Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 30 z'lik trunk'ların 1,5k z'ye eldeğiştirebildiğini düşünürsek böyle bir başlığın gidip de npc'ye dead branch satan yeni arkadaşlar için büyük faydası olur düşüncesindeyim, herkes gördüklerinin fiyatlarını yazsın.. trunk: 1k-1,5k zeny dead branch: 7,5k-9k zeny rough elunium: 6k-12k zeny[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Oyunda boş şişeler dahil herhangi biseyi satmayın eger tanıdınız bi merchant varsa o satsın yoksa siz flood yaparak yada afk msglarınıza yazarak satabilirsiniz..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ya durlag bi kalk get burayıda mı zaptettin sanki bisey oynamayı biliyomus gibi ahah atın lem bunu burda[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 yaw bende 10 tane trunk var ama hepsinin çeşitleri farklı. bi adama satıodum bunnar bana lazım değil dedi bana sadece trunk lazım dedi. benim trunklar barren, fine-grained fln. bunnar satılmıo mu? hem de 1k dan satıodum ne güzel[signature][hline]May the Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 onlar satılmıyor benim bildiğim, normal trunk'lardan ok yapılıyor galiba.. herhangi bir konuda sakın flood yapmayın ama, chat odası açın şu formatta: S> trunks 1,5k - dead branches 6k B> warp to geffen s selling, b buying için, w de warp'layan acolyte'lerin ilanlarında geçiyor..[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 cok gusel bir oyun walla sevdim[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Bence süper :-)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Satmayi becerebilirsen herseyi satabiliosun merak etme :) sabır dostum sadece sabır :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Erdemli olmak lazım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Güzel oyun güzel.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Orcish Voucher lar ne kadar ediyor? elimde bayaa bi birikti de....[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 oyunculara satamazsın onları, npc'ler kaçtan alıyorsa onlara satacaksın..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Rough Oridecon lar kaça gidiyo? bi de eggyra card sattım 300k ya kazık mı yemişim? (eggyra card: +%15 sp regeneration rate)[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 yok kazık yememişsin ama daha yüksek bir fiyata satabilirdin açıkcası , ideal fiyatı 400k civarı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 r Oriler 5kdan alıcıyı hemen bulur beklerim diyorsan etrafta kalabalıksa 6 7kdan da gidebilir biraz şans işi yani .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Abi bişi satmak istiyosanız direk Prontera'ya koşun.Resmen satıcılar şehri herkes bi b'k satıyo.Ne ararsan var. :rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 bu altta saydıklarımın nerelede kullanıldığını biri yazabilir mi?para eder mi nedir ne değildir? benim nick mosqui, 20/15 mage horn animal skin animal feed poring card fabre card unripe apple wolf claw pointed scale worm peeling spawn insect feeler garlet rainbow shell sweet potato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 unripe apple harici dierlerini npc sat sweet potato dursun hp ıcın kullınırsın dılerını salla sat kımse almaz onları ama un.apple para edıor elden satarsın onu poring card fabre card kımse almaz sanırım bellı olmaz ama onlarda dursun sakla[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 oyundaki herşey para eder, siz skilller sadece lvl atlayarak mı alınıo sanıonuz, cart resulation fln var merchant için berserk var bunlar lvl atlayarak olmuo npcler le konuşcanız bişiler verceniz mesela ben sticky mucus ları baya bi paraya satttıydım sonra öğrendim cart resulation için miş alın skill lerin linki http://database.ragnarok-fr.com/?module=quest_fic&id=88 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Ee güzelim ben lvl 10 da fluff mu bırıktırcem? dur bi 2.job alak artık oyunda aşma durumlarına gelelım sonrea bı ara onlarla ugrasırız elbet[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 tamam abi özür dilerim ben sadece satma alan çıkar dedim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: 1111, 25 Mayıs 2004 22:48 tarihinde demiş ki: oyundaki herşey para eder, siz skilller sadece lvl atlayarak mı alınıo sanıonuz, cart resulation fln var merchant için berserk var bunlar lvl atlayarak olmuo npcler le konuşcanız bişiler verceniz mesela ben sticky mucus ları baya bi paraya satttıydım sonra öğrendim cart resulation için miş alın skill lerin linki http://database.ragnarok-fr.com/?module=quest_fic&id=88 , abi o skill ne işe yarıyor??[signature][hline]Web: www.desolator.tk Mail: [email protected] ICQ: 69316931 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar