Mathias Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Bu sefer 19' lcd monitör alacağım da gene bir sorayım dedim :) . Aklımda Sony Hx93 var ama arkadaş apple'ın çok güzel lcd monitörleri olduğunu söyledi.Bunlar hakkında bir bilgisi olan veya başka bir lcd monitör önerisi olan var mı ? Not : bahsettiğim monitöre sahip olan varsa da eleştirilerini duymak isterim :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 LCD almanın özel bir nedeni var mı? Nerde ne amaçla kullanmayı düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Diğer 19' monitorlerde ( 109p4 philips - lg lcd'ler vs. vs. ) gözüme bariz bir dalgalanma çarpıyor.(pek çok kişinin gözüne takılmıyor ama ben görüyorum işte ). Ayrıca kalitesi de iyi sanırım. Genel olarak Öss'den sonra günde belki 15 saat bilgisayarda takılacağım için gözümü az rahatsız edecek, boyutları bana yetecek kaliteli bir monitör lazım da. ( biraz Daoc veya Swg oynayacağım da ;)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Piyasadaki bir çok monitorde o dediğin problemler maalesef mevcut. Kaliteli diye bildigimiz monitorler biraz hassas olan gözlerde çok rahat bir şekilde kalitesiz oldukları algılanabiliniyor. O yüzden de Sony istemen en aklııca sonuç. Fakat eger gerçekten çok kaliteli bir ekran istiyorsan ve eğer aşırı bir yer darlığı problemin yok ise sana CRT ekranlarda kalmanı öneririm. Tabii Sony olmak koşulu ile. Söz gelimi piyasada vermeyi düşündüğün fiyatlarda 21 inch Sony CRT ekranlar da dolaşıyor. Hatta daha ucuza da bulunabiliyor bu ekranlar. Her durumda Sony 21 inch CRT ile alabileceğin en iyi 19 inch LCD(o da sony dir zaten) daha iyi bir görüntü alırsın. Bu tabii bir tavsiye ama eğer ille de LCD alıcam dersen kesinlikle Sony al derim. 19 inch CRT alacaksan Sony artık olmadığından Samsung idare edebilir seni ama üstüne çıkacaksan kesinlikle Sony yine de tavsiyemdir. Başka hiç bir firmanın Sony teknoljisine şu anda ulaşması mümkün değil. Sony'ye alıştıkan sonra da başka bir marka ekrana da geçmek hiç kolay değil. Bu yüzden hala 15 inch Sony ekranla takılıyorum o yuzden de hangi bilgisayarcıya şu ekranı begenmedim desem "sen sony kullanıyosun sana begendirmek imkansız" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Ben radyasyon olayı kanıtlandı sanıyordum bilgisayar ekranlarındaki radyasyon insana zarar vermiyor denildi bir zaman ..[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Crt dediğin Sony'nin 21' F520-G520 modelleri (1000$ falan galiba ? ).. yani normal kasa monitor değil mi ?. Ya onlar çok büyük geldi de o yüzden düşünmedim.Ama görür ve kalitesini beğenirsem niye almayayim. Bu arada 18.1 Lg lcd gördüm. onda da bariz dalgalanma vardı zaten.Yanındaki sony de ise hiç bir şekilde o dalgalanmadan eser yoktu. Bugüne kadar da şahsen normal monitörlerde hiç dalgalanma yapmayan görmedim.çok az da olsa vardı hep. sonuçta 19' üstü pek düşünmüyorum ve bu yüzden bahsettiğim modeli alacağım sanırım ( bu arada 19' Lcd mi Crt'mi bu bağlamda ? :) )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar