Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 baydıııım rapor basıp istanbula kaçıyım[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 iyi de ne alaka?[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 kel alaka? :-P salla aket , angelfire baska bısı demek ıstedı glb ama bende anamadım aket yanındayım :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 02 Haziran 2004 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Pyr0 tarafından 02 Haziran 2004 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 aman dikakt angelus değil bunu yazan:)[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 duselttım 2 defa edıtledık ama degdi :D[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
fab Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 absolut'un dediğin gibi annene kesinlikle bir uyarı yapmaya kalkma. Yaparsan çok üzülür çok morali bozulur. Ayrıca öyle en ufak bi endişen olduğunu anlarsa annen daha kötü gider haberin olsun. İnan bana herşey çok güzel geçer, annen en iyi şekilde davranır, konuşur. Tekrar söylüyorum annene en ufak endişe gösterme.[signature][hline]mesela beş
Craven Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 dedikoducuysa klasikler: "bacaklarıda çarpıkmış" "hafif balık eti mi ne?" "çok açık giyiniyo" "çok kıvırtıyo" "saçları bakımsız" "amanda pek güzelmiş" (bi ihtimal) "daha iyisini bulur benim oğlum" "ağzını şapırdatıyo yemek yerken" "aşırı havalı" "çok hanım hanımcıkmış" "kesin kıskançtır" "ayran gönüllü gibi duruyo" bitmez[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 valla çok iyi geçti... herkese tavsiyelerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum... beklediğimden kat kat iyi geçti hiçbir sorun çıkmadı... çok güzeldi... teşekkür ederim[signature][hline]"Mph Rmph !!"
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 e walide de sewdiyse bu ilişki ewliliğe kdr gider demektir :P[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 abi bu kadar stresse gireceğine tanıştırmasaydın yani.. ne farkeder ki? Gerçi sonu iyi olmuş ama. [Bu mesaj GeeM tarafından 03 Haziran 2004 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: karpuz, 02 Haziran 2004 22:25 tarihinde demiş ki: valla çok iyi geçti... herkese tavsiyelerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum... beklediğimden kat kat iyi geçti hiçbir sorun çıkmadı... çok güzeldi... teşekkür ederim hado hayırlısı bakalım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 evlılık ne zman bu arada[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Öne çıkan mesajlar