parçası yada bez falan koysan yüzünü yıkamana nazaran daha uzun süreli bi çözüm olmaz mı?
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 evet onu da yaptım devamlı tutmak gerekiyor onu.iki gözüm olsaydı bağlardım ikisini de ahuah.
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Todesengel said: 1 tane ciproflaksasinli göz damlası alıyorsun(Örnek: Tobrex, Siprogut) Her gün 4 kere(3 damla) damlatıyorsun. Sabahları gözün kapalı uyanırsan ıslak pamukla yavaş yavaş silerek açıyorsun. 3 - 4 güne geçiyor. Lens falan kullanıyorsan bu süre zarfında kullanmıyorsun hatta ve hatta çıkartıp çöpe atıyorsun. şuan eczaneye gidecek mecalim yok.böyle ev işi bişiler bulmam lazım.teşekkür ederim.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 limon limon limon limon.. limon yahu LİMON limon damlatıyorsun gözüne.. bi damla damlat limon limonlimonlimon evde limon vardır di mi? limon limon gribe iyi gelir limon bi de tavuk suyu çorba suyu var. ama onu damlatmak zor olabilir. sıcak oluyor
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Yazık ya demeyin limon falan hayatımın en büyük acısını çektim kolum kırılsın apandistim patlasın limon sıkılmasın gözüme ya
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 göze limon sıkılır mı mazoşist misin dartanian yapma öyle şeyler.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 allerjik bi sorunsa edik: yıllardır polen alerjisine karşı yegane dayanağım.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bella said: göze limon sıkılır mı mazoşist misin dartanian yapma öyle şeyler. SIkar mıyım deli miyim? :D yemeğe sıkarken gözüme geldi ve rahat 15dk falan bağırdım çığırdım falan assafa
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 alerjim yok aslında fakat polenden mi oldu anlamadım dün caddebostanda baya polen neyin vardı.gitmez olaydım. @dart: ha iyi bari.vov vov vov.
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bella said: Todesengel said: 1 tane ciproflaksasinli göz damlası alıyorsun(Örnek: Tobrex, Siprogut) Her gün 4 kere(3 damla) damlatıyorsun. Sabahları gözün kapalı uyanırsan ıslak pamukla yavaş yavaş silerek açıyorsun. 3 - 4 güne geçiyor. Lens falan kullanıyorsan bu süre zarfında kullanmıyorsun hatta ve hatta çıkartıp çöpe atıyorsun. şuan eczaneye gidecek mecalim yok.böyle ev işi bişiler bulmam lazım.teşekkür ederim. işte etkin maddesi ciproflaksasin olan her hangi antibiyotikli göz damlası olur. Tabi evde ne kadar bulunur bilemem
smash Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 geçmiş olsun şey yapsan iyi gelir mi acaba dene bakiyim bi pamuğa soğuk çay sür koy onu gözünün üstüne
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 gecmis olsun doktora neden gitmedin
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bırak aksın, dönerse senindir. Dönmezse hiç senin olmamıştır.
Öne çıkan mesajlar