Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ahaha çok iyimiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 adam akıl hastası sanırım. ama çok kötü ya öf öf öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 fireman fail süper ya ahahaha fireball atıyor adam bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Oha yazık lan. Hem ne işi var ki orda, intihar mı ediyo yani. Bi de 4chan saolsun, fazla şok etmiyo artık bu tarz görüntüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 hayata küstüm lan,sevgilimden ayrılmış gibi oldum lan,yazıldığım kızın sevgilisi varmış gibi oldum lan..of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bir kere elektrik çarpmıştı da o an ki hislerim geldi aklıma, deliriyorum şu anda ekran başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 patlamış lan bildiğin.. yazık be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Millet nasi kacisiyo adam sanki infilak edicek asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 fireman kesin turkiye ya lisede itfaiyeciler hava atarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 firemage olmuş o daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mille said: fireman kesin turkiye ya lisede itfaiyeciler hava atarken ama.. sağ köşedeki İHA logosu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 video o kadar kötü değilmiş ama sonuçta ölüm. ani olmuştur bence. bi kere elimi elektriğe tutmuştum yanlışlıkla. baya bi tutulu kalmıştım. acı falan değil uyuşukluk hissediyo insan. tabureyle itmişti arkadaş.(lambası çıkmış florasan düşünün, onun elektrik yerine dokunup bikaç saniye kaldım). hiç unutmam o hissi o yüzden. elektrik çok pis yav, tırsıyorum fiş yerlerinden falan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 o adamın uyuşmadan fazlasını hissettiğine seni temin edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 oha fireman müüthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 neden alev cıkıyor? elektrik deilmi yani adam saniyede yüksek ısıyamı dönüşüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 OLM NEDEN VURDUNUZ ADAMI ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 YILMAZZZZ BU NEDİRRR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 BabacumMostors said: Mille said: fireman kesin turkiye ya lisede itfaiyeciler hava atarken ama.. sağ köşedeki İHA logosu? ahahaha gormemisim logoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 yurdumun itfaiyecisini yurdum gencine fireman fail olarak gosteren failbloga lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Esas ben gg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 aquila said: yurdumun itfaiyecisini yurdum gencine fireman fail olarak gosteren failbloga lanet olsun. Itfayeci oyle yapmasaydi? Elçiye zeval olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sen konuyu anlamamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Yauv abarttığınız kadar yokmuş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bu birsey degilmis yahu. Bugune kadar izledigim beni sok eden 3 video vardir; 1. Bir rus askerin kafasinin kesildigi video. Hayata kusmustum yemin ediyorum bunda. 2. Su bombanin adamin yuzunde patladigi video Turkiye'de olan. 3. Bir de gecen kis, Sivasi gosteriyordu haberlerde acayip bir soguk vardi ve bir minibus donmustu tamamen buz kaplamisti. Onu kardan cikarmaya calisiyorlardi gece ve orada bulunan 8-9 kisi de kisa kollu gomlekle duruyorlardi abi. -35 derecede!!! yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 cado said: YILMAZZZZ BU NEDİRRR? çıradır ağam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar