Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 şahsen facebook'u kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 eeepc den kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 google israrla invitation yolluyor, isteyen varsa pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 neden o kadar kasıyor ki paticik şeysi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Çok kişi olduğundan bence. Neredeyse 60 tane adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 kisi sayisindan ziyade mesaj sayisi daha cok etkiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Abi ne patladı bu. Bir aralar davetiye bulayım diye elimi ayağımı titretiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 potansiyeli superdi, gercekten cok agir patladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ettim davet. ama buralar hep boş böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 facebook sosyal ağlarda google gibi oldu. en çok o kullanılıyor. google wave de aslında baştan bi işe yaramaz gözüküyordu, anlattıkları özellikler iyi güzel ama insana çekici gelmiyor. insanlar o konuşmaların aynısını facebook üzerinden de yapıyor, birbirlerine mail de atıyorlar. zamanında ben de invite bulucam diye yırttım kendimi buldum, girdim bi sonra çıktım yapıcak bişey yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Harbi ne patladi bu ya, sadece ismen hatirliyorum kendisini ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 twitter benzeri bişiydi galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ilk çıktığında demanding bişydi zaten.. her browserda çalışmaz. çalışsa da yavaş çalışır.. bilmem ne.. kim uğraşıcak allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 MasterHapLo said: o değil de bu google in bi de buzz u var o ne ise yariyor? kişinin ve çevresinin sosyal paylaşım sitelerinde yaptıklarını tek bir çatı altında toplamayı ve yine sosyal bir yapı altında paylaşmasını sağlıyor. bu sosyal paylaşım sitelerinin allah belasını verecek. dur az kaldı zaten.. "sosyal" demekten iğrendim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 patlamadi ya buyuk firmalar falan kullaniyor benim uni projeleri icin gruplarda kullaniyorum mesela dizayn falan yaparken genel halk icin patladi bi tek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar