Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Simdi soyle bi durum var: Bilgisayarda ugrasirken, odev yaparken, oynarken, islerken hep kulaklik kullaniyorum. Kulakliklarin kablolarini da ister istemez kemiriyorum. Neden, bilmiyorum. 2-3 kulakligi boyle mahvettim. Dunyada bi tek ben boyleyim diye dusunuyordum ki: su resmi gordum. Baska kemirgen var mi? Varsa, tedavi olarak ne yaptiniz? Sigaraya mi baslasam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Sakis varken de kemiriyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 dün bindiğim konak-yenişehir dolmuşunda yazan yazının keşke resmini çekseydim 'lütfen şöföre zor sorular sormayın' adamın egosu falan inciniyor heralde üzülüyor cevap veremeyince fdkgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ben bi keresinde ankara'da minibüse binerken "orijinden geçer mi?" diye sormuştum. böle içerdekiler ne dediğimi anlamadığı için 6-7sn bakıştık.. sonra adam yok geçemez dedi ve bastı gitti.. üzgünüm minbüsçü amca. maksadım sadece gırgır idi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Yuh sakis demisim neyse komikaze'ye tekrardan basladim memnunum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ben de hamster topiği sandımdı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 dasaaa said: ben bi keresinde ankara'da minibüse binerken "orijinden geçer mi?" diye sormuştum. AHAH ABİ NERDEN BULUYOSUNUZ BÖLE ŞEYLERİ X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Ben de ilkokuldayken silgi yiyordum. Bir de utanmadan silgi canavarı diye haber yapmıştım okul gazetesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sesu said: Ben de ilkokuldayken silgi yiyordum. Bir de utanmadan silgi canavarı diye haber yapmıştım okul gazetesinde. hasdhahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 dasaaa said: ben bi keresinde ankara'da minibüse binerken "orijinden geçer mi?" diye sormuştum. ABİ AHAUHSAUDHASUDHAS DASHFUHKDJHASLDJASKDJAS DASDFKJHSADLASJDKLJASKLDAS DJADLASLDJJHFSDKFHSDJF SDFJLJJKSDJFSDLSJFAS DFHSDLFJKSDŞFJKSDŞF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 benim kardeşim küçükken parmağını emerdi. sonra onu bıraktı sandalyelerin kenarlarını kemirmeye başladı. sonra onu da bıraktı tırnak yemeye başladı. hala tırnaklarını yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 napae said: benim kardeşim küçükken parmağını emerdi. sonra onu bıraktı sandalyelerin kenarlarını kemirmeye başladı. sonra onu da bıraktı tırnak yemeye başladı. hala tırnaklarını yer. oha tırnak parmak neyse de.sandalye kenarı ne o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 mayyak işte. ön dişleri kırıldı zaten o yüzden shjkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 yuh O.o bizim komşunun çocuğu yerde bulduğu saçları filan ağzına atıyomuş annesi yakalamış kaç kere ağzının kenarından saç filan böyle ıyyğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar