eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Tugay Manchester City altyapısına antrenör olduğunu açıklamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Manchester City? Neden orası ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 emekliyor işte daha sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 basamak basamak ilerler sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 iyide, en alttan da başlanmaz ki kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 güzel bir haber. daha üst mevkilerde de görürüz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 City gibi zengin ve yüksek hedefleri olan bir kulübün altyapı antrenörü olarak başlamak gayet iyi bir şey bence teknik direktörlük kariyeri başlangıcı için. Korkmaz gibi hemen GS'yi alıp batırsın mı yani? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Blackburn Rovers' tan da istememişler adamı bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Eralp said: Blackburn Rovers' tan da istememişler adamı bariz. sanmıyorum. blackburn menajeri gerekli lisansları alsın seve seve yer veririm teknik ekipte demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 teknik direktörlük belgesi yok..blakcburnun hocası dedi alsın belgeyi gelsin hemen diye ama demek başka yol seçmiş edit: aynı anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 city iyidir, güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bu da link jubile yapıp gsye karşı oynamak istermiş öyle demiş yapılcakmış galiba jubile öyle gibi konusması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 büyük bi şans bence tugay için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Gilean said: teknik direktörlük belgesi yok..blakcburnun hocası dedi alsın belgeyi gelsin hemen diye ama demek başka yol seçmiş İyi de madem belgesi yok City' de nasıl çalışacak? Rovers istese yine bir şekilde alırdı Tugay' ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Başarılı bi antrenör olur diye tahmin ediyorum. Neden Man.City de, Türkiye'deki herhangi bi 2. lig takımı diil diye düşündüm de; kötünün kötüsü yerine iyinin kötüsü olsun demiş heralde. Bakalım ilerde neler olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Man City ile türkiye 2.ligi takımlarını mı karşılaştırdın az önce sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 hayırlı olsun tugayımıza. inşallah 2. bir guardiola olur.oh wait, guardiola yla aynı yaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Kojiroh said: Başarılı bi antrenör olur diye tahmin ediyorum. Neden Man.City de, Türkiye'deki herhangi bi 2. lig takımı diil diye düşündüm de; kötünün kötüsü yerine iyinin kötüsü olsun demiş heralde. Bakalım ilerde neler olcak. NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Kojiroh said: Başarılı bi antrenör olur diye tahmin ediyorum. Neden Man.City de, Türkiye'deki herhangi bi 2. lig takımı diil diye düşündüm de; kötünün kötüsü yerine iyinin kötüsü olsun demiş heralde. Bakalım ilerde neler olcak. dediğini anlamadım desem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 tamam öldü vurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Kojiroh said: Başarılı bi antrenör olur diye tahmin ediyorum. Neden Man.City de, Türkiye'deki herhangi bi 2. lig takımı diil diye düşündüm de; kötünün kötüsü yerine iyinin kötüsü olsun demiş heralde. Bakalım ilerde neler olcak. 1. si çocukları ingiltere eğitimine devam edebilicek. 2. İngiltere'deki futbolla tr deki 2. ligde futbol bir değil. Machester city de altyapı hocası zaten. önce öğrenicek bu işleri. burda 2. ligde bile 5 maç sonra kovarlar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 neden herkes m. city'e o kadar laf ediyor yahu, kötü mü takım ? bilmediğimden soruyorum da, araplar maraplar aldıydı paralar robinholar bilmemneler. Premier ligde de 10. sıradaymış. Başlangıç için oldukça iyi değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 İşte o bilmeyenler küçümsedi zaten City'yi ya =) Araplar almadan önce de fena değillerdi şimdiyse güçleniyorlar yani oldukça bu sezon bomba transferler bekliyorum ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 said: İngiltere ve Türkiye'de futbola bakışın farklı olduğuna dikkat çeken Tugay Kerimoğlu, "Türkiye'den ayrıldığımda 29 yaşındaydım. İngiltere'de sistem oturmuş bir sistem. Yaş hiçbir zaman ön planda değil. Ben İngiltere'ye giderken, Türkiye'de futbolu bırakmam gerektiği konuşuluyordu. Orada insanların size saygıyla bakıyor. Sahadaki performansınıza bakıyorlar, yaşınıza değil. Souness zamanında 10 maç üst üste kaybettik. Taraftarın tepkisi, ‘Bir dahaki maçı kazanırsınız, önemli değil' oldu. Her futbolcu sahaya çıkıp, 3 puan almak ister. Futbolculara anlayışlı ve sevgi ile bakmak gerekiyor" diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 VURMAYIN VURMAYIN DEDİM :( Fail olduk anladık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar