RipeFlash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Kenshin'in serileri olan varmi?Tv serileri ve diger Filmler olan arkadaslar mesaj atabilirlermi.Bende birkac serisi var ve Seriyi tamamlamak istiyorum...Elinizde neler var ve kac cd oldugunu yazarmisiniz satin almak istiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 walla bende tv serisinin ilk 40 bölümü var olması lazım uzundur bakmadım ama bakmam lazım bir hepside dvx.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Title [Total] [Year] Rurouni Kenshin - Reminiscence [4] [1999] Rurouni Kenshin - Requiem for the Restoration Royalists [1] [1997] Rurouni Kenshin - Seisouhen [2] [2001] Rurouni Kenshin Movie [1] [1997] Rurouni Kenshin OVA [4] [1999] Rurouni Kenshin OVA 2 [2] [2001] Rurouni Kenshin TV [95] [1996] arama sonunda bunleri buldu.... toplamaya calisiyorum hepsini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 karamurat saol mesajin için...ama arkadasta tv serilerinin hepsi varmis 95 bölüm ondan almayi düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaunlet Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 RipeFlash Abi istanbuldaysan bende kenshin tv serilerini almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 tılsım satıyor sanırım full seri var onlarda[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bendede divx 95 bölüm + oav ları var ankara dayım ilgilenen arkadaşlara.[signature][hline]paticik.grambr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ankaradaysa iyi.. 95 bölümü kopyalayıp verebilirsin bana elden teslim?[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Evet zaten işyerim kızılayda istediğin zamanı söyle ona göre hazırlayıp getireyim sana (not: 3 bölüm 1 cdye sığıyor)[signature][hline]paticik.grambr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaunlet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Virus, 26 Mayıs 2004 22:15 tarihinde demiş ki: tılsım satıyor sanırım full seri var onlarda Abi tılsım tam olarak nerede???Ben sanatçılar sokağına girdim ama bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 isatnbulda olanlar bana mail atsın [email protected] istanbul dışına kargo ile yollayabilirim:)[signature][hline]900 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar