Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Simdi soyle bi durum var: Bilgisayarda ugrasirken, odev yaparken, oynarken, islerken hep kulaklik kullaniyorum. Kulakliklarin kablolarini da ister istemez kemiriyorum. Neden, bilmiyorum. 2-3 kulakligi boyle mahvettim. Dunyada bi tek ben boyleyim diye dusunuyordum ki: su resmi gordum. Baska kemirgen var mi? Varsa, tedavi olarak ne yaptiniz? Sigaraya mi baslasam lol
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Sakis varken de kemiriyorum :(
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 dün bindiğim konak-yenişehir dolmuşunda yazan yazının keşke resmini çekseydim 'lütfen şöföre zor sorular sormayın' adamın egosu falan inciniyor heralde üzülüyor cevap veremeyince fdkgfh
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ben bi keresinde ankara'da minibüse binerken "orijinden geçer mi?" diye sormuştum. böle içerdekiler ne dediğimi anlamadığı için 6-7sn bakıştık.. sonra adam yok geçemez dedi ve bastı gitti.. üzgünüm minbüsçü amca. maksadım sadece gırgır idi..
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Yuh sakis demisim neyse komikaze'ye tekrardan basladim memnunum falan
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ben de hamster topiği sandımdı lan
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 dasaaa said: ben bi keresinde ankara'da minibüse binerken "orijinden geçer mi?" diye sormuştum. AHAH ABİ NERDEN BULUYOSUNUZ BÖLE ŞEYLERİ X(
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Ben de ilkokuldayken silgi yiyordum. Bir de utanmadan silgi canavarı diye haber yapmıştım okul gazetesinde.
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sesu said: Ben de ilkokuldayken silgi yiyordum. Bir de utanmadan silgi canavarı diye haber yapmıştım okul gazetesinde. hasdhahd
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 dasaaa said: ben bi keresinde ankara'da minibüse binerken "orijinden geçer mi?" diye sormuştum. ABİ AHAUHSAUDHASUDHAS DASHFUHKDJHASLDJASKDJAS DASDFKJHSADLASJDKLJASKLDAS DJADLASLDJJHFSDKFHSDJF SDFJLJJKSDJFSDLSJFAS DFHSDLFJKSDŞFJKSDŞF
napae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 benim kardeşim küçükken parmağını emerdi. sonra onu bıraktı sandalyelerin kenarlarını kemirmeye başladı. sonra onu da bıraktı tırnak yemeye başladı. hala tırnaklarını yer.
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 napae said: benim kardeşim küçükken parmağını emerdi. sonra onu bıraktı sandalyelerin kenarlarını kemirmeye başladı. sonra onu da bıraktı tırnak yemeye başladı. hala tırnaklarını yer. oha tırnak parmak neyse de.sandalye kenarı ne o.0
napae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 mayyak işte. ön dişleri kırıldı zaten o yüzden shjkd
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 yuh O.o bizim komşunun çocuğu yerde bulduğu saçları filan ağzına atıyomuş annesi yakalamış kaç kere ağzının kenarından saç filan böyle ıyyğ
Öne çıkan mesajlar