Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

göz nezlesi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet dün akşamdan beri mahvolmuş durumdayım.
sol gözümü durduramıyorum.sağ gözümde birşey yok.
gözümü açamıyorum o kadar.çok mutsuzum nası geçircem bunu nefret ediyorum göz nezlesinden.iğrenç birşey.
Mesaj tarihi:
1 tane ciproflaksasinli göz damlası alıyorsun(Örnek: Tobrex, Siprogut)

Her gün 4 kere(3 damla) damlatıyorsun. Sabahları gözün kapalı uyanırsan ıslak pamukla yavaş yavaş silerek açıyorsun. 3 - 4 güne geçiyor. Lens falan kullanıyorsan bu süre zarfında kullanmıyorsun hatta ve hatta çıkartıp çöpe atıyorsun.
Mesaj tarihi:
sağolun,devamlı yüzümü yıkıyorum bir süre rahatlıyorum sonra yine.
hayır bir de sol taraftan nezleyim sadece sağ tarafım gayet iyi.burnum falan.tek taraflı yedim.alalal.
Mesaj tarihi:
Todesengel said:

Her gün 4 kere(3 damla) damlatıyorsun. Sabahları gözün kapalı uyanırsan ıslak pamukla yavaş yavaş silerek açıyorsun. 3 - 4 güne geçiyor. Lens falan kullanıyorsan bu süre zarfında kullanmıyorsun hatta ve hatta çıkartıp çöpe atıyorsun.

şuan eczaneye gidecek mecalim yok.böyle ev işi bişiler bulmam lazım.teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
limon

limon limon limon.. limon yahu LİMON

limon damlatıyorsun gözüne..

bi damla damlat limon

limonlimonlimon

evde limon vardır di mi?

limon

limon gribe iyi gelir limon

bi de tavuk suyu çorba suyu var. ama onu damlatmak zor olabilir. sıcak oluyor
Mesaj tarihi:
Bella said:

göze limon sıkılır mı mazoşist misin dartanian yapma öyle şeyler.

SIkar mıyım deli miyim? :D yemeğe sıkarken gözüme geldi ve rahat 15dk falan bağırdım çığırdım falan assafa
Mesaj tarihi:
alerjim yok aslında fakat polenden mi oldu anlamadım dün caddebostanda baya polen neyin vardı.gitmez olaydım.

@dart: ha iyi bari.vov vov vov.
Mesaj tarihi:
Bella said:

Todesengel said:

şuan eczaneye gidecek mecalim yok.böyle ev işi bişiler bulmam lazım.teşekkür ederim.

işte etkin maddesi ciproflaksasin olan her hangi antibiyotikli göz damlası olur. Tabi evde ne kadar bulunur bilemem
  • Yeni Oluştur...