Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Eralp said: Gilean said: teknik direktörlük belgesi yok..blakcburnun hocası dedi alsın belgeyi gelsin hemen diye ama demek başka yol seçmiş İyi de madem belgesi yok City' de nasıl çalışacak? Rovers istese yine bir şekilde alırdı Tugay' ı. altyapıda çalışmak için belgeye ihtiyaç olmayabilir..daha doğrusu farklı bir belge gerekiodur.bi yandan da tdlik kursuna gider diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Demek istediğim de o işte. Blackburn kendi altyapısına alsaydı o zaman Tugay' ı. Neyse artık :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 şanslı robinho, çok şey öğrenecek tugaydan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Silphatos said: şanslı robinho, çok şey öğrenecek tugaydan yeni sezonda robinho ön libero çıkarsa sahaya şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 guardiola diyorum baska birsey demiyorum.. iyi teknik direktor olmak icin illa direk teknik direktor olarak baslamak gerekmez bazi seylere.. Bunun yaninda zaten antrenor baska sey teknik direktor baska sey mesela bildigim kadariyla alex ferguson haftada 2-3 antremana geliyormus sadece digerlerine katilmiyormus bile atlariyla ilgileniyormus :) Bu bizimkiler gibi yedigine giydigine karisan yok yani avrupada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ben tugay'ı futbolu bıraktıktan sonra hiç antrenör olarak hayal etmemiştim böyle nebilim uefa olsun fifa olsun öyle bi yerde yöneticilik yapar diye düşünmüştüm neden bilmiyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Kojiroh said: VURMAYIN VURMAYIN DEDİM :( Fail olduk anladık :( /poke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=33&go=155347&ref=ECOHD bizim 2.lig ekibiyle karşılaştırılan takım 400M Euro transfer bütçesi açıklamış :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 raistftw said: http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=33&go=155347&ref=ECOHD bizim 2.lig ekibiyle karşılaştırılan takım 400M Euro transfer bütçesi açıklamış :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D arkadaş fail oldu zaten ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Oooooha 400m. http://www.sporx.com/images/1/33/3884_B_Image3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 sabriyi alcaklarmış sadece o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 /add manager /choose manchester city /send transfer request for sabri 400M Euro /Accept transfer /Accept /retire manager GG =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Razu said: sabriyi alcaklarmış sadece o parayayetmez ama robinho yuda verirlerse olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar