Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 varsa char adı/realm söylesin 10 gün açtırayım. gelipte res scrollunu vendora sat demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 türkiyeye kayıtlı ekantlar yapamıyor bu arada ondan açtım. accountınızın 90 gündür kapalı olması gerekiyor bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 10 tane var şuğan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bir de sanırsam accountun yalnızca TBC olması gerekiyor. Geçen WotLK yüklüye denemiştim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 orcun, bana at bi res bakem oynar miyim kesin degil ama oynayabilirim 2 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Yalnızca TBC değil, WoW Classic olması gerekiyor. Hiç bir ek pakedin yüklenmemiş olması ve 90 gündür mü ne aktif olmaması gerekiyor. WoW + TBC yüklü acc.ıma atmayı denedim yemedi. Classic de classic dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Tbc nasıl kabul etmez ya, orçun 1 tane sakla bana 2-3 saate başlıcam bi deneyelim bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Valla ben geçen 10 günlük WotLK trial denedim. Trial süresi bitti account'ı uzatmadım. Bir kaç gün içinde acc alcam. İşe yarayacağını sanmıyorum ama bi res atmayı dene yine de: Server: EU Turalyon, İsim: Artun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar