Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 evet dün akşamdan beri mahvolmuş durumdayım. sol gözümü durduramıyorum.sağ gözümde birşey yok. gözümü açamıyorum o kadar.çok mutsuzum nası geçircem bunu nefret ediyorum göz nezlesinden.iğrenç birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 o.O geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 tylolhot iç geçer belki. yada tylolhot'a bak ozamanda geçebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Geçmiş olsun harbi acaip sinir bişey ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Aa geçmiş olsun. Çok sinir bozucudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 1 tane ciproflaksasinli göz damlası alıyorsun(Örnek: Tobrex, Siprogut) Her gün 4 kere(3 damla) damlatıyorsun. Sabahları gözün kapalı uyanırsan ıslak pamukla yavaş yavaş silerek açıyorsun. 3 - 4 güne geçiyor. Lens falan kullanıyorsan bu süre zarfında kullanmıyorsun hatta ve hatta çıkartıp çöpe atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sağolun,devamlı yüzümü yıkıyorum bir süre rahatlıyorum sonra yine. hayır bir de sol taraftan nezleyim sadece sağ tarafım gayet iyi.burnum falan.tek taraflı yedim.alalal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bulaşır diğer tarafa merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Allah razı olsun içim rahatladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 pek anlamam bu işlerden ama ıslak bi pamuk parçası yada bez falan koysan yüzünü yıkamana nazaran daha uzun süreli bi çözüm olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 evet onu da yaptım devamlı tutmak gerekiyor onu.iki gözüm olsaydı bağlardım ikisini de ahuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Todesengel said: 1 tane ciproflaksasinli göz damlası alıyorsun(Örnek: Tobrex, Siprogut) Her gün 4 kere(3 damla) damlatıyorsun. Sabahları gözün kapalı uyanırsan ıslak pamukla yavaş yavaş silerek açıyorsun. 3 - 4 güne geçiyor. Lens falan kullanıyorsan bu süre zarfında kullanmıyorsun hatta ve hatta çıkartıp çöpe atıyorsun. şuan eczaneye gidecek mecalim yok.böyle ev işi bişiler bulmam lazım.teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 limon limon limon limon.. limon yahu LİMON limon damlatıyorsun gözüne.. bi damla damlat limon limonlimonlimon evde limon vardır di mi? limon limon gribe iyi gelir limon bi de tavuk suyu çorba suyu var. ama onu damlatmak zor olabilir. sıcak oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 limon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Yazık ya demeyin limon falan hayatımın en büyük acısını çektim kolum kırılsın apandistim patlasın limon sıkılmasın gözüme ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 göze limon sıkılır mı mazoşist misin dartanian yapma öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 allerjik bi sorunsa edik: yıllardır polen alerjisine karşı yegane dayanağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bella said: göze limon sıkılır mı mazoşist misin dartanian yapma öyle şeyler. SIkar mıyım deli miyim? :D yemeğe sıkarken gözüme geldi ve rahat 15dk falan bağırdım çığırdım falan assafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 alerjim yok aslında fakat polenden mi oldu anlamadım dün caddebostanda baya polen neyin vardı.gitmez olaydım. @dart: ha iyi bari.vov vov vov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bella said: Todesengel said: 1 tane ciproflaksasinli göz damlası alıyorsun(Örnek: Tobrex, Siprogut) Her gün 4 kere(3 damla) damlatıyorsun. Sabahları gözün kapalı uyanırsan ıslak pamukla yavaş yavaş silerek açıyorsun. 3 - 4 güne geçiyor. Lens falan kullanıyorsan bu süre zarfında kullanmıyorsun hatta ve hatta çıkartıp çöpe atıyorsun. şuan eczaneye gidecek mecalim yok.böyle ev işi bişiler bulmam lazım.teşekkür ederim. işte etkin maddesi ciproflaksasin olan her hangi antibiyotikli göz damlası olur. Tabi evde ne kadar bulunur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 geçmiş olsun şey yapsan iyi gelir mi acaba dene bakiyim bi pamuğa soğuk çay sür koy onu gözünün üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Evet o da biraz iyi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 gecmis olsun doktora neden gitmedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Gözlerin çok yaşasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bırak aksın, dönerse senindir. Dönmezse hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar