Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Google Wave'in neden bu kadar abartildigini cidden anlamiyorum. Gmail chat'i allayip pullamislar ve full screen yapmislar browseri. Interneti degistrecek falan ne alaka yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Hadi ordan microsoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 1- google yapıyor 2- merak ff ve twitter'ın yerini meme'in alamayacağı aşikardı zaten de, insanlarda bir şüphe var; acaba wave tahtı devralabilir mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Penthesilea said: Google Wave'in neden bu kadar abartildigini cidden anlamiyorum. Gmail chat'i allayip pullamislar ve full screen yapmislar browseri. Interneti degistrecek falan ne alaka yani. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ooo google icqmu yapmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Penthesilea said: Google Wave'in neden bu kadar abartildigini cidden anlamiyorum. Gmail chat'i allayip pullamislar ve full screen yapmislar browseri. Interneti degistrecek falan ne alaka yani. izlemedin di mi video'yu? google wave bildigin devrim lan.. simdi kullandigimiz maili dusununce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Muazzam bir kolaylık sağlayacak, buna şüphe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 inv varmı herhangi birinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 abi index html yazıp içine embed kodunu koydum mu site yapıyorum lan. google OHANNES! XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Büyüktülcek birşey yok bence. Microsoft webinar yapilsinda görelim kapışmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 girebilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Hala gelmedi lan invitation bana, 2. gunde gelirdi normalde her sey =( ms'e girdigimi ogrendiler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Matt Cuts açıklama yapmış 1-2 hafta içinde diğer corplar kullanabilceklermiş feedback için pentha bilgin olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Penthesilea said: Google Wave'in neden bu kadar abartildigini cidden anlamiyorum. Gmail chat'i allayip pullamislar ve full screen yapmislar browseri. Interneti degistrecek falan ne alaka yani. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 gelmiş bana da dün mü ne; açtım ama henüz deneme fırsatı bulamadım pek. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 google wave bencede devrim, zamanla interneti degisterecek, insanlarin calisma aliskanligini.. bence basarisi %80 ama %20 ihtimalle cok zaman alabilir. Ayni e-kitap devrimi gibi insanlar halen normal kitap okumayi tercih ediyor, yavas ilerliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 dadalar gmail com var mı davetiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 invite isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 [email protected] atanın terazisine tıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 google invite ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Google. Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 @milamber. attım invite. başka istiyen varsa atabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 [email protected] asdqasdasdasf 62r2e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 davetiye isterük [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 [email protected] atanın 40sn kölesi olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar